Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 845
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Аз на последната сватба, на която бях, се пушеше навън. Не бих казала, че всички гости се изнасяха навън. Всеки излизаше за малко на по цигара и се връщаше. В крайна сметка мисля, че гостите би трябвало да се съобразяват. Аз съм на мнение, че не трябва да се пуши в ресторанта.

# 91
Да, аз също съм непушач и бих искала в ресторанта да не се пуши, но за всеки случай попитах. Към залата на ресторанта има прилежаща тераса и мисля, че няма да е толкова неудобно за който и да е. В крайна сметка има норми и няма как да се получи каквото и да било в тази държава, ако не се започне със спазването им. newsm78

# 92
И в нашия ресторант няма да се пуши , но миля , че така е дота по-добре . На всички сватби на които съм била се е пушило отвън и никога не е имало проблем .

# 93
Оле аз изобщо не съм се сетила за пушенето   ooooh!

# 94
  • Sofia
И аз, Рали. Младоженецът е пушач, родителите ми също  Joy Горе долу половината ни гости са пушачи. На мен много няма да ми харесва да се пуши вътре, но с ресторанта нищо не сме обсъждали, така че може и направо да ме отрежат  Laughing

# 95
  • София
Благодаря ви за бързите отговори, момичета. Толкова страстен пушач съм, че дори обмислям смяна на датата, за да е лятна сватба, защото още нищо никъде не е уговорено и резервирано... Луда съм, знам си  bash

# 96
Ние ще сме в градина и няма да има проблем с пушенето, но не мисля, че ако не се пуши в ресторанта ще е драматично. И аз съм пушач и не ми пречи да изляза за 5 минути... Но разбира се всеки сам преценява.

# 97
  • Варна
Да се изкажа и аз .... Simple Smile Пушач съм и въпреки това не искам да се пуши в ресторанта  Naughty . На който му се пуши да излиза навън  Peace . Мразя да мириша на цигари - дрехите ми, косата ми ... Вкъщи не давам да се запали в някоя стая - само на терасата!

# 98
За цигарите-И оз съм пушач.Не обичам до се ми мирише косата и дрехите на зигари,но предпочитам всички да са вътре и да не изпускат моменти от сватбата!На сватба бях преди 3месеца и повече от 50% от гостите постоянно бяха на вън!Никою не излизаше сом да пуши,а на групички.Тъкмо влезнат и хайде другата смяна Simple Smile .И при нас не се пуши,но ми казаха да изчакам поне 1ч. И да запаля.Какво ще ме изгонят от собствената ми сватба ли?Ако разгледате снимки в ресторанти навсякъде са лапнали цигарите Simple Smile .А сега друг въпрос Simple Smile С какви обици мислите да сте?Аз си харесах 3чифта висящи обици от сваровски,но чакам януари да ги намалят Simple Smile.А и роглята ще ми е готова и ще знам кой точно модел да взема.Нещо обувките много ми се бавят.3седмици вече и още ги няма... А чанта никъде не лога да си намеря Sad

# 99
  • София
А сега друг въпрос Simple Smile С какви обици мислите да сте?Аз си харесах 3чифта висящи обици от сваровски,но чакам януари да ги намалят Simple Smile

Аз мисля да спазя правилото за "нещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо назаем" и да сложа бижута от баба ми, които са нещо като семейна реликва. Не обичам жълто злато, но баба ми вече не е сред нас и за мен е важно да нося нещо нейно, за да е с мен по още един начин.

# 100
 Bubsyn това правило и на мен ми харесва роклята ще е нова ,но другите не знам какви ще са  newsm78 аз иначе искам перли огърлица и обеци . За пушенето мм е пушач аз съм бивш пушач кърмя малката още до сватбата не знам много хора като пият и пушат дори да не са страстни пушачи  предпочитам да се пуши пространството не е малко та от 70 човека грубо 40 да пушат колко да се опуши като е и отворено я врата я прозорци моята сватба е в малак град та сигурно ще се пуши  Mr. Green

# 101
Да доложа - взех си роклята  Heart Eyes

И още - моята приятелка ми направи много мила изненада. Тя е журналист и има оператор. Каза, че иска нейния подарък да е видето от сватбата. Ужасно ме трогна и ми стана много мило  Heart Eyes

За бижутата още не съм мислила - може би перли  newsm78

# 102
  • На остров
Не сме пушачи и не стои този въпрос пред мен .

Браво на всички за покупките  Hug !

Аз ще съм с перли, получих прекрасна огърлица миналата Коледа и ще съм с нея  Simple Smile .

# 103
Аз мисля да съм само с обеци , може би по-пищни , но определено няма да имам огърлица . Като си го представям с роклята ми изглежда малко претрупано и за нея . Но обеците ще са големи и старинни , висящи ( ще със във вдигната коса ) . Роклята е много романтична , така че ще се впишат чудесно .

# 104
И аз смятам да съм само с обеци, отиват ми висящи. С нещо на врата ще се чувствам като елха  hahaha а и не обичам да нося, въпрос на усещане. Моята рокля смятам да бъде с презрамки и в комбинация с висящи обеци, каквото и да е колие ще ми идва в повече.

Общи условия

Активация на акаунт