Лидл ::54::

• 81 957
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Суити си взех намалено пак Grinning /  някой коменитира тук ,че го има ново в асортимента и на другият ден имаше на масичката с 50%/ .
 Бяха два броя в опаковка / интересно защо като се продават на цена за брой ,не на кг/ Взех за проба - не беше горчив ,кората му е точно като помело и е важно да се махне бялото и не горчи /бели се като помелото -хич ме няма в обясненията ще ме извините ,но не се яде като портокала с ципата./
 Хубаво е на вкус ,но не е нещо уникално или различно и е скъпо според мен. /Е аз взех 2 броя за цената на 1 ,но не замина в коша като папаята която и на половин цена си е близо 3лв . -отвратителна беше./

# 391
Относно суитито, в метро вървят около 1, 70 лв. за килограм и са хубаво качество  Peace За тези, които са му фенове, там ще излиза много по-изгодно

# 392
Метро няма в нашият град . Не съм й някакъв голям фен . На мен мандарината ми е по -приятна като плод  .
  Колко горе -долу тежи 1 плод - в Лидл явно кг й излиза около  5лв.

# 393
  • Русе
Днес в нашия ЛИДЛ имаше суити на 50% - 0,65 лв./ бр., ноо 3 бр. Какво да ги прявя 3? Не взех.
Въобще много ме е яд, когато пускат на 50% нещо, което е на бройка и натикат в кесията 3-5-10 бр. Свидят им се кесиите, ли какво ли? Лимети - десетина в кесия, нарове - по четири-пет.
Имаше и папая на 50%, но не ме вълнува и въобще не погледнах каква е цената с намалението.

# 394
Някой да е мяркал изостанали хлебопекарни? От кол центъра казват, че и те били изчерпани, но веч имам склонност да не им вярвам  Crossing Arms

# 395
  • София
Не съм ходила в Лидл от 2 седмици поне. Пратих МП за лазаня в неделята, че беше забравил, но била свършила. Нищо не ми хваща окото вече, те с тази "делукс" серия се изложиха тотално. Че и за Никулден точно не пуснаха намалена пъстърва, ами на нормалната цена.. ooooh! Поне спестих пари! Mr. Green

# 396
  • Русе
Някой да е мяркал изостанали хлебопекарни? От кол центъра казват, че и те били изчерпани, но веч имам склонност да не им вярвам  Crossing Arms
Агнес, мисля, че предната седмица гледах в Ловеч, няколко бройки бяха. Днес не минах от там, където бяха и не знам има ли ги още.

# 397
При нас ги имаше само първата седмица ,даже се почудих как се задържаха .
 Миналата година бързо изчезнаха май.
  А аз се спретнах от първите в магазина за нея -такъв мерак ми беше  Grinning.. .. И не съжалявам не е спирала да работи от първият ден до днес . Все нещо бъркам или пека. Даже теста за сладки забърквам там / доста ме улеснява - имам заболяване и ръцете ме болят дори докато разбия един кекс - а бъркането на тежки теста за мен е свързано с болка /.
  Агнес дано си намериш някоя изостанала /и да не е ползвана и върната /.

# 398
аз хлебопекарна си имам. Бачка без почивка всеки ден  Crazy Приятелка търси.
Вики,моля те следващият път хвърли едно око  Hug

# 399
  • Русе
Вики,моля те следващият път хвърли едно око  Hug
newsm10 В четвъртък, като отида за мъжкия комплект(ако не ме перне съчмата и не отида утре Laughing )

# 400
  • Бургас
Аз търся от коланите за кръста - от промоцията в понеделник. Размер ХЛ ми трябва. За Бургас става въпрос.

# 401
Мисля да взема мъжкия комплект,пускали ли са преди?

# 402
Пускан бил миналата година - не бил мръднал-това са отзивите. И аз мисля да взема на ММ и едни зимни обувки...за тях отзиви обаче няма Thinking

Да кажа вещо важно според мен, което касае кафемашината-копчето за вкл. е дол, в основата от лявата страна, като гледаш машината отпред..
На старата машина всички копчета бяха горе..това е долу.
Да си прецените Peace Защото например ако се слага на плота с лявата й страна към стена/колона-ще е трудно пускането.. Peace

# 403
  • София
Аз съм в чуденка дали да не върна кафемашината ... Когато пусна парата и почва един странен звук, не е бръмченето което си е нормално, не е първата кафемашина, която ползвам и имам. Парата излиза за 30 сек, после спира и така на пресекулки, заедно със странното ръмжене. При вас парата нормално и постоянно ли излиза? Освен това кафето не става така хубаво като на филипс саекото, което обаче се строши генерално след една година и два месеца точно. Вкуса също е различен, а ползвам същото кафе лаваца крема густо.
Резервоара за вода е направен от евтина пластмаса и с едно чукване е строшен. Капака на съда за вода не се маха което също ми е неудобно.
Цедката за кафе се слага и закрепя с черна пластмасова пластина да не падне докато си почистваш използваното кафе. Много нестабилно ми изглегда това.
Всеки път като си направя кафе се чува звук като от парен локомотив, сякаш пара се изпуска в цедката, което също ми е странно.
Ще се почудя още малко, но определено за мен това е евтино изпълнение и няма нищо общо с хубава кафемашина. Филипс саекото което имах ето това http://www.tehnomix.bg/philipssaeco-hd-8323-39 е на светлинни години като качество на направеното кафе и изработка на самата машина.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 08:43 от Casyopea B

# 404
  • София
Филипса нали има 2 години гаранция? Защо не го оправят или сменят?
А иначе, за да се строши генерално на година и два месеца, надали качеството на машината е на светлинни години Wink

Общи условия

Активация на акаунт