Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е Св. Варвара и как се отбелязва нейният празник?
Какви са причините за кървене от носа и запушен нос по време на бременност?
Каква е препоръчителната цена за фетална морфологична ехография (ФМ) и къде мога да я направя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е Св. Варвара и как се отбелязва нейният празник?
-
Какви са причините за кървене от носа и запушен нос по време на бременност?
-
Каква е препоръчителната цена за фетална морфологична ехография (ФМ) и къде мога да я направя?
-
Какво е мнението за промивките с лайка по време на бременност?
-
Какво представлява БХС и защо е важно?
Има време всичко да е наред живот и здраве името каквото такова. Хубава вечер пожелавам. Много кураж и положително мислене на всички с някакви притеснения, момичета чета ви стискам ви палци дано преди Коледа се наредят нещата. Да изкарате спокойни и весели празници. Прегръдки и целувки

. Аз съм със 112 дена натрупана, която ще ми свърши точно преди 45-дневния.
. Като за бабите ще станат. Иначе, мн ѝ хареса, дори искаше да спи там и едва я прибрах
.
, досега това не се е случвало и съм се деляла с нея за час-два, ако е наложително да излезна и мястото не е подходящо за нея или пък е била болна. Та, ми е едно такова странно, че няма да излизам без сянката.