My Toys - В света на играчките - 50!

• 125 641
  • 817
  •   1
Отговори
# 690
И при мен така се получи а предните пъти си ми даваше 5 евро.явно бюлетина трябва да го заявиш преди да пуснеш поръчката, защото аз го бях забравила и се върнах назад

# 691
Здравейте, на някой пратката идвала ли е в български пощи? Получих бележка че имамм пратка от Германия, а я чакам по DHL. Ще ми начислят ли някакви такси?

# 692
  • София
Здравейте, на някой пратката идвала ли е в български пощи? Получих бележка че имамм пратка от Германия, а я чакам по DHL. Ще ми начислят ли някакви такси?

Такси със сигурност няма да ти начислят, но е възможно да е е пощата...преди години имащед период, в който идваха в пощата...дано е изключение при теб сега и да не им стане пак практика, защото е адски неудобно  Crazy

# 693
  • велико търново
Здравейте днес си взех Коледните подаръци и съм много доволна.Ролери,лего и плеймобил всичките с намаление .Не ми трябват ,,черни петъци ,,блъскане и чакане по 2ч.на каса.

# 694
Гледам и тук пише че има черен петък до 28.11 това означава ли че вместо отстъпката от 10% ще може да ползваюе тези 20%. Simple Smile

# 695
  • София
Да предният път много ме изненадаха. Нямах никаква такса и ми беше супер удобно.
Поръчката беше разделена на три части. В петък неочаквано за мен, докато бях в офиса от дчл ми звъннаха, че са пред нас. Отказах я уж за понеделник. В събота докато пазарувах в кварталният магазин, ми звъннаха от пощата! в квартала и се оказа, че другите два огромни кашона ме чакат там. Отлично се получи, защото можехме спокойно с мъжът ми да отидем и просто да си ги вземем.
Във понеделник звъннах на дчл и отложих доставката на кашона при тях за вторник. Вторник цял ден бях строила една приятелка да чака вкъщи кашона, който така и не пристигна. В сряда звъннах, оказа се че бил в склада на летището, та се наложи от там чак да ходим да си го вземем. Попитах ги изрично защо от една поръчка двете идват на локалната поща , едното с дчл и ми отговориха, че не зависи от тях, а от метода на изпращане от Германия.

# 696
  • София
Да предният път много ме изненадаха. Нямах никаква такса и ми беше супер удобно.
Поръчката беше разделена на три части. В петък неочаквано за мен, докато бях в офиса от дчл ми звъннаха, че са пред нас. Отказах я уж за понеделник. В събота докато пазарувах в кварталният магазин, ми звъннаха от пощата! в квартала и се оказа, че другите два огромни кашона ме чакат там. Отлично се получи, защото можехме спокойно с мъжът ми да отидем и просто да си ги вземем.
Във понеделник звъннах на дчл и отложих доставката на кашона при тях за вторник. Вторник цял ден бях строила една приятелка да чака вкъщи кашона, който така и не пристигна. В сряда звъннах, оказа се че бил в склада на летището, та се наложи от там чак да ходим да си го вземем. Попитах ги изрично защо от една поръчка двете идват на локалната поща , едното с дчл и ми отговориха, че не зависи от тях, а от метода на изпращане от Германия.

точно защото пристигаха огромни кашони при мен ми беше супер неудобно да ходя до пощата да си ги взимам...на 3-4 пресечки от мен е, но трябваще да ангажирам мъжа ми в работно време да ходим да ги прибираме от там...с ДЧЛ все някак се уговарях...когато ме нямаше в нас идваха по-късно или пък ми ги оставяха при комшиите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 697
  • София
На мен пък това ми беше по-удобно, но ние си ги взехме от пощата в събота с колата в квартала. При двама работещи за мен това беше отличен вариант. Виж до летището трудно отидохме и надали скоро ще пускам пак поръчка..

# 698
  • София
Здравейте някой да разполага с някакви кодове за намаление,този код за черен петак от 20% не важи май за играчки?

# 699
  • Варна
Здравейте! Прочетох последните няколко страници, както и първата, и разбрах колко е доставката до БГ адрес. А до немски колко е? Има ли безплатна доставка до адрес в Германия над определена сума и каква е тази сума? Благодаря!  bouquet /с немския съм много зле, а пък сайтът си ме блазни Simple Smile/

# 700
  • София
Нямя безплатна доставка до домашен адрес в Германия над определена сума. Безплатно е до адрес на пункт на Хермес.Стандартната доставка е две евро и седемдесет или две и деветдесет, не си спомням точно. Понякога пускат кодове за безплатна доставка. Друг вариант е да се поръча освен от май тойс и от някой от другите магазини амбелис или мираподо.

# 701
Здравейте! Прочетох последните няколко страници, както и първата, и разбрах колко е доставката до БГ адрес. А до немски колко е? Има ли безплатна доставка до адрес в Германия над определена сума и каква е тази сума? Благодаря!  bouquet /с немския съм много зле, а пък сайтът си ме блазни Simple Smile/
На браузърът, който ползвате няма ли възможност за автоматичен превод на страницата?

# 702
Ако някой иска код с 35% отстъпка за Дрехи и обувки (Mode & Schuhe)  да свирка. Аз няма да го ползвам.
Важи до 3.12 за минимум 39 евро поръчка.

# 703
  • Варна
Murmur'ana, голямо благодаря!  bouquet Близо 3 евро е много приемлива сума.

Йоко, като професионален преводач гледам с пренебрежение (и едно наум) на автоматичните преводачи. В много, много редки случаи ги ползвам. Ако си бях направила регистрация, също щях да се ориентирам за доставката. Но избрах лесния начин - да питам тук Simple Smile

# 704
  • В подножието на Сините камъни
Някой ако има нужда от -10 евров код за над 49 евро поръчка да свирка, почти всеки ден получавам такива, а нямам намерение да ги ползвам. За сега всичко съм си поръчала.

Общи условия

Активация на акаунт