ТЕЛК, Обжалване на ТЕЛК 3

• 154 772
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • по света и у нас
Mother of PrincesS , и при нас колата се води на таткото и от социалните ме накараха той да пусне документите! Peace

Връчиха ми миналия месец заповедите за сумите 240+100, като ми казаха че превода ще бъде накуп през януари, но за интеграционните нищо не ми дадоха...Въпроса ми е дават ли заповеди и за тях или директно правят превод? На една дата ли ги изплащат с другите 340 лв?

# 406
На една дата ги изплащат, но отделно от другите 340 лв.  Peace. Мисля, че за интеграционните се правеше някаква социална оценка, но нещо после даваше ли се ... не помня. Аз щях да разбера сега този месец, тъй като миналия подавах молби, но ми се обадиха от социалните /Закрила на детето/, че няма нужда да ходя вече при тях, тъй като парите се обединяват и да си чакам директен превод през февруари  Peace

# 407
Здравейте ,

искам да попитам,на моя приятелка майка и е с рак,вече се е залежала жената,другата седмица е на Телк комисия за подновяване, но според мен няма да може да отиде?
Писмо ли трябва да се пише какво трябва да се направи,има ли начин комисията да е в къщи?

# 408
Щом жената е залежала, предполагам има и епикриза, в която е описано състоянието ѝ, т.е. че е лежащо болна и неподвижна заради болестта си. В този случай не става ли да се отиде пред комисията само с документите на жената  Peace. В картотеката питано ли е, как се процедира в такива случаи  newsm78

# 409
  • в полите на Балкана
Здравейте ,

искам да попитам,на моя приятелка майка и е с рак,вече се е залежала жената,другата седмица е на Телк комисия за подновяване, но според мен няма да може да отиде?
Писмо ли трябва да се пише какво трябва да се направи,има ли начин комисията да е в къщи?

По принцип може. Трябва да се обадите в картотеката, а най-добре е, ако попаднете на някой от членовете на комисията. В закона има опция по документи и посещение на комисията в къщи.

# 410
  • по света и у нас
pepi_r , благодаря за отговора!Социална оценка правиха да и документ от личния лекар искаха, че лекарствата са частично платени от НЗОК.

# 411
Благодаря на всички. Явно само в нашия град не приемат таткото да подаде документи.

# 412
Благодаря на всички. Явно само в нашия град не приемат таткото да подаде документи.

Случайно да не сте от Бургас? хахаха Simple Smile И на мен ми се наложи навсякъде аз да ходя и да подавам документи,дори готовата винетка не искаха да дадат на бащата!

# 413
Днес се сблъсках с нещо доста странно. Явихме се на телк вйв втора градска. Лекаркатя беше една!!! Прегледа за 4 мин всички документи и каза: Ми от мен 30%!!! Елате на 18ти да си го вземете!!
Не би ли трябвяла да са поне трима лекари. Става въпрос за неврологично генетично рядко заболяване.

# 414

Случайно да не сте от Бургас? хахаха Simple Smile И на мен ми се наложи навсякъде аз да ходя и да подавам документи,дори готовата винетка не искаха да дадат на бащата!

Хах неее Враца Simple Smile

# 415
  • София
Днес се сблъсках с нещо доста странно. Явихме се на телк вйв втора градска. Лекаркатя беше една!!! Прегледа за 4 мин всички документи и каза: Ми от мен 30%!!! Елате на 18ти да си го вземете!!
Не би ли трябвяла да са поне трима лекари. Става въпрос за неврологично генетично рядко заболяване.
И моето дете там водих и беше същото ,една лекарка,5 минути,документите и каза елата след 10 дни,проценти тогава не ми каза,заболяването аутизъм.

# 416
И моето дете там водих и беше същото ,една лекарка,5 минути,документите и каза елата след 10 дни,проценти тогава не ми каза,заболяването аутизъм.
smile3505

# 417
  • София
Там са вампири. Некадърници. Корумпирани говеда.

# 418
Здравейте мами,

Имам едно питане, ншкой ако може да ми помогне ..... Дъщеря ми е с телк от 3 години ....  78% , който изтича на 01.05.2017. Та, по същество .... скоро установих, че двойните детски не са ми превеждани от 6 месеца Shocked Каква е евентуалната причина според вас и има ли опция да ми се изплатят?!

# 419
  • гр.Бургас
Здравейте мами,

Имам едно питане, ншкой ако може да ми помогне ..... Дъщеря ми е с телк от 3 години ....  78% , който изтича на 01.05.2017. Та, по същество .... скоро установих, че двойните детски не са ми превеждани от 6 месеца Shocked Каква е евентуалната причина според вас и има ли опция да ми се изплатят?!
Детски със задна дата не изплащат. Но ако се установи, че причината е в социалните най-вероятно ше ви възстановят пропуснатите суми

Общи условия

Активация на акаунт