Лидл ::54::

• 81 957
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Редно е поне да ги продават с намаление върнатите стоки...Аз не исках хлебопекарна ползвана от друг, с цената на нова...Ако исках втора употреба, магазини за такава техника - бол...Хем по-хубави марки...

# 376
Много съм доволна, днес купих папая и то на добра цена - около 5,60 лв. Рядко я намирам, а и ми се вижда хубаво качество - като узрее ще дам повече информация.  chef Авокадото също е добро качество, 1,11 лв. броя

# 377
и аз съм на мнение, че щом нещо не отговаря на описанието, е редно да се върне, независимо ползвано или не Peace
В случая с тигана - бих го върнала, ако залепва. А няма как да разбера залепват или не е, освен ако не го изпробвам Peace

Не е по темата, но е свързано с дискусията - днес получих 2 електроуреда, закупени онлайн - единия е различен от описаното в сайта, другия - без гаранция #2gunfire Утре ги връщам и двата #Cussing out

Напълно подкрепям. Тиган или нещо от сорта. Връщам всичко аз. Щом може за не.
Все пак не съм намерила парите на вятъра за да го оставя. Зная как се изкарва всеки лев и не обичам боклуци в нас. За това редовно ходя и пазарувам от лидл. Няма да върна нахапан шоколад. Ще върна нещо, което не отговаря на описанието. Не прекалявам . Връщали съм чопър . Пълен боклук. Да смелих си лука и видях, че не е това което в на клипа или в описанието. Това, че персонала го слага при стоката не е мой проблем. Това е техен проблем.
А за не отговаряща стока взех 1.ел четка, който не отговаря на това което поръчах. Върнах я. Но е от лидл.
Да не кажа, че има магазини рускинята лятото идва в има скъпа рокля... След 2 дена я връща... Бански... Пояси и топки. Такъв е закона. Носила не носила. Връща.

Нищо не разбрах от последния абзац.

# 378
  • София
АДРЕНАЛИНКАТА днес така пише по темите, не знам от у-вото, което позва или... ама нищо не й се разбира Simple Smile

# 379
  • София
Добре де само аз ли съм се прецакала с това гадно пилешко, за трети път питам и никой нищо не пише по въпроса  Wink Или се чете по диагонал, защото си спомням, като беше на промоция доста хора писаха в темата, че са купили и от тогава затишие, отзиви няма. Thinking

# 380
  Трябва да има граница , не може всеки да си рови ,къса и пилее безнаказано. Това е моето мнение.

Peace Подкрепям!

Най-големият хит за мен си остава случката с онази дама, която сготвила пиле от Лидл, но не го харесала, не било вкусно и искала да го върне  Joy

hahaha hahaha hahaha
На мен един приятел от САЩ ми разказа как една американка пред очите му върнала 1/2 сладолед от онези насипните във фунийка, защото й бил мазен.
Явно и при нас идват тези времена.

# 381
  • Русе
До сега съм връщала дрехи, само премерени и една мрежа за прозорци, която въобще и не отворихме. Просто като си отидохме на село, видяхме, че въобще не е подходяща за прозорците.
Божее, а мен ми е неловко, когато отворя хладилните витрини и ровя да измъкна месо най-отдолу, да е най-прясно, че стои витрината отворена.
Чак такива неразбории няма в нашия магазин, както пише yulmana. Веднъж отидох да си взема тампони. В една от кутиите имаше само 3-4 бройки, а са по 24 мисля. В последно време забелязвам, че в шам фъстъка преобладават черупките.

И да помрънкам - от производителя ли е, от ЛИДЛ ли е, но в неделя каймата Стара планина беше 3,40 лв., днес е 4 лв. Трябва да избият промоцията, която е от петък Laughing

За пилешкото: купих си пиле и филе. Изядохме ги, вкус на лекарство не усетихме.

# 382
  • Sofia
За шкембето - 2-3 пъти вече вземам и много добре ми се получава. Аз много обичам, но вземам веднъж на месец, че по-често ни втръсва. Не съм го правила на шкембе чорба или запечено с масло, та за тия рецепти не мога да се произнеса как става.

# 383
  • Варна
Добре де само аз ли съм се прецакала с това гадно пилешко, за трети път питам и никой нищо не пише по въпроса  Wink Или се чете по диагонал, защото си спомням, като беше на промоция доста хора писаха в темата, че са купили и от тогава затишие, отзиви няма. Thinking

Не съм вземала от сегашното промоционално, но бях писла преди няколко теми отзив. Бях взела охладено пил. филе и беше отвратително, имаше мирис и вкус на кисело докато го готвих. Повече няма да взема. Само крилца купувам от Лидл.
По темата с връщането и хауса в магазините. В Кауфланд ми се е случвало, няколко пъти да липсва стока от опаковката (камера за компютър напр.). Виждала съм и голямо количество нарязанани мезета, оставени при дрехите и съм ги връщала аз. Но вместо едно благодаря, са ме нареждали мен.

# 384
  • София

Не съм вземала от сегашното промоционално, но бях писла преди няколко теми отзив. Бях взела охладено пил. филе и беше отвратително, имаше мирис и вкус на кисело докато го готвих.
Точно, даже бих определила мириса на белина Sick

# 385
  • у дома
Страхотен е чая от мента, аз съм заредила 4-5 кутии вкъщи  Laughing И аз, и сина умираме за него...Всяка вечер  пием поне по 2 чаши Simple Smile  (но аз го купувам постоянно, без значение дали е на промо, любим ми е)
+1 и от мен за този чай!  Peace

Има ли някакви детски книжки сега?

Аз се чудя книжките от 28 стр от каталога с детските играчки от коя адаа са-от 15 декември ли  newsm78 - ние имаме първите четири части и второкласникът ми ги хареса,а гледам че са показани следващите части ан поредицата си и са само за 1,49лв.

# 386
Много съм доволна, днес купих папая и то на добра цена - около 5,60 лв. Рядко я намирам, а и ми се вижда хубаво качество - като узрее ще дам повече информация.  chef Авокадото също е добро качество, 1,11 лв. броя

Аз бях купила една и отиде цялата в коша ,беше от намалените . Нямаше нито загнило ,нито беше зелена .
 Папая не съм опитвала преди ,но тази имаше вкус на сапун . Никакъв аромат .
 Само семенца си изсуших Grinning
 Манго бях хвърлила /то по принцип не е по наш вкус /.
  Новият плод суити е хубав ,но просто е скъп за бройка и не е нещо изключително . Помелото е по -хубаво.
  Чакам да споделиш как е била на вкус твоята папая.

Скрит текст:
/Купих я и най .вече след като бях гледала един филм "Аромат на зелена папая "/ THE SCENT OF GREEN PAPAYA./ -като я гледах тази папая там направо се чудех какъв ли вкус има  Grinning /

# 387
Новия плод суити го купихме, обаче никой не го одобри вкъщи...Горчив, дебелокор, неприятен...
Грейпфрута е по-добър негов вариант за мен, и то 1000 пъти по-добър от тази гадост

# 388
  • Щастлива мама на 3 слънца
АДРЕНАЛИНКАТА днес така пише по темите, не знам от у-вото, което позва или... ама нищо не й се разбира Simple Smile
С телефона съм бързо пиша, усети ли ме някое дете и е отгоре ми. Ще внимавам повече. Извинявам се

# 389
Папаята, която днес имаше не е узряла Познава се по кората, тези са още зелени, но до седмица предполагам ще узрее, иначе вкусът и е много сладък, затова и се комбинира обикновено с лайм или лимон, за да тушира сладкостта  Hug

Общи условия

Активация на акаунт