Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е Св. Варвара и как се отбелязва нейният празник?
Какви са причините за кървене от носа и запушен нос по време на бременност?
Каква е препоръчителната цена за фетална морфологична ехография (ФМ) и къде мога да я направя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е Св. Варвара и как се отбелязва нейният празник?
-
Какви са причините за кървене от носа и запушен нос по време на бременност?
-
Каква е препоръчителната цена за фетална морфологична ехография (ФМ) и къде мога да я направя?
-
Какво е мнението за промивките с лайка по време на бременност?
-
Какво представлява БХС и защо е важно?
.
не си само ти . Проблем с косата и ноктите нямам , но аз поддържам доста къс маникюр . И все си мисля че като започна да усещам бебока вече ще съм по спокойна , а от друга страна нямам търпение да вляза в 9ти месец и да родя и да видя, че всичко е наред , но смятам че това са нормални терзания на всяка бъдеща майка . Но определено не е както в началото тогава много се притеснявах всяко къркорене всяко усещане в яйчницете или нещо подбно ме тормозеше и влизах във филми сега това го няма вече , но нямам търпение да идва 14ти януари тогава съм на ФМ при Марков . Аз все си мисля че този сияещ момент за който говориш идва когато бебо се роди
Аз като малка съм ходила на ЕКГ заради шум в сърцето,но после са казали уж,че няма нищо,въпреки,че миналата година постоянно нещо ме притискаше и се каних и аз да ходя да видя има ли нещо,но така и не се наканих
Аз още не си знам резултатите от цитонамазката и микробиологията
Казаха,че ще ми се обадят,ама не са звъннали още,да взема да им се обадя аз ли 
Иначе разглеждах цените и даже дават безлихвен кредит от ОББ за теста,като се връща сумата на 12 равни месечни вноски,което е супер,защото така може всеки да си го позволи 
, защото ние предстои да правим този избор и мисля, че това ще е най-трудното решение, което ще вземем
. Сега нали ми каза доктора момиче,мама е Мария,татко Борис,свекървата Митка и ако не е сгрешил Георгиев и е мома ще е Мари Беатрис и от тримата ще има по нещо
вече наистина се сдухах.