My Toys - В света на играчките - 50!

• 126 158
  • 817
  •   1
Отговори
# 480
  • Димитровград
Момичета прегледайте си е-мейлите,днес пак са пратили кодове за -30% Peace Peace Peace

# 481
  • Калифорния
А някой може ли да ми каже от какъв мейл адрес пращат кодовете? Аз двеста пъти се абонирах, от различни акаунти и все не получавам   Tired ще пробвам да им добавя мейла в адресната си книга, че дано да стане...

# 482
  • София, Манастирски ливади
А някой може ли да ми каже от какъв мейл адрес пращат кодовете? Аз двеста пъти се абонирах, от различни акаунти и все не получавам   Tired ще пробвам да им добавя мейла в адресната си книга, че дано да стане...

newsletter@news.mytoys.de

Аз имам един от 24.01 за дрехи и обувки само.

# 483
  • при моите любими
Благодаря ви за инфото. Поръчах страхотни зимни обувки на супер цени.

# 484
  • Калифорния

newsletter@news.mytoys.de

Аз имам един от 24.01 за дрехи и обувки само.

Мерси, Drunda  bouquet

# 485
Здравейте,искам да ви попитам нещо относно пазаруването от сайта.
В една поръчка само един код ли може да се ползва ?

# 486
  • Димитровград
Да само един за съжаление. Peace Peace

# 487
Благодаря geri_pam

# 488
  • Plovdiv
Явно пращат кодове на когото си поискат. Аз не бях поръчвала от единия си акаунт и ме засипваха с кодове - изтича един, изпращат ми друг. миналата седмица поръчах и край. Няма кодове вече. Ако на 31 ви са изпратили код, на мен не са ми изпратили нищо. На другия ми акаунт никога не са ми пращали код. На сестра ми също не й пращат. Яд ме е, защото пуснах поръчката заради едно яке, а то се изчерпало и са ми го сторнирали. Ще следя за друго яке, но сега като вече не ми изпращат кодове........Ако някой има код от 31-ви, нека сподели.

# 489
Явно пращат кодове на когото си поискат. Аз не бях поръчвала от единия си акаунт и ме засипваха с кодове - изтича един, изпращат ми друг. миналата седмица поръчах и край. Няма кодове вече. Ако на 31 ви са изпратили код, на мен не са ми изпратили нищо. На другия ми акаунт никога не са ми пращали код. На сестра ми също не й пращат. Яд ме е, защото пуснах поръчката заради едно яке, а то се изчерпало и са ми го сторнирали. Ще следя за друго яке, но сега като вече не ми изпращат кодове........Ако някой има код от 31-ви, нека сподели.
И аз не получавах никакви кодове, докато не си направих нов акаунт. Сега валят един след друг независимо дали правя поръчки или не.

# 490
  • Русе
За Германия ли важат кодовете или не? И вие докъде поръчвате?

# 491
  • при моите любими
И аз имам 2 профила, на този от който съм поръчвала нямам кодове, но на този, от който не бях, ми бяха пуснали.  Peace Аз поръчвам до Германия - превозвач. Но зависи какво съм поръчала и колко е тежко. Ако са едни обувки или яке, до там. Ако е колело, тротинетка, тежки играчки до Бг адрес.  Peace

# 492
  • Русе
Чудя се дали има връзка с това, че винаги поръчвам до БГ? Затова питах, дали на тези, които поръчват до Германия, пращат повече кодове?

# 493
Чудя се дали има връзка с това, че винаги поръчвам до БГ? Затова питах, дали на тези, които поръчват до Германия, пращат повече кодове?
На мен не ми се занимава с превозвачи и винаги поръчвам до БГ. Просто събирам повече неща, за да е оправдана доставката. Поне веднъж седмично ми пращат код.

# 494
  • Русе
Явно не е това Simple Smile

Ако събера, мисля утре или вдругиден да пусна до тук поръчка.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 19:45 от Meggysan

Общи условия

Активация на акаунт