My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 125
  • 817
  •   1
Отговори
# 450
Харесала съм това балансиращо колело http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Koolbike-girl/Kinderfahrzeug … a01.39.06/3244745 и искам да го пусна до Бг. Някой да желае да се присъедини?

Евентуално аз, ако получа добри отзиви за това балансиращо колело http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Toddler-10-Zoll-boy/Kinderfa … a01.39.06/3387233. Някой има ли такива? И изобщо 10 цола за колко голямо дете са подходящи? Планирам го за подарък за рд този месец, но ще се кара напролет, лято, когато ще е на 2г и половина.

# 451
  • София (Възраждане)
В първия коментар под продукта потребителката се оплаква, че нито седалката, нито воланът са регулируеми, а освен това потъвали при сядане и мислила да го връща. Било именно за двегодишно дете. Другите няколко отзива са добри.

# 452
Im So Excited , не бих купила 10 инча за 2.5 г . 12 ще се ползва и другият сезон, а и по нататък.  Худора са с по-лошо качество от Пуки , цената обаче е по- ниска. Общо взето всяко 12 инчово ще свърши работа , ако пукито ти идва скъпо избери най евтиното .

# 453
  • Русе
Аз купих като бяхме на 2г и малко 12" Худори:
http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-joey-Cruiser-12-Zoll-gr%C3%B … a01.39.06/2535223 - такова и същото синьо.
Определено препоръчвам 12 ", много съм доволна от тях, карахме ги до 4,5 г, а и до 5 като редуваха с обикновено колело.
А за първия модел на Худора мисля, че не си струва, много пластмасово, не знам колко ще оцелее.

# 454
  • София
Аз пък съм с малко по-различен коментар за баланс байковете. Взех за рожденият ден на малката ми дъщеря 12 инчово пуки. Тя не вървеше дребна, но и беше точно за каране, тоест седнала с широко разтворени крака за стабилност едва на 2,5 годинки. Така че го кара само няколко месеца почти до третата годинка, вместо цяла година примерно, научи се да пази равновесие и изгуби интерес към него. Искаше да е като каките и от раз си подкара техните нормални колелета. Кумата взе точно подобно 10 инчово худора на малката си дъщеря, която го кара по-дълго тъй като не чака да порасне за да и става.
Все пак отбелязвам, че 12 инчовото колело пуки мина през дъщерята на приятелка, която го подкара едвана 3-4 години, дотогава се страхуваше и го кара до пет годинки някъде. Индивидуално е, но 12 инчовото пуки конкретно не е никак малко и не е съвсем леко и повечето момиченца на 2-2,5г, дори да не вървят дребни може да им е голямо, не случайно препоръките са от 3 годишна възраст за тях.
Ако имате възможност вижте наживо подобни размери колелета и преценете според детето.

# 455
Извинете, че нахлувам така. Имаме това http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Ratzfratz-5-0-12-Zoll-gelb-s … r01.10.06/2535204 , повече от доволна съм с тази покупка, но вече търся с педали и това е свободно.
Ако някой се  интересува да пише. Живея в София.

# 456
Благодаря, момичета! Бяхте ми много полезни. Ще разгледаме първо офлайн и тогава ще поръчам.

s_a, на каква възраст го подкара твоето дете? Знам, че е индивидуално, но за ориентир питам. Харесва ми, но сякаш искам на ново да взема.

# 457
Благодаря, момичета! Бяхте ми много полезни. Ще разгледаме първо офлайн и тогава ще поръчам.

s_a, на каква възраст го подкара твоето дете? Знам, че е индивидуално, но за ориентир питам. Харесва ми, но сякаш искам на ново да взема.

на 3, но тогава се стопли времето, за следващия сезон вече ще е ниска му е седалката.

# 458
Момичета харесала съм едно Лего и ако има поръчка от там бих се комбинирала с някой.

# 459
Здравейте момичета,

Племенницата ми поиска за рождения си ден кухня, цитирам: "ама не от тия малките, ами с голям хладилник"... И аз казах, че ще намеря... И сега ми се е изправил косъма сериозно - 400 и нагоре лв отиват големите кухни и дори повечето от тях нямат големи хладилници...

Може би пропускам някакъв вариант. За голяма кухня приемам кухня около метър и нагоре... най-приемливото, което съм намерила са вариантите на Smoby:

Този вариант , който съм намерила е - http://www.mytoys.de/Smoby-Tefal-Studio-Bubble-K%C3%BCche/K%C3%B … a02.08.01/4173294 - но никога не съм поръчвала от този сайт. Пише, че доставката до БГ е 16 евро, така че идва към 130лв. В тази прекрасна тема има достатъчно подробни инструкции какво да правиш за да поръчаш, така че не е драма...

Така че ако имате препоръки за кухня до 150лв, ще съм много благодарна. Също, ако имате преки наблюдения върху някоя от кухните в сайта

Чета, че има кодове за промоции и намаления - ако има такъв в момента, моля, някой да ми го прати. Благодаря Hug

Другото ми спасение за подарък е цитирам "кукла за гримиране, която пее и говори" - това пък изобщо не знам какво е и на това описание няма да ви казвам какви работи ми излизат в гугъла...

ПОМОЩ! Предварително благодаря!

# 460
  • София (Възраждане)
За теб, като за нов клиент, съвсем официално има намаление от 10 евро плюс /дали все още важи/ 2 евро бонус, така че това не го мисли. Страница и половина по-назад пише къде да намериш купона за намаление.

# 461
  • around the world, where the heart belongs
Привет, на някой случвало ли си е пратката да отиде в пощата или винаги е с DHL, когато е поръчана до България?

# 462
Много благодаряр MooimeiskeHug

Порових назад и за пръв път в живота поръчах с превозвач, че много ми е удобен офиса на Еконт, а пък иначе няма никой по цял ден в апартамента, че хората са на работа...

Дано няма издънки. Между другото намерих в нета по указанията от няколко страници назад код за 15% отстъпка и важи до 31.01.2016 - MYT12PROZENT

Успешни покупки, момичета!

# 463
  • В подножието на Сините камъни
Код за 25 % намаление за дрехи и обувки - SPARFLTCEMJH
Минимална поръчка - 15 евро до 31.03.2016

# 464
  • при моите любими
Код за 25 % намаление за дрехи и обувки - SPARFLTCEMJH
Минимална поръчка - 15 евро до 31.03.2016
Нещо не ми се получава с този код. Но накупих много дрешки и обувки с добри намаления.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт