Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е Св. Варвара и как се отбелязва нейният празник?
Какви са причините за кървене от носа и запушен нос по време на бременност?
Каква е препоръчителната цена за фетална морфологична ехография (ФМ) и къде мога да я направя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е Св. Варвара и как се отбелязва нейният празник?
-
Какви са причините за кървене от носа и запушен нос по време на бременност?
-
Каква е препоръчителната цена за фетална морфологична ехография (ФМ) и къде мога да я направя?
-
Какво е мнението за промивките с лайка по време на бременност?
-
Какво представлява БХС и защо е важно?

. АГ, на който си ходя всяка година за цитонамазка, ми каза, че Лактацид е най-добър и да не си правя експерименти.
. Абе ще му мислим като родим
на финала
ама много работа имах . То работа учене чистене и т.н. вече съм по свободна . При мен всичко е наред аз БХС не съм правила доктора ми сметна за излишно изобщо да спомене за такова изследване въпреки ,че аз знаех за него но всеки сам си решава за мен това са доста относителни стойности и имам доста познати с лоши резултати а напълно здрави дечица . Надявам се всички мами сте добре имали някой който вече усеща движение в коремчето понеже четох, че на мамите на които им е 2ра бременност доста по рано усещат бебока. Аз все още нищо не усещам а вече нямам търпение така ще ми е по спокойно
За стрии аз ползвам крема на Мустела , но честно казано ме мързи да се мажа всеки ден а май се налага вече защото и кожата ми е суха попринцип а сега е станала 2 пъти по суха а винаги съм си мислила че по суха няма накъде
чак петите ми се напукаха . За килограмите от началото до сега съм качила 1.5кг но май са основно на корем и ханш защото дънките скоро май няма да мога да ги закопчавам тъй като всичките са много лепнали и започват да ми стискат на коремчето .
. Но лятото ще влизаме във форма