My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 148
  • 817
  •   1
Отговори
# 360
Аз до немски адрес исках да я пратя и пак не ми го прие. Confused

YSMIV4ICA, кой е кода за 11%? Praynig

Ред. Намерих код за 10% и подарък някакви опаковки, та си пуснах поръчката:
SPARTAPJYNDM
На мен в случая ми омръзна да се занимавам и си поръчах конструктора от тук, въпреки намалението в случая ми е по-изгодно.

# 361
  • при моите любими

SPARTAPJYNDM
На мен в случая ми омръзна да се занимавам и си поръчах конструктора от тук, въпреки намалението в случая ми е по-изгодно.

От къде поръчвате лего в БГ?

# 362
  • София
cydonia - http://www.get7.eu/categories.php?CategoryID=188
купувала съм 2-3 пъти за подаръци за изненадващи рождени дни на приятелчета на Никол  Peace

# 363
Здравейте,опитвам да пусна първа поръчка и се опитвам да използвам код ето за това http://www.mytoys.de/Sony-Computer-Entertainme-PlayStation-3-12- … a02.05.04/3888014 и показва,че приема кода  Sparwelt TV 10% Rabatt  , а не се намаля нищо? И има ли по изгодни кодове за намаляне,а и безплатна доставка не дава?

# 364

SPARTAPJYNDM

От къде поръчвате лего в БГ?
http://www.get7.eu/categories.php?CategoryID=188 и аз от тук, където Нина е показала.

# 365
Изпращали ли са ви грешни артикули? Как процедират в такъв случай? Поръчах един плеймобил, а са ми изпратили някакъв адвент календар на Замръзналото кралство. Че и с превозвач го получих.
Случвало ми се е. Пиша им мейл, прилагам снимки. Обикновено искат да пратиш сгрешения артикул и ти връщат парите. Ако искаш това, което си поръчала, трябва да си го поръчаш отново, като в този случай са ми изпращали код за сума, която ми покрива доставката.
Миска, благодаря за отговора. Писах им, още не са ми отговорили.

# 366
Здравей те,търся дървени фигурки който се режат с дървен нож.Ако може,да ми посочите.Благодаря

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 09:35 от tanchoo

# 367
Здравей те,търся дървени фигурки който се режат с дървен нож.Ако може,да ми посочите.Благодаря
Разгледай кухненската част - има плодове, зеленчуци, комплекти за закуска, пици и торти: http://www.mytoys.de/K%C3%BCche-Kaufladen/KID/de-mt.to.ca02.08/

# 368
Здравейте,

Търся интерактивно бебе което на плаче, да смуче шише, да се смее и т.н и да е около 46 см за д амйу стават истински бебешки дрешки. Харесала съм Бейби Анабел, но го изпуснах от амазон за 25 паунда (не ми се дават повече от 60-70 лв.). Гледам в тойс-а имат това:

http://www.mytoys.de/BAYER-Piccolina-Magic-Eyes-46-cm/Puppen-nac … 12.02.21)/4094136

Много му се чудя дали да го поръчам него или да изчакам и да дебна за намалена Анабел. Има ли някой впечатление от играчките на Bayer design и по специално бебетата и дървените им мебели за кукли?

# 369
  • София
Някой да има код за намаление който няма да ползва?Искам да поръчам една играчка и 16 евро не ми се плащат за доставка. Embarassed

# 370
Някой да има код за намаление който няма да ползва?Искам да поръчам една играчка и 16 евро не ми се плащат за доставка. Embarassed
Имам код само за Lego Duplo -15%

# 371
С доставка през превозвач, цената на доставката е много по-примелива.

# 372
организираме се за поръчка от Бургас , ако някой ще се включва, моля на лични.
И една молба към по- вещите .Искам да взема авенткалендари за подаръци на 2 , 3 и 5 годишни момчета. Никога не съм поръчвала, моля препоръчайте и ме ориентирайте.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 13:22 от idiotka

# 373
  • Варна
С доставка през превозвач, цената на доставката е много по-примелива.
Би ли ми обяснила как става?
Извинявам се за лаичния въпрос,
но веднъж поръчахме
и чинно си платихме на DHL 16 евро.

Сега пак искам да поръчам.

# 374
Само да не се сметне за реклама на превозвача, за това така "завоалирано" го написах. Аз използвам габиели, но може и друга фирма да си харесаш. Первозвачът има адрес в Германия, към който насочваш пратката си (т.е. пишеш си твоето име, но техния адрес), ти плащаш пратката. Те я получват на адреса в Германия и я доставят до България на много приятни цени. След това може или да я вземеш от техния офис (което аз предпочитам, за да не плащам пак), или ти я изпращат с еконт. В сайта на превозвача обикновено много подробно е описано всичко.
По този начин могат да се купуват и неща, които са с доставка само за Германия. Между другото, винаги си струва да провериш и amazon.de, понякога цените са даже по-добри:)

Общи условия

Активация на акаунт