Домашни маски за коса и кожа

• 23 996
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
  • В къЩи.
Доли, тривитаминола си е страхотен за косата.  Peace
Косопада се спира без проблем с ампули на Sreri. Имам приятелка, на която косата пада от диабет пак сезонно. Само с тези ампули спира косопада. Тя не ги намира в нейния град и затова и ги пращам, не ми е проблем ако искаш и на теб да купя и пратя.

Само дето последния път ги нямаше точно тези за косопад, а ми дадоха за подхранване на третирана коса, но може да са получили и за косопад.  Rolling Eyes

Това ли са ампулите http://коса.net/index.php/virtuemart/podhranvashti-produkti-za-kosa/seri-farcom2013-04-12-13-00-11/seri-teracure-ampuli-protiv-parhot-12br-10mlml-643-detail ?

# 31
Косопада се спира без проблем с ампули на Sreri. Имам приятелка, на която косата пада от диабет пак сезонно. Само с тези ампули спира косопада.
Това ли са ампулите http://коса.net/index.php/virtuemart/podhranvashti-produkti-za-kosa/seri-farcom2013-04-12-13-00-11/seri-teracure-ampuli-protiv-parhot-12br-10mlml-643-detail ?

Последната доза, която купувах не изглеждаха така  Rolling Eyes Бяха като шишенца с прозрачна капачка.
И никога кутията не е била такава - а някак по-широка и бяла. Хм, ще ида до магазина да видя какво са заредили и пак ще пиша.

# 32
Заинтригувахте ме. Sreri или Seri? В Гугъл ми излиза Seri

# 33
Заинтригувахте ме. Sreri или Seri? В Гугъл ми излиза Seri

Seri /незабравимо име просто/ аз съм допуснала правописна грешка  Blush

# 34
Мерси  Simple Smile Ще ги търся.
Относно името, един вид природно средство, подръчно, естествено  Laughing Stop

# 35
Здравейте. Имам заболяване на щитовидната жлеза, вследствие на което ми пада косата. Ще ви бъда благодарна за съветите

# 36
  • Варна
Снощи правих маска за коса, защото и моята пада доста напоследък: 2 пълни супени лъжици мед, толкова зехтин и още 2 лъжици оцет. Нанесох първо в корените, след това и по дължините, сложих найлонова шапка и изчаках 2 часа.
Косата веднага изглежда по-лъскава и жива. Преди години не пропусках тази маска преди всяко миене и бях много доволна - ефект имаше осезаем след кратко време. Дано и сега не ми изневери постоянството.

# 37
  • В къЩи.
Маската за лице с хума и розова вода изсушава ли кожата?
Какъв е  ефекта от нея?

# 38
Цитат
Маската за лице с хума и розова вода изсушава ли кожата?
Какъв е  ефекта от нея?

ами хумата изсушава по принцип, но ако кожата ти не е суха няма да ти изсуши много. Освен това после се нанася крем, точно за да се хидратира кожата, защото от хумата е по-опъната, изгладена и може леко да изсуши. Много хубаво почиства обаче.  Simple Smile
Ефекта е точно почистена, загладена кожа, стягане на порите, антибактериално действие имат и розовата вода и хумата.Избистрят тена, освежават лицето  Simple Smile

# 39
За да не ми изсушава маската с хума, слагам 2-3 капчици някакво масло (по настоящем пшеничен зародиш, защото такова имам). И не чакам хумата да изсъхне. Но аз карам 35.

Само като идея, където в маските се слага оцет, го заменям със сок от портокал или лимон, който преди да добавя в маската прецеждам през цедка, за да не ми се лепят и засъхват по косата разни частички от цитруса.

# 40
И аз сега започнах да я правя.От около месец.Все още нямам мнение.Кога забелязахте резултатите?

Аз я правех в продължение на 3 месеца докато я ползвах не ми правеше впечатление.Но след като спрях забелязах, че е е станала доста по гъста и беше пораснала доста повече от обичайното.По принцип маската се прави 3 месеца почиваш 1 и после пак за да не се натоварва, защото тривитаминола е силен препарат и косата има нужда от почивка.

# 41
А за маслото от чаено дърво какво мислите и какви маски си правите? Него също ми го похвалиха, но аз не съм по експериментите и малко ме е страх да мажа непознати неща по лицето си  Laughing

# 42
  • Варна
Аз пробвах да нанасям масло от чаено дърво директно и неразредено върху кожата. Изгорях ужасно, така че тези с по-тънка и чувствителна кожа да не пробват. Когато се смесят няколко капки с розова вода обаче (още по-добре с лавандулова), се получава чудесен освежаващ тоник, подходящ за по-мазна и смесена кожа.

# 43
Аз съм ползвала чаено дърво само за дезинфекция на пелените на бебето, когато синът ми беше такова. Силничко е, след като няколко капки убиват миризмата на цяла пералня...
Виждала съм го в състава на продукти против акне

# 44
Аз пък си слагам Чаено дърво в шампоана и при зачервено гърло правя гаргара,като разреждам с топла вода.

Общи условия

Активация на акаунт