Лидл ::54::

• 82 004
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Когато връщате нещо, касиерката го задрасква и ви връща отново кас. бележка  Laughing
Не е задължително, може и да не я върне. На мен ми се е случвало при опашка отзад от десетина човека. Каза, че няма да бави опашката и си прибра бележката. Другите стоки бяха все хранителни, дето сме ги изяли и за това не се противих. Wink

Toва е защото трябва да си запишат някакви номера от касовата бележка. В 99% от случаите правят това на момента, задраскват стоката и връщат обратно бележката. Но ако има много хора, а на бележката няма нищо съществено, оставят описването за по-късно и затова я прибират. Заради конвектора няма дори да си помислят да я приберат.  Wink

# 316
  • София
На мен никога не са ми връщали касовата бележка като връщам нещо. Прибират си я.

# 317
Когато трябва да се върнат пари или връщате стока е едно ,при смяна -друго.
  При връщане на стоката -трябва отново да я вкарат с кода като асортимент и да върнат пари от касата . Тогава апарата изкарва и един касов бон ,който си е за тях.  
 Имам спомен ,че някъде се подписвах .
  При корекция на неправилно таксуван продукт също е нужна нова бележка .
 При замяна -просто трябва да видят  касовата бележка .
Старата касова бележка си остава за клиента -просто при връщане и върнати пари се задрасква .  
 Ако има други стоки на бележката не я прибират. /Ако имате на нея и друг уред в гаранция ,как ще удостоверите при нужда ? Даже касиера ви връща бележката и ви го обяснява ./

# 318
Мами., тъй като съм работила в магазин знам, че като се втрне продукт се прави сторно и трябва да има поне копие от бележката, зада могат да го заведат в системата

# 319
На мен никога не са ми връщали касовата бележка като връщам нещо. Прибират си я.

А в нашия магазин или ми я връщат или ме питат ще ми трябва ли. Момичета, имаше едни домашни пантофки, тип балеринки, от плат. Видях ги някъде в брошурите, но не помня ни за коя дата, ни в коя брошура. Някой да ги е мяркал някъде?  bouquet

# 320
  • Пловдив

А в нашия магазин или ми я връщат или ме питат ще ми трябва ли. Момичета, имаше едни домашни пантофки, тип балеринки, от плат. Видях ги някъде в брошурите, но не помня ни за коя дата, ни в коя брошура. Някой да ги е мяркал някъде?  bouquet

Пловдив-Филипово.

# 321
Ще погледна за апрески 28 номер и при нас и ще докладвам..

Кафемашината  - пия в момента кафе от нея, супер се получи. Има каймак, който остава по стените на чашата отвътре, кафето е почти до дъното, но все още е с каймак отгоре..

Кафето е обикновено-нова бразилия, червено, натъпках го добре в цедката и пускам..

Не бих я определила като шумна в никакъв случай-обикновено бръмчене на кафемашина!
Не ми бяга чашата, леко потрепва..но и старото Делонги , като се заблея, и половината кафе отиваше извън чашата.. Mr. Green Тази засега не прави чак такъм проблем...

На външен вид е муци Heart Eyes влюбена съм направо hahaha
Ако имате въпроси-питайте смело...
za kolko vreme zarejda mashinata

Ами веднага зарежда, не се чака...като се включи копчето, което е отстрани, и веднага светват и двете светлинки отгоре..
На старата машина чаках, докато вдясно светнеше зелено, и тогава пусках кафето..

# 322
Момичета пъзела и конвектора са ми на 1 бележка. Взимат ли бележката като върна 1 то

Адреналинка, как е конвектора? Сподели впечатления, моля те.. Laughing

# 323
Момичета, имаше едни домашни пантофки, тип балеринки, от плат. Видях ги някъде в брошурите, но не помня ни за коя дата, ни в коя брошура. Някой да ги е мяркал някъде?  bouquet
Пловдив-Филипово.

Значи не съм закъсняла безвъзвратно, ще тичам да разгледам в нашите два магазина (в друг град съм), може пък да са останали. Предните ги разграбиха за норматив. Купих за себе си, сега искам и за майка.
Only,    bouquet

# 324
Преди малко връщах органайзера за багажник - на една бележка ми е с кафемашината и мелачката, нямаше как и през ум да и мине на касиерката да я задържи. Дори не драска по нея, въведе си само номера, изкара някаква бележка, на която се подписах, и толкова.

Не съм засичала за колко време загравя кафемашината - може би минута-две - докато си намеря чашката и бурканчето с кафе е готова. Когато е включена малко прокапва, впрочем, но не ми пречи особено.

# 325
  • София
И аз взех машинката за кафе.
Обаче ... и двете лампички горе ли трябва да светят в червено?

# 326
  • София
В началото при включването - да. Лявата индикира че машината е пусната, а дясната иникира че термостата е пуснал загряването. 2-3 минути след първоначалното пускане дясната дясната гасне и това подсказва че температурата е подходяща за правене на кафе.

# 327
  • Щастлива мама на 3 слънца
Върнах го. Изкара си бележка под писах се и така. Хубава е печката. Хареса ми. Поне е с гаранция. Доволни сме. Не я пускаме още че в топло и сме с климатик

# 328
Срещам в някой постове отзиви за уред 3 в 1...Какъв е уредът  newsm78 и ако може линк примерно,че нещо съм го пропуснала  Tired
Ето това е въпросния уред, тостер 3 в 1  Peace

Мерси   bouquet И цената му е  newsm78 Rolling Eyes  Mr. Green

# 329

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16038

За тези пантофи ли е питането?  Simple Smile
Ще ги има от този четвъртък.

Някои дами питаха как се почиства кафемелачката. Ами.... аз я мия. Внимателно, разбира се. Simple Smile Пълня топла вода да покрие ножчето, разтърквам с пръсти или някоя четчица (зависи какво съм мляла) и така повтарям процедурата 2-3 пъти. Като много внимавам да не изливам вода отвън по корпуса. Но и да се стекът няколко капки, никакъв проблем няма. После подсушавам с кърпа и всичко е точно. Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 14:43 от maria.v.b

Общи условия

Активация на акаунт