Лидл ::54::

• 81 937
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
На фирма с фактура е взет - 1 година гаранция, в офиса само аз си пия кафе. Бях пропуснала факта, че  периодично трябва да се декалцира, което не е вина на машинката, а моя. Ползвам уж изворна вода, от машина автомат и си мислех, че няма как да се натрупа каквото и да е било + факта че я ползва един човек. Не се изразих правилно, кафето което правеше е на светлинни години, сравнено с лидълската. Разликата в цената не е драстична, и не е  била определяща в избора.

# 406
  • София
аз заради това го написах "и изработка на самата машина", но при това положение ясно.. (аз иначе им харесвам нещата на филипс, въпреки, че еспресо не пием и с такива машини опит нямам), цена не съм коментирала Wink но като я споменаваш - бих върнала лидлската и бих си взела същата филипс, като този път положа повече грижи за нея, предвид опита с първата Wink
Вече няма ли шанс с някой препарат за кафемашини ако се мине няколко пъти да се спаси?

# 407
Някой който пие кафе от кубинска /италианска кафеварка / моля да сподели опит - на лични .Извинявам се за спама.
 Просто имам една и я мъча и все не ми харесва кафето .

# 408
  • София
Angel_Dust благодаря за съвета, минах я с препарати, заработи малко, но после спря окончателно. И аз клоня към връщане на лидълската, знам как работи парата и тук определено нещо не е наред със самата машина.

# 409
  • Варна
Ще се почудя още малко, но определено за мен това е евтино изпълнение и няма нищо общо с хубава кафемашина. Филипс саекото което имах ето това http://www.tehnomix.bg/philipssaeco-hd-8323-39 е на светлинни години като качество на направеното кафе и изработка на самата машина.

Няма какво да се чудиш, връщай и вземай Филипса. Ние сме с автомат вече две години и съм супер доволна. Но си се грижи добре за нея.  Heart Eyes

# 410
Angel_Dust благодаря за съвета, минах я с препарати, заработи малко, но после спря окончателно. И аз клоня към връщане на лидълската, знам как работи парата и тук определено нещо не е наред със самата машина.

Сега ще те погнат, че връщаш продукт, който е ползван вече hahaha

При мен кафето се получава перфектно, с дебел, плътен и траен каймак, който , след като изпия кафето, е омазал цялата вътрешност на чашата...
Странни звуци при мен няма..обикновено бръмчене на кафемашина..
Капакът се плъзга назад, и все едно, че е махнат...не пречи...Как ти пречи на теб?
Пара аз не ползвам, но и на старите ми машини се чува свистене...нормално е според мен. Да не би да не е обезвъздушена добре?
А за пластмасата как разбра, че е евтина Thinking Пластмаса като пластмаса...като се пукне, имаш си три години гаранция...не виждам как ще се пукне, освен ако не се изтърве..
А цедката не я ли вадиш, като я почистващ?

Както и да е, решението си е твое..
Аз лично съм супер доволна...който не е, има право да я върне...използвана Mr. Green Дано Юлмана да не чете Mr. Green Joy

# 411
  • София
Като ви чета, все едно всички дават мнение за друга кафе машина. Парата определено не работи добре, обезвъздушена е. Силно подозирам, че машната си има дефект.

# 412
Да дам отчет за полската наденица - не ми хареса,  миришеше на карантия.
Но все пак - вкусове различни.

# 413
Тета 75 ,
Скрит текст:
ако беше чела точно от кое се възмущавам не мисля ,че би написала този коментар.
 Ползваните уреди да се продават на по -ниска цена .
  Безчиственото разпечатване на какви ли не продукти / купих си топено сирене ,като го отворих в къщи алуминевото фолио беше пробито и гребнато от него -отиде в коша ./
На теб ,ако ти е приятно да си купуваш такива продукти това си е твой избор или пък би човъркала да си опиташ от всичко що се продава в магазина.
 Когато уреда не е удачен и не ви хареса го връщате ,не съм писала нищо от това в което ме спрягаш.

Един въпрос -кафемелачката колко финно мели кафето ? Като се удължи времето и става по - ситно смляно ли ?
 Става ли пудра захар с нея или например брашно от ориз ?
    bouquet Благодаря .

# 414
  • Sofia, Bulgaria
Да, като се удължи времето на мелене става по-финно. Някоя съфорумка беше писала, че става и за пудра захар.

# 415
Юлмана, фокусът беше за връщане на УРЕДИ, които са били ползвани...това за човъркането в топеното сирене си е твоя интерпретация.
Не се впрягай толкова, написах го в духа на последните коментари по темата за връщането на УРЕДИ, не на храни....Който е чел, ме е разбрал...казах го с добро чувдство все пак, но както и да е Grinning

# 416
  • Русе
Имам кафемелачка, не от ЛИДЛ и от време на време си меля пудра захар в нея. На захарта не и трябва толкова време, колкото на кафето. Чувала съм обаче(това още преди 15-20 г. като си купувах моята), че не е добре за кафемелачката да се мели често пудра захар.
Понеже пия кафе на джезве си меля кафето по-дълго време, докато стане много фино. По принцип пия Лаваца крема е густо, което си е смляно, но го минавам още веднъж през кафемелачката.
А иначе лятото пробвах да смеля лидълските  Wink овесени ядки, че ми трябваше нещо като брашно за едни сладки и нещо не ми се получи брашното Laughing

# 417
  bouquet Благодаря Вики   bouquet
 То и мощността на машинката е ниска и може да изгори мотора ,ако се претовари.
 Ще търся нещо по - мощно.
  Тета ,
Скрит текст:
не е нужно да ми пишеш с главни букви . Моите коментари бяха в друга насока и нямах място в твоят ,като пример за някакъв едва ли не Монк   Joy  /  Пък ти си купи веднъж някой ползван уред и ще ти четем коментарите тук  Simple Smile /

# 418
А, Юлманче, няма да си купя ползван, споко, защото ходя когато ги зареждат и тогава си го купувам.. Laughing Пък и ако работи, не виждам проблем...
Ето на детето взех светещи ботушки, вероятно върнати от някого, защото ги взех след месец от датата, на която ги бяха пуснали...ами проблем не виждам Whistling
И писах за това, така че вече си ми чела коментарите... Laughing
  bouquet

# 419
Утре мисля да търся тези:

Общи условия

Активация на акаунт