Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 27

• 94 305
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте момичета   bouquet
Записвам се с печалба от томболата на DM "Спечели покупката си обратно"  newsm44 На шега попълних талона за участие и изобщо бях забравила докато днес не видях, че са ми пратили мейл за да ме уведомят.   Laughing

# 646
Здравейте!Някой получи ли наградата от играта на "Дневник"-овцата Шон?!На 12,02 имам имейл и още чакам.......... newsm78

# 647
Здравейте!Някой получи ли наградата от играта на "Дневник"-овцата Шон?!На 12,02 имам имейл и още чакам.......... newsm78
тъкмо мислех да попитам една дама от тук,която е печеливша за да се ориентирам и аз,защото още чакам раница  Peace

# 648
нещо не мога си въведа кода в сайта на орео.пробвах и през телефона и през комп .
има.и някой като моя проблем през тел. ми излиза да въведа тел.номер  и ще получа смс със код за сигурност и два дена го чакам
а през комп ми се показват два бутона - да и не  и това е нищо не се случва повече
 newsm78

# 649
  • Варна
тъкмо мислех да попитам една дама от тук,която е печеливша за да се ориентирам и аз,защото още чакам раница  Peace

Не съм я получила още. Confused

# 650
Днес писах на Лактима във фейсбук, имам спечелена купичка на 2 януари, а досега не ми е доставена, бях им писала преди това да ги питам кога да очаквам наградата, а отговор нямаше и днес реших да им кажа, че смятам да се обърна към КЗП, не защото толкова ми е притрябвала купичката, а защото се подиграват с хората и реакцията беше незабавна, след 1 час ми се обадиха да ми обяснят, как са ме търсили но не съм вдигнала и т.н. а пропуснато от непознат не съм имала. После пък ми я пратили но по пътя се счупила и не стигнала до мен и сега ми казаха че в четвъртък ще ми я донесат. Не ми е за купичката,но много ме е яд на  некоректните хора.

# 651
  • Русе
Много ми хареса как се е счупила по пътя   hahaha

# 652
Това е просто служител, който не си е свършил работата. Пред заплахата се очаква това да се разбере и е естествено да се "замаже" положението. Дано и следващата не се счупи по пътя и си я получиш. Аз неполучена награда имам само тениска на Церезит от преди 2-3г сигурно.

# 653
  • София
Аз още се "боря" за една тениска на Кока-Кола. Спечелих я през ноември или октомври. След като имах съобщение, че печеля тениска и потвърдих данните за доставка, се оказа, че в публикувания списък с печеливши липсвам. До момента са само обещания, че ще ми я пратят, но досега не съм я получила. На последния имейл все още не са ми отговорили. Sad  Все си мислех, че са стриктни в игрите си.

# 654
  • София
Някой знае ли от къде мога да си купя вода Банкя с промоционален етикет. Никъде не намирам. Търсих в Била, Карфур и Покадили, както и по малкоте квартални магазинчета, но не е с промоционален етикет.

# 655
И ние от Орео спечелихме фризби Grinning
Милки вече не помня колко сме регистрирали и нищо! Sad

# 656
Днес писах на Лактима във фейсбук, имам спечелена купичка на 2 януари, а досега не ми е доставена, бях им писала преди това да ги питам кога да очаквам наградата, а отговор нямаше и днес реших да им кажа, че смятам да се обърна към КЗП, не защото толкова ми е притрябвала купичката, а защото се подиграват с хората и реакцията беше незабавна, след 1 час ми се обадиха да ми обяснят, как са ме търсили но не съм вдигнала и т.н. а пропуснато от непознат не съм имала. После пък ми я пратили но по пътя се счупила и не стигнала до мен и сега ми казаха че в четвъртък ще ми я донесат. Не ми е за купичката,но много ме е яд на  некоректните хора.

И аз имах такъв проблем. Бях спечелила още през декември въпросната купичка, а до преди 2 седмици нямах никаква вест за получаване на наградата. Писах им на   Фейсбук страницата и ми казаха,че пътувал подаръка към мен  Simple Smile. Наистина дойде след 2 дни с куриер, който дори не ми поиска капачките Simple Smile ,но след отварянето на пакета с изненада установих, че дръжката на купичката е спукана и всеки момент ще се отлепи. Не съм се занимавала да търся смяна на наградата, но за мен Лактима отиват в списъка с некоректни ... Wink

# 657
Днес има рожден ден и детето ми имало 1.80лв за да ми купи подарък.Баба му му дала още 20ст. и сутринта ми го подаряват с малкия.И ето ти късмет -20лв  Heart Eyes Hughttps://www.facebook.com/desislava.dimitrova.3158/posts/95101749 … 56450?pnref=story

# 658
Деси, честито!
Аз имам такав случка от детските години. Мрънках на баба ми да ме води на сладкарница, а тя ми заяви, че имала само 30 стотинки (нещо сега не ми се вярва да е било така). По този повод съм й казала да си взема билетче (имаше билетчета с моментна награда) и спечелихме 1 левче. А на увещанията на продавача да опитам пак, твърдо отказах с мотива, че сега отиваме на сладкарница.

# 659
  • София
Някой знае ли от къде мога да си купя вода Банкя с промоционален етикет. Никъде не намирам. Търсих в Била, Карфур и Покадили, както и по малкоте квартални магазинчета, но не е с промоционален етикет.
Аванти 

Общи условия

Активация на акаунт