Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 13 (3.12-9.12)

• 53 573
  • 1 166
  •   1
Отговори
# 405
Ако Йори не беше контузена, може би тя щеше да вземе имунитет вместо Ваня или Ива, но пък тогава можеше и Занев да ги вземе и двата.

За мен Занев заслужава победата, но и Ваня да спечели няма да ме е яд.
Другите, които останаха не ги харесвам.

# 406
Аз пък искам Ваня или Митето

Цитат
Не мисля, че Ива има много симпатизанти в журито. Обаче в игрите им е конкурент, по - добре нея да махнат, от колкото Надя, която ще си отпадне сама.

Във всеки случай има много повече симпатизанти отколкото Занев

# 407
  • в морето до колене
Аз направих едно независимо мини-проучване вчера и днес за финала.  Mr. Green
Сред тотално неизкушени зрители "пуканкоядци". На които им казах, че знам кои са финалистите.

В къщи има едни баба и дядо (над 70г и двамата), дето поназнайват нещо за Сървайвър покрай мен, но са ме слушали главно да пустосвам Милошев и почти нищо за участниците. Да не кажете, че нещо съм им повлияла. Нито пък да си помислите, че нещо разбират от стратегии и други подобни. Та те категорично не харесват Занев и точно толкова категорично не харесват Митко. Ваня го харесват и го приемат за победител някъде точно откакто изгониха Марчо и Явор.

А в офиса има една единствена колежка, която каза, че гледа Сървайвър, макар че май "повече го слуша"... Та според нея Ваня би могъл дори да спечели зрителския вот. Занев е силен играч, но "другото му куца". И другият силен играч е Йори, обаче тя пък няма "цедка на устата". Митко въобще не го беше отразила, преди да я питам. И каза, че е "странен".

Та така - това са разултатите на моята социологическа агенция към днешна дата.  hahaha

# 408
Митко заслужава да спечели, като човек събрал най малко негативи в играта.  Другите от големи "тарикати" им остана възможността да се самоизядат накрая...

# 409
Така, да се включа и аз след леко отсъствие. Много ми харесаха Нели и Кехайов вчера в преди обед. Кехайов особено, не се е променил грам след предаването, същата скица е Mr. Green. Единствено ме е яд,че никога няма да ги видя в един сезон с Митето, щяха да са много забавен тандем! Очаквах,че ще оплюе и Ива, но той тактично си замълча.
Надето какви ги е правила Laughing. Преди обединението с единия, след това с другия! Аз не съдя хората, всичко е разрешено в играта щом е по правилата! Хубаво подаръче направи на Ваня Mr. Green. Радвам се на победата му макар,че не веднъж съм казвала,че не държа на спечелването на игри. Единствените игри които на всяка цена всеки участник трябва да спечели са тези за определяне на финалисти, там е единственото място в което Ваня трябва да блесне. И ако го направи предлагам всички да престанат да му държат сметка за това,че се е представял слабо в тях.
Bigfish как можа да се изцепиш,че си единственият фен на Йорито тук Mr. Green, ще се караме! Много як аватар Wink.
Аз също мисля,че ако Йори и Ваня вземат двата гласа ще изгонят Занев. Просто не го казват пред Тедито. Както знаем той няма да е изгоненият, така,че двата гласа ги взима или Занев или Ива. Надя по-обясними причини не я броя Laughing! Това пак доказва,че Ваня е много по добър играч от Занев. Занев вече май 5 пъти по-ред номинирва Ваня и въобще даже не му мина през ума да го гони, докато Ваня и Йори са готови при първата отворила се възможност да му бият шута!

# 410
Скрит текст:
Без да съм на 100% сигурна но и тук се прокоментира  и  във фейса се каза че Ваня е и с двете огърлици

Скрит текст:
Значи Йори има шанс все пак да остане още един съвет. Какво правеха когато има равенство дори при повторното гласуване?

Скрит текст:
Това ще е последния съвет.Няма начин да има равенство защото Ваня и Йори ще имат три гласа срещу някой от другите трима Съвети повече няма да има ,ще има игри за влизане във финалната тройка
[/quote]

Скрит текст:
съвсем изключих че Ваня ще даде на Йори другия имунитет. Все си мисля само за двата гласа а то е и имунитет.
Как така няма да има съвет? Ще играят останалите 5ма 3 игри така ли? Не беше ли другояче предишните БГ сървайвъри

# 411
Скрит текст:
Без да съм на 100% сигурна но и тук се прокоментира  и  във фейса се каза че Ваня е и с двете огърлици

Скрит текст:
Значи Йори има шанс все пак да остане още един съвет. Какво правеха когато има равенство дори при повторното гласуване?

Скрит текст:
Това ще е последния съвет.Няма начин да има равенство защото Ваня и Йори ще имат три гласа срещу някой от другите трима Съвети повече няма да има ,ще има игри за влизане във финалната тройка

Скрит текст:
съвсем изключих че Ваня ще даде на Йори другия имунитет. Все си мисля само за двата гласа а то е и имунитет.
Как така няма да има съвет? Ще играят останалите 5ма 3 игри така ли? Не беше ли другояче предишните БГ сървайвъри

[/quote]

Останалите  петима ще играят три игри.Победителите в тези игри оформят финалната тройка
Така е в играта

# 412
Ваня да не е посмял да пипне Владко.  Mr. Green

Не ми е ясно обаче на кой ще сложи Ваня другите 4 огърлици като остават трима незащитени
E, как на кой? Като ти закачат 1 огърлица си номиниран, като ти сложат втора обаче, те отноминирват и си спасен.   Laughing

# 413
Ваня да не е посмял да пипне Владко.  Mr. Green

Не ми е ясно обаче на кой ще сложи Ваня другите 4 огърлици като остават трима незащитени
E, как на кой? Като ти закачат 1 огърлица си номиниран, като ти сложат втора обаче, те отноминирват и си спасен.   Laughing

Ми то друг освен Владко не остана
предлагам четвъртата да я сложат на Агонцев за спомен вместо 7-8 хиляди

# 414
  • Разпиляна във въображението
Абсолютно излишно ми се струва наличието на огърлица за номиниране на четирима.

# 415
предлагам четвъртата да я сложат на Агонцев за спомен вместо 7-8 хиляди
Party Laughing

# 416
Абсолютно излишно ми се струва наличието на огърлица за номиниране на четирима.
В случая важният аспект от нея е че е имунитет. Иначе е безсмислена, но просто се спазва традицията от три игри преди съвет - една за награда и две за имунитети.

# 417
  • Разпиляна във въображението
И втория имунитет според мен е излишен.

# 418
Принципно и в това си права, но след като ще има съвет е честно да е както всички останали такива.

Забелязвате ли, че няма Survivor студио в програмата за утре? И никъде няма реклама за него. Сега ги броих досега са излъчили точно 10 студиа. Излиза, че като са подписвали договора са мислели, че ще излъчват и петък и сега им се губят 2 седмици... Whistling Аматьори!

# 419
Принципно и в това си права, но след като ще има съвет е честно да е както всички останали такива.

Забелязвате ли, че няма Survivor студио в програмата за утре? И никъде няма реклама за него. Сега ги броих досега са излъчили точно 10 студиа. Излиза, че като са подписвали договора са мислели, че ще излъчват и петък и сега им се губят 2 седмици... Whistling Аматьори!
Леле ooooh! Мислех,че ще има поне едно финално обобщаващо предаване. Много смотано го бяха направили тази година студиото. По ми харесваше формата от миналите сезони.

Общи условия

Активация на акаунт