Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 783
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, може ли да кажете колко гости сте поканили:
Най-близки хора и кумове - ....бр.
Роднини от страна на дамата - ....бр.
Роднини от страна на младоженеца- ....бр.
Приятели на булката - ....бр.
Приятели на младоженеца - ....бр.
Общи приятели - .....бр.
Други (по желание на родителите) - ....бр.

Защото ние сме в голяма дилема за гостите и честно, не мога вече да разгранича, кое е нормално и кое е "изхвърляне"

# 691
Най-близки хора и кумове - 2 + 1 детенце бр. - близките хора попадат и в другите групи, в които пак сме канили само най-близките
Роднини от страна на дамата - 26 бр.
Роднини от страна на младоженеца- 36 бр.
Приятели на булката - 10бр. + 10 човека колеги
Приятели на младоженеца - 10бр.
Общи приятели - 22 бр.
Други (по желание на родителите) - .10бр.

Защото ние сме в голяма дилема за гостите и честно, не мога вече да разгранича, кое е нормално и кое е "изхвърляне"

ориентировъчно са ни това бройките хора, които сме поканили. Очаквам при роднините да спадне бройката и при мен от страна колеги.

# 692
Здравейте усмихнати булки на 2015   bouquet
Следя темата с голям интерес и толкова много ви се радвам на всичките трепети и вълнения, а сте и толкова организирани. Едно голямо БРАВО!  Hug
Много ми се иска 2015 да бъде и нашата година за сватба. Бащата на мм е моряк, рейсовете му са по 6 месеца и става малко трудно с определянето на точна дата... Знаем само, че при добро стечение на обстоятелствата, щастливото събитие евентуално може да бъде между средата на септември и средата на октомври. Всичко зависи от това кога ще се върне баща му, все пак не може без него. Сложно е при нас, но ще се справим, сигурна съм.
Булка от Варна съм и макар да нямам още дата за сватба, в главата си имам няколко идеи.
Най-трудно ми се вижда с избора на ресторант. Първоначалната ми представа винаги е била за градинска сватба, не исках да се затваряме в ресторант с хиляди безмислени колони (много ме дразнят). Но тъй като колкото и да ми се иска няма как да е лятна топла сватба, ще трябва да потърся закрит вариант.  ПОМОЩ!!! Sad

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 17:17 от sunny_smile :)

# 693
Здравей, sunny_smile,

Бих ти препоръчала хотел Корал, който е на Св.Константин и Елена- около 100 човека събира, няма колони- бях там на мн.весела сватба!

Аз също съм от Варна, но няма да се омъжвам тук- писала съм за причините- най-вече заради условностите в Ритуална зала, липсата на гъвкавост, липсата на дати и часове....Мой съвет: изберете дата и запазете подписването! Успех с организацията!   Зет ми също е моряк, но попресметнахме и я определихме, защото не може да се чака последния момент!

# 694
Привет на новите попълнения  Simple Smile Пожелавам ви успешна и спокойна организиция. Simple Smile
Аз в Сряда заминавам към Търговище да говоря с агенция и да търся фото и други неща.  Hug

# 695
Привет на всички бъдещи булки , да се запиша и аз Simple Smile Следя ви от доста време, но досега не съм писала, защото просто бяхме решили, че е крайно време и ние да озаконим нашата връзка Wink но не бяхме до никъде с подготовката!!! Та така,  нашата дата е 12.7.2015 (12-защото на 23.12.2012 мм ми предложи да се оженим; 7 -защото сме заедно от 2007 Wink  ). Вече имаме запазен ресторант (още мислим дали да е вътре във залата или вън в градината), водещ, ДЖ, фото, видео , ритуала ще бъде изнесен.
Ще съм благодарна, ако ми дадете достъп до албума и ми обесните къде и как да вляза Wink

# 696
здравейте и на нас ни предстой сватба ,започвам да чета и ще се включвам ако имам въпроси .Страхотни сте

# 697
Цитат
Общи приятели - .....бр.

Най-близки хора -тук включвам семейството ми-мама, тати, брат ми, бабите и дядо ми, пюлс роднини -1ви и 2-ри братовчеди/най-близки/ от моята страна са около 40 човека; от неговата-20
приятели са общи-25-30 човека
пожелание на родителите да са макс 5 човека-10
и така около 80 човека ще сме
трудно е да се отсейва, но при нас не е чак толкова, защото ще каним наистина само близки хора   Simple Smile

