Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 299
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Пак да пита, че никой не ми отговори Simple Smile
На Нескафе 3в1 служител ли ми звъни по телефона или аз трябва да се обадя да си кажа адрес за доставка? Изтеглена съм тази седмица и все още никой не ми се е обадил Simple Smile

и при мен така, още никои не ми е звъннал  Sad участвах в играта с SMS, до колкото виждам във FB май тази седмица звънкат на изтеглените от 3-та седмица, май има някакво закъснение.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 16:21 от .Iva.

# 46
късмет!

# 47
  • Под Слънцето
отказвам се да се мъча.

# 48
От мен гол, чистак гол запис. Нещо не ме харесват игрите напоследък изобщо  Crossing Arms Искам телефон и кафемашина и пералня по възможност  Crazy Препоръчайте игри с такива награди моля  Mr. Green

# 49
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Запис и от мен!Много отдавна не съм печелила нищо!Надявам се сега да стане покрай Коледа!Успех на всички!

# 50
Късмет на всички! При мен пълна скука! Надявам се нещо празнично да ме зарадват!

# 51
  • при късмета
Още не съм си получила ядките от Алфа, а от първата 2 седмици, в условията пише, че пристигат до 3. Нали на имейла, че печелите отговаряте за потвърждение на адреса? Няма телефон в правилата, само този адрес, на потребителския телефон на Кронос днес не можах да се свържа.

От сайта с анкетите mingle днес най-после пристигна имейл, че уж ми нямало телефона в профила и да го пратя да се свържел куриера с мен за ваучера. Има си го от самото начало. При това дойде имейла от такъв който ми е непознат и различен от този на който пристигат анкетите. Разрах по това, че накрая имаше благодарност за попълването на анкетите. Закъснението ще стане 3 месеца

# 52
  • при късмета
Още една игра на Lidl с покупка
http://www.lidl.bg/bg/4046.htm

# 53
  • Русе
http://www.lidl.bg/bg/Nivea.htm Ех, тоя Лидл, попиляхме го....

# 54
  • София
В "Инмедио", магазинчетата за вестници и шоколади, които ги има в повечето молове и в някои магазини Кауфланд, дават кравичка Милка при покупка над 5 лв. на продукти Милка. В други магазини (например Промаркет) отново дават светещите коледни играчки Милка при покупка над 8 лв като там участват и кафе и бонбони Сушард.

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 21:09 от Тaня67

# 55
  • Варна
Получих спечелените момчешки гуменки от Кокетна. Хубави са. Party

# 56
Коледният календар на ЛИДЛ днес ми се стопира от антивируса:

"This Connection is Untrusted

You have asked Firefox to connect securely to deluxe.lidl.com, but we can't confirm that your connection is secure.

Normally, when you try to connect securely, sites will present trusted identification to prove that you are going to the right place. However, this site's identity can't be verified.
What Should I Do?

If you usually connect to this site without problems, this error could mean that someone is trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.

deluxe.lidl.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because no issuer chain was provided. (Error code: sec_error_unknown_issuer)"

# 57
а има ли я сега играта на Кокетна или е спряна на цяло или е временно на пауза???

# 58
мисля,че не е активна играта на кокетна

# 59
  • до Пловдив
Късмет на всички. При мен скоро нищо от никъде.

Общи условия

Активация на акаунт