My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 707
  • 817
  •   1
Отговори
# 510
Изглежда много  "афиф"
Защо не си купиш  стабилно легло, което може да облепиш със стикери.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 16:09 от Трапезица

# 511
Ми на мен не ми изглежда афиф.

# 512
Твоя воля Simple Smile
Виж в условията на всеки код е упоменато на кои стоки действа .МОже и да хване,не помня да съм ползвала подобен код,а и отдавна не съм поръчвала.

В този ред на мисли,на тротинетка Худора намалена веднъж,дали би действал някакъв код ?Още я мисля тази тротинетка,блазни ме,че издържа до много килограми и ще мога и аз да я карам  Laughing

# 513
  • В подножието на Сините камъни
Код за 30% отстъпка на дрехи до 18 .02 - NNKO2K4NXY4H

# 514
Здравейте ,момичета.
Имам следният въпрос.
Вчера направих поръчка с код -30%  и днес реших да направя още една със същият код ,но на друг акаунт и не става.Дали тези кодове важат само по веднъж или аз някъде бъркам.
Благодаря предварително  Hug

# 515
Еднократни са кодовете.  Peace

# 516
Кодът е еднократен, но не е индивидуаен (потребителката пише, че е използвала друг акаунт). Вероятно проблемът е друг. katy_vall, сигурна ли си, че си достигнала минималната сума, от която кода става валиден?

# 517
Кодът е еднократен, но не е индивидуаен (потребителката пише, че е използвала друг акаунт).
Имам предвид,че всеки код може да се използва само по веднъж. Иначе, не са индивидуални, могат да се ползват и от друг акаунт, ако не са използвани вече от този, на когото са изпратени. Peace

# 518
Благодаря ви момичета .Ако не е проблем бихте ли ми изпратили код за 30% да опитам дали става .Сумата ми е над 100Е и не мисля ,че тя е проблема.

# 519
Благодаря ви момичета .Ако не е проблем бихте ли ми изпратили код за 30% да опитам дали става .Сумата ми е над 100Е и не мисля ,че тя е проблема.
Обикновено кодовете имат ограничение за вид на артикулите (например важи за дрехи и обувки, а за играчки не важи). Също може да има изискване да си пазарувала от два или три магазина. Чети дребния шрифт най-долу, пише какви са ограниченията на кода.
За съжаление нямам изпратен код аз, иначе бих споделила.

# 520
  • Калифорния
По мои наблюдения кодовете, които изглеждат като случайна комбинация от числа и букви, могат да се ползват само веднъж (независимо от кой акаунт). Ето този е моят: NMKNRKPED9D9. Вече го използвах и на вас ще ви дава съобщение за грешка, независимо от вида на артикулите или сумата. Ако искате пробвайте  Peace

# 521
Здравейте! Имам код за отстъпка валиден до 26.02. Това какво означава - че мога да го ползвам до 00:00 часа на 26 или важи и за целия ден. Виждам, че в момента качват нови неща на марката, която харесвам и ми се иска да изчакам.

# 522
  • Sofia
До вечерта на въпросния ден важи кода.

# 523
До вечерта на въпросния ден важи кода.
Благодаря! Какво им стана, откачиха с тези кодове за отстъпка на дрехи+безпласна доставка - получавам вече 3-ти този месец и се чувствам длъжна да ги използвам всичките  Laughing. Този път е дори за -35%.

# 524
Момичета споделяйте, ако желаете получените кодове и да се събираме за да си поделим доставката -  аз се интересувам за обувки/сандали, но знае  ли човек и  какво друго ще ми дойде на ум докато пратят такъв код  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт