Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 361
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Speedy доставя наградите от Нескафе Simple Smile

Благодаря! Те пращат смс, а и мога да пренасоча пратката към офис. Че щели другата седмица да дойдат, аз не мога да седя цяла седмица да ги чакам.

# 106
  • Варна
Излезли са печелившите от витамините МАРСИАНЦИ.
Честито!

# 107
Някой спечелил ли е тази седмица от нес кафе 3 в 1 и получил ли е обаждане? Аз си чакам все още и се чудя да им пиша ли?

# 108
Някой спечелил ли е тази седмица от нес кафе 3 в 1 и получил ли е обаждане? Аз си чакам все още и се чудя да им пиша ли?

ти със SMS ли участва или през FB, ако не ти се обадят до 168 часа /една календарна седмица/, по правило, тогава може да им пишеш e-mail

# 109

ти със SMS ли участва или през FB, ако не ти се обадят до 168 часа /една календарна седмица/, по правило, тогава може да им пишеш e-mail

Моят съвет е да звъннете на 0800 16666, техния потребителски телефон, който няма увеличение от към таксуване и да кажете името си и това, че нямате обаждане и кога сте спечелили. Те ще Ви отговорят, че ако никой не се обади до другата седмица, трябва Вие да се обадите, но при  мен звъннаха след 2 часа.

Поздрави

# 110
Благодаря. Днес не работят - в понеделник ще звъня Simple Smile

# 111
.... и от Марсианци не печеля  Tired

# 112
.... и от Марсианци не печеля  Tired
има печеливши без да имат деца и внуци.А ние с по 2 деца ще купуваме отново  Cry

# 113
Здравейте, ето списъка с печелившите на Кауфланд изтеглени са и големите награди http://www.kaufland.bg/Nachalo/03_Polezno_i_priqtno/007_Uchastva … r/Winner_KW48.pdf

# 114
Здравейте, ето списъка с печелившите на Кауфланд изтеглени са и големите награди http://www.kaufland.bg/Nachalo/03_Polezno_i_priqtno/007_Uchastva … r/Winner_KW48.pdf

Crazy Crazy Crazy от Нашия Кауфланд е изтеглена и колата ,нас ни няма естествено.А защо толкова рано  Confused

# 115
  • София
Кауфланда до нас защо го няма в списъка?  newsm78

# 116
# 117
  • Под Слънцето
От никъде нищо не печеля.. пфу! Ни орехи, ни дренки, ни календари разни..
Ако нямам интересна награда скоро, ще се откажа пък   newsm50 newsm50 newsm50

# 118
здравейте момиета как се участва в играта на сникърс
имам една опаковка с код но не ми се отваря страницата излиза едно човее и до там

# 119
Здравейте събирам си игри с коледни календари. Надявам се да не попусна някой но засега тези знам:
Лидл, Кауфланд, Фреш, Своге, Сони и Фино. Кажете ако има още че е вери фън да се участва Simple Smile
П.П. Получих си мечето от Линдт! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт