My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 213
  • 817
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ок, имам мейл, че вече е изпратен.
Същият модел в майтойса е този  - http://www.mytoys.de/herlitz-Schulrucksack-Motion-Ocean-4-tlg/Sc … .01.01.08/3910261
Но е без шишенцето, мечето и боичките, не че те са важни, по-важно е че е 120 евро почти, на фона на 70 евро в амазона. Иначе на каките бяха навремето много намалени, мисля че 60 евро бяха. Вече трета година ги ползват и не са мръднали, доволна съм.
Меги тази която поръча на Елена е някакъв нов вариант има по-голяма възможност за нагласяне на презрамките, но това което не ми харесва е че вътре е едно общо място, без прегради както е при близначките. Само че Елена си хареса тази раница и реших да рискувам.
Меги това е подобна оферта, но поне за момчешките има още един вариант - http://www.amazon.de/Herlitz-11407939-Grundschulrucksack-Motion- … 894VM30RA9JVYHJZJ

# 166
  • Русе
То аз имам време, ние 2016 ще сме на училище, но мисля другата зима да се оглеждам за намаления и да взема. Тези с мечета разни, боички и т.н. по не ги искам. Искам с хубав моливник, торбички или сакче (досега не бях ги виждала). Има доста варианти, наистина са по-удобни, ако имат разделения, но ще го мисля подробно. Иска ми се нещо до 60-70 Е мах.

Тази с тигъра оранжевата страшно много ще се хареса.

# 167
  • София
Меги този сет, който поръчах за Елена има в плюс тези мечета и боички, но е най-евтин. Именно заради последното го избрах, а не заради допълнителните неща, макар че боички така или иначе са нужни. При мен и трите тръгнаха на училище от подготвителната група, тоест четвърта група в ДГ и затова по-отрано ми трябват раници.

# 168
  • Русе
О, да, те не, че са излишни, ама гледам по-важните неща, както и цената. Не, че не мога да дам 200 лв за разница х 2, ама чак толкова ми се струва излишно. Затова гледам до към 250 лв за двете. Ще ми е интересно да кажеш каква им е разликата с новата, дали наистина е различна, пък евентуално да търсим в описанието разликата.

# 169
  • София
В линка към същата раница но в майтойса се вижда вътре как е. Едно общо е няма прегради, докато на близначките имат. Освен това има и това за през кръста и по-голяма възможност за регулиране на първо четене спрямо ръста спрямо тези на близначките. Ако искаш като пристигне ще ти ги снимам заедно с на каките. Техните бяха раница, чанта за спорт, две несесерчета различни и кутия за обяд за към 120 лв от майтойса.

# 170
  • Русе
Идеално. Аз гледах на приятелка, май наистина имаха разлики в преградите, ще я питам и нея. Едната я беше купила от Германия, другата май от тук или от сайт не се сещам.

# 171
  • София
Да Херлиц имат склад и представители тук в София, аз първо поръчах от там, но нещо не се разбрахме и тогава по-евтино от тойса.

# 172
  • Русе
Нормално като за БГ за съжаление.

# 173
Megi, Aila и аз следя  темата за раниците с интерес, защото и на мен като на Меги ми предстои да купувам за следващата година /2016г/, добре че е 1 брой  Crazy  Heart Eyes ...ще чакам да кажете и за Метро, въпреки, че аз също съм предубедена за нашите магазини  Hug

# 174
  • Русе
Метро - август месец. Но едва ли ще купя такова нещо в последния момент. А херлиц там са хубави, даже пнякога и цените са им добри. Не знам, ако намериш стар каталог да разгледаш, приятлки са купували за 80-100 лв мисля, само раница. Но един несесер е около 30 лв.

# 175
  • София
Здравейте,момичета нова съм в темата и никога до сега не съм пазарувала от My toys,искам да ви помоля за съвет относно избора на баланс байк за 2 годишно момиченце.Гледам,че в сайта има намалени модели на Худора...ама като не знам дали са качествени.И още нещо да питам тези кодове намалят ли доставката или са само за играчките?Благодаря!!!

# 176
Малко в страни от въпроса, но наскоро купихме такова колело за моето момиче, пак на 2. Понеже някои модели, които пробвахме, й бяха твърде високи, а  и търсех специално леко колело, защото и тя е лекичка, избрах от Декатлон ето това: http://www.decathlon.bg/new-run-ride-byal-id_8237693.html.
Може да е вариант и за вас:)
Иначе повечето хора казват хубави неща за Худора.

# 177
  • Русе
Ние карахме Худора 12", на 2,5-6 м ги купихме, 2 г ги карахме, много съм доволна. После подкараха колелета с педали веднага.

# 178
  • На дивана, под юргана
Здравейте,момичета нова съм в темата и никога до сега не съм пазарувала от My toys,искам да ви помоля за съвет относно избора на баланс байк за 2 годишно момиченце.Гледам,че в сайта има намалени модели на Худора...ама като не знам дали са качествени.И още нещо да питам тези кодове намалят ли доставката или са само за играчките?Благодаря!!!
За 2-годишно дете препоръчвам PUKY LR M - колелото е с по-малки гуми - 8-цолови и ниска рамка, удобна за прекрачване от децата. 12" колела в общия случай не стават за 2-годишни деца, защото са им големи и докато пораснат достатъчно минава още половин година поне - и то, лятото си заминало...

# 179
  • Русе
Зависи от височината на детето. Ако е по-високо, няма никакъв проблем. То на моите и тротинетки за над 7г като бяха на 3,5г им купих. Simple Smile С всичко се справят безпроблемно и бяха подкарани буквално веднага.

Общи условия

Активация на акаунт