Отговори
# 750
но имах впредвид точно такива не лицеприятни фотоси, да не кажа глупави...

Уилям и Майте имат много общи снимки...като прибивим и двата сериала,всеки  от повече от 200 серии...
но ако нас примерно ни ограничат да  слагаме снимки от Бурята...от сета на Бурята....аз съм против... Naughty
Ако снимките са реални...какъв е проблема... newsm78Уилям има стотици снимки...значи да не видим никоя... ooooh!

ние също не харесваме Ели, но не и изпращахме снимки

Жули,блокирани са фенове,които не са комуникирали с Химе...т.е не са и изпращали такива  снимки...те излизат в хаштаговете на Уилям и Майте... Mr. Green явно Химе прекарва доста време в хаштага на Уилям...както каза Тони...
Това е все едно аз да гледам хаштага на Челси и да блокирам фенове от там.. Mr. Green

# 751
радвам се, че поне един мисли като мен Peace...бях се притеснила, че много крайно се изказах, но имах впредвид точно такива не лицеприятни фотоси, да не кажа глупави...не одобрявам когато свободата се обръща на свободия Mr. Green
те за феновете може да са лицеприятни въпроса е,че за Химе няма как да са лицеприятни..в противен случей,това говори че има нещо сбъркано в нея Mr. Green Mr. Green иначе всеки има право на всичко...и на всеки може да му стане неприятно...защото границата тук е тънка и смели сцени се снимат и извънснимачни отношения и така нататък...нищо против майте нямам...даже харесвам музиката и Grinning Grinning

# 752
не знам за мен трябва да си откачено ревнива да реагираш по този начин hahaha hahaha на него това му е работата и от фенките ли ще го пази hahaha но преживява се...нали ви казах вчера колкото по-ревнива... hahaha hahaha не е болка за умиране

ПП: но челси наистина са във върхова форма...на висшата лига на всички останали фенове сигурно им се иска да започнат с блокажите hahaha hahaha

# 753
Жули,блокирани са фенове,които не са комуникирали с Химе...т.е не са и изпращали такива  снимки...те излизат в хаштаговете на Уилям и Майте...

ами това е по-лошото...те да ги изпращаха на нея hahaha не е такъв проблем...лошото е че и той ги вижда Mr. Green Mr. Green

и как ще го сравните с футбола това...и тя не е просто фенка...тя е централен нападател-титуляр на мексиканските национали hahaha ако държите с футболни термини

# 754
Цитат
ами това е по-лошото...те да ги изпращаха на нея hahaha не е такъв проблем...лошото е че и той ги вижда Mr. Green Mr. Green
да ти имам мисленето честно hahaha hahaha жал ми става направо Mr. Green Mr. Green

Цитат
и как ще го сравните с футбола това...и тя не е просто фенка...тя е централен нападател-титуляр на мексиканските национали hahaha ако държите с футболни термини

Joy Joy права си тук
хайде да се местим сборно,а...хайде чао темичке wavey

# 755

те за феновете може да са лицеприятни въпроса е,че за Химе няма как да са лицеприятни..в противен случей,това говори че има нещо сбъркано в нея Mr. Green Mr. Green
Ами да не разглежда хаштага на Уилям. Mr. Green...Неговите фенове са в болшинството си фенове и  на Майте ,има много и на Капризите като сериал...
Бурята сега набира  популярност и почитатели в по-широк мащаб ...

това си е нейна работа...просто на мен не ми говори добре това....дребнаво е....трябва много да вдигне летвата в това отношение,за да застане до Уилям....  Thinking Thinking Thinking

# 756
нещо не разбирам, но нали ги е блокирала с негово съгласие, какъв е проблема, защо пак тя е само виновна....едва ли би го направила, ако той не и е разрешил...да явно не и е приятно, меко казано...но не я упреквам... а за Майте, откровенно не ми харесва, някак ми е обикновенна, но нищо лошо не съм казала за нея...по принцип  не обсъждам човек който не познавам...нали скоро ще гледаме сериал с нея и Уили

# 757
нещо не разбирам, но нали ги е блокирала с негово съгласие, какъв е проблема

Аааа... Naughty едва ли има съгласието му...тя си отговаря за собствения профил...на Уилям не му пречат ...

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 00:50 от iss0o

# 758
а да хубаво да напомним от утре започва сериалчето...но вече забравих колко часа...но най вероятно онайн ще може да се гледа...нова плей

аа какво разрешение да му иска hahaha ..това не е нещо престъпно или голямо...всеки може да си блоква всички..не и е харесало,блокнала ги е hahaha ...то това не можеш да го овладееш,ами може би наистина ако не влиза в хаштага на уилям най-добре...защото там предимно,са феновете и на майте

Общи условия

Активация на акаунт