My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 161
  • 817
  •   1
Отговори
# 345
Изпращали ли са ви грешни артикули? Как процедират в такъв случай? Поръчах един плеймобил, а са ми изпратили някакъв адвент календар на Замръзналото кралство. Че и с превозвач го получих.

# 346
Изпращали ли са ви грешни артикули? Как процедират в такъв случай? Поръчах един плеймобил, а са ми изпратили някакъв адвент календар на Замръзналото кралство. Че и с превозвач го получих.
Случвало ми се е. Пиша им мейл, прилагам снимки. Обикновено искат да пратиш сгрешения артикул и ти връщат парите. Ако искаш това, което си поръчала, трябва да си го поръчаш отново, като в този случай са ми изпращали код за сума, която ми покрива доставката.

# 347
  • Sofia
Ето още няколко кода, гледам не сте ги коментирали.  Simple Smile

SPARYCLAKWA3  -10% , мин. 15Е + дава безплатен подарък /на картинката ми излезе подаръчна торбичка, хартия за опаковане и картичка, но не знам дали това ще получа/, за нови клиенти - валиден до 25.11.2015

MYT12PROZENT   -12% , мин 49Е, за нови клиенти, валиден до 31.12.2015

XMASGRATIS15    Безпл. д-ка, за нови клиенти, мин. 39Е, валиден до 24. 11.2015.

# 348
Има ли ваучер за намаление, който да използвам за доставка до България?

# 349
  • Варна
Някой пускал ли е поръчка от вчера насам? От снощи се опитвам и не става, като поискам да платя, ме препраща към страница с надпис на нещо от рода на "Търсената от вас страница не съществува". Rolling Eyes

# 350
  • Sofia
Вчера и при мен беше така, но днес всичко се оправи и платих бэез проблеми.  Peace

# 351
Някой пускал ли е поръчка от вчера насам? От снощи се опитвам и не става, като поискам да платя, ме препраща към страница с надпис на нещо от рода на "Търсената от вас страница не съществува". Rolling Eyes
Като си изтрих кода за 10 евро и си ме прати да платя  Laughing

# 352
  • Добрич
Момичета, исках да поръчам това  Lego за  детето, но докато се наканя да пусна поръчката взе, че свърши.  newsm78

http://www.mytoys.de/LEGO-Star-Wars-Lego-75051-Star-Wars-Jedi-Sc … r01.21.15/3623239
Дали е възможно да се появи отново или няма шанс и то на тази цена? Струва ми се добра или греша? Thinking

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 22:00 от mer_an

# 353
  • Варна
Благодаря ви за отговорите!

Много са гадни, защо пращат кодове, като не действат после. Sad

# 354
  • велико търново
Снощо и аз трудно пуснах поръчката с коледен адвенчър календар. Хванах едно  плеймобилче с 56%намалено .Много съм доволна. За кодовете и мен ме измъчиха защото не работят. Използвах един за минус 11%.

# 355
Благодаря ви за отговорите!

Много са гадни, защо пращат кодове, като не действат после. Sad
Аз помислих, че заради адреса до тук не ми приема кода

# 356
  • Варна
Аз до немски адрес исках да я пратя и пак не ми го прие. Confused

YSMIV4ICA, кой е кода за 11%? Praynig

Ред. Намерих код за 10% и подарък някакви опаковки, та си пуснах поръчката:
SPARTAPJYNDM

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 09:36 от chockolina

# 357
А плеймобила наличен ли е още?
 bouquet

# 358
  • Варна
Здравейте!
Някой да е  виждал тази играчка по-евтино ?http://www.mytoys.de/BOTI-Peppa-Wutz-Gelbes-Raumschiff/Weitere-F … a02.15.07/3763729

Всъщност да сте виждали някъде играчки Peppa Pig в по-голям асортимент?
Някой сайт немски ,англ.?

# 359
  • Пловдив
Снощо и аз трудно пуснах поръчката с коледен адвенчър календар. Хванах едно  плеймобилче с 56%намалено .Много съм доволна. За кодовете и мен ме измъчиха защото не работят. Използвах един за минус 11%.

Може ли да споделиш кода и календара кои са? Hug

Общи условия

Активация на акаунт