# 698
Цитат
Общи приятели - .....бр.

Най-близки хора -тук включвам семейството ми-мама, тати, брат ми, бабите и дядо ми, пюлс роднини -1ви и 2-ри братовчеди/най-близки/ от моята страна са около 40 човека; от неговата-20
трудно е да се отсейва, но при нас не е чак толкова, защото ще каним наистина само близки хора   Simple Smile
Хеййй нашата дата за сватбата е 11.07.2015г. 11.12- Рождената ми дата
07.12- Рождената дата на ММ
Бях във възторг че се пада събота!
Сайт за було и други неща : ebay.co.uk или ebay.com
Препоръчам на всички да разгледат там!!! Определено в БГ цените са ужасни!!!

# 699
Цитат

В ибей има страхотни тиари, сега ги гледах, и направо не знам коя да си избера...
було също има много яки, испански тип и дълги на неприлично ниски цени и мисля було и тиара от там да поръчвам.За булото ще изчакам да взема роклята, макар че това, което съм си наумила ще отива на всякаква рокля.Тиарка ще си взема още сега.
вече имам уговорка за срещи с агенция и дж джей  Hug

# 700
Много се радвам. Аз сега разглеждам сватбени чаши и съм харесала едни..
   http://m.ebay.com/itm/251101782180?_mwBanner=1
Малко са различни, но аз си падам по странните неща хихихии
Утре ще си намеря обикновени кецове върху които ще тренирам украсата за истинските обувки 😁

# 701
Цитат
Общи приятели - .....бр.

Толкова ги изкарваме и ние, почти в същите пропорции, но въпреки това ми се вижда много.

# 702
Ние за сега сме се спрели на 120 човека и надявам се да не расте бройката , че не знам къде ще ги събираме  Confused

# 703
Цитат
Общи приятели - .....бр.

трудно е да се отсейва, но при нас не е чак толкова, защото ще каним наистина само близки хора   Simple Smile
Хеййй нашата дата за сватбата е 11.07.2015г. 11.12- Рождената ми дата
07.12- Рождената дата на ММ
Бях във възторг че се пада събота!
И баща ми е рожденник на 7. 12  Simple Smile
А що се отнася до гостите, ние сме с малко повечко първоначално около 150 човека, защото родата на мм много голяма. Ние живеем в Поморие (от тук ще има около 30 човека приятели и колеги) , а и двамата сме от Златоград ( от там също ще имаме доста приятели) и като сложим и роднините, общо взето голяма чуденка кой да поканим и кой не.

# 704
Здравейте отново! Много благодаря за бързия отговор на З_A_Я   bouquet
Моя е вината, че не съм се изразила правилно. Чакаме баща му да се качи и веднага щом го направи сме готови да определим дата. Силно се надявам това да се случи до средата на февруари месец... (ако зависи от мен още утре ще го кача  Grinning ) Искаме неделна сватба. Неделя – ден за празник Simple Smile Относно всички особености и лично за мен безсмислености на Ритуална зала Варна, наистина нямам думи. Не искам да се омъжа там и това е! Не искам да обидя никого, но за мен тези хора са кожодери, не се обръща никакво внимание на двойките, изпява се за 10 мин всичко и хоп, моля следващите, а и какви „чудни” цени са обявили, главата ми се завъртя. Тъй като сме от град, който е много близо до Варна, обмислям варианта дали да не се разпишем там, а в деня на сватбата да има изнесен ритуал. Не съм се решила напълно, само защото идеята с този театър не ми допада особено, но пък определено ще бъде по-хубаво отколкото в Ритуална зала.
Нашата сватба ще бъде около 90 човека. Семейства и роднини (възможно най-близките, а не 3ти братовчеди, с които не сме се виждали от 3 години) са 60 човека общо и за двамата. Приятелите са ни около 30, пак общо сме ги смятали. Това е Simple Smile Не са много, но са ни достатъчно, само най-близките хора, на които държим и които обичаме

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 10:30 от sunny_smile :)

Общи условия

Активация на акаунт