Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е Св. Варвара и как се отбелязва нейният празник?
Какви са причините за кървене от носа и запушен нос по време на бременност?
Каква е препоръчителната цена за фетална морфологична ехография (ФМ) и къде мога да я направя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е Св. Варвара и как се отбелязва нейният празник?
-
Какви са причините за кървене от носа и запушен нос по време на бременност?
-
Каква е препоръчителната цена за фетална морфологична ехография (ФМ) и къде мога да я направя?
-
Какво е мнението за промивките с лайка по време на бременност?
-
Какво представлява БХС и защо е важно?

купон цяло лято. Днес нещо ми е много свежо и приповдигнато - усещам, че се чувствам много по-добре последната седмица, апетитът се контролира малко по-лесно и не съм чак толкова изморена. След работа даже съм си запланувала разкрасителни процедури

да ни зарадваш после само с добри новини 
и май трябва да се почва с мазането
иначе в корема все още не чувстам сухота,но явно имам нужда щом се почна с гадинките

Да ни е честита новата коледна темичка и да я изпишем с много положителни новини и коментари .
Сестрата каза ,че другият път (17.12) когато ми е следващото посещение при нея ще опитаме да чуем и тоновете на бебчето.Болките ми ниско долу намаляха и си позволих една 2 часова разходка.Купих си една рокличка и една блузка.Минах и през моята книжарница и от там закачих една книжка ,за да си запълвам времето