Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 13 (3.12-9.12)

• 53 573
  • 1 166
  •   1
Отговори
# 120
Значи Йори и Ваня са склонни да работят с Митко, ако той се върне. Големи глупаци!

# 121
Цитат
Значи Йори и Ваня са склонни да работят с Митко,ако той се върне. Интересно! Истински играчи

А защо не се ориентираха към това малко по-рано като например докато беше и Финдо в играта. Айде Агонцев щяха така или иначе да го изритат. Продължавам да не разбирам кое е това, което толкова много сближава Занев и Ваня та никой дори през акъла не му минава да гони другия. Явно искат достоен финал, въпреки, че е против всеобщата логика на играта.

# 122
Ами ние знаем финалната тройка така,че нито планът й "а" нито планът й "б" са проработили Laughing

# 123

Ами ние знаем финалната тройка така,че нито планът й "а" нито планът й "б" са проработили  Sad

# 124
Ваня нали каза:" Не се чувствам добре, не искам да ходя", Занев трябваше да му се моли ли, че да отиде? И той е от горделивите.
Не искал да ходи на подарена награда, ами да си спечели сам и да ходи, без да мрънка.

# 125
Ами ние знаем финалната тройка така,че нито планът й "а" нито планът й "б" са проработили Laughing

Ние я знаем ,но ме стана яд на Ива

Значи Йори и Ваня са склонни да работят с Митко, ако той се върне. Големи глупаци!

Ами ще работят , трябва да оцелеят някак си
Ясно им е че няма как да развалят любовната двойка и че ако не се преориентират към Митето единия от двамата си отива

# 126
Така де, ама да й имам и чистенето на името. Още повече се закопа.

# 127
Значи Йори и Ваня са склонни да работят с Митко,ако той се върне. Интересно! Истински играчи Sunglasses
Peace
Ееэ, за мен тримата биха  били перфектните финалисти. Heart Eyes

# 128
Цитат
Значи Йори и Ваня са склонни да работят с Митко,ако той се върне. Интересно! Истински играчи

А защо не се ориентираха към това малко по-рано като например докато беше и Финдо в играта. Айде Агонцев щяха така или иначе да го изритат. Продължавам да не разбирам кое е това, което толкова много сближава Занев и Ваня та никой дори през акъла не му минава да гони другия. Явно искат достоен финал, въпреки, че е против всеобщата логика на играта.
По скоро нито единия не вижда другия като голяма конкуренция. В очите на Занев Ваня е играч който много пъти е искал да напусне доброволно,а Ваня според мен просто усеща,че журито мрази Занев повече отколкото мразят него. Отделно те де факто досега нямаха шанс да изгонят Занев, всеки съвет имаше имунитет.

# 129
Ваня нали каза:" Не се чувствам добре, не искам да ходя", Занев трябваше да му се моли ли, че да отиде? И той е от горделивите.
Не искал да ходи на подарена награда, ами да си спечели сам и да ходи, без да мрънка.

Той това го каза, защото още преди играта са знаели, кой ще отиде на тази награда. Ива, Занев и Надя са си уговорили за всичко, ако се беше съгласил да отиде щеше да е изпросено.

# 130
  • София
тази Ива колко е противна не е истина  ooooh!
още повече се закопа  Joy

# 131
  • София
Заньо е готов, ама Надето много свенливо  Wink

# 132
  • в резерват
предполагам, че репортерката ще подшушне на Занев какво са си казали, докато ги е нямало, а Занев няма да се стърпи и май така Йори ще зацепи, че той е с патерици от екипа.

и друго ми е интересно,   след Сървайвър,  май Надя не поддържа с никой от другите участници връзка, нито те я споменават

# 133
Тина е майка закрилница на Ваня. Във всяко негово действие вижда героизъм, който дори самият Ваня не знае, че е извършил.

# 134
Някой успя ли да види в анонса за утре кои  играят в играта за имунитет .Дадоха ги много бързо

предполагам, че репортерката ще подшушне на Занев какво са си казали, докато ги е нямало, а Занев няма да се стърпи и май така Йори ще зацепи, че той е с патерици от екипа.

Аз мисля ,че те вече имат своите подозрения ,но може да се случи нещо което да ги затвърди

Общи условия

Активация на акаунт