Лидл ::54::

• 81 848
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Конвектора , които ще пускат другата седмица същият ли е като от преди няколко седмици?  newsm78

# 46
Абсолютно същият е конвектора Peace

И аз му се чудя.. Thinking

# 47
  • София
Звънче, благодаря за новата тема!    bouquet
И да не е само цоп-троп  Simple Smile
Свекито отдавна си търси мелачка за лимец - като ви чета май тази кафемелачка ще свърши работа!?
Та бройте ме и мен за кафемелачката!
Утре мисля да атакувам за пъстърва. Има ли количества още - да не гледам като теле на празни ясли!?

# 48
  • София
Здравейте!

Кой си търсеше одеялце с ръкави? Днес пазарувах ски екипи в Лидл в Овча Купел и имаше едно черно при намалените стоки. Дано помогна.

bouquet

# 49
Звънче, благодаря за новата тема!    bouquet
И да не е само цоп-троп  Simple Smile
Свекито отдавна си търси мелачка за лимец - като ви чета май тази кафемелачка ще свърши работа!?
Та бройте ме и мен за кафемелачката!
Утре мисля да атакувам за пъстърва. Има ли количества още - да не гледам като теле на празни ясли!?

Да ти кажа може би ще  свърши работа за лимеца, но ще  се озори докато си смели примерно 1 кг брашно. Simple Smile Просто защото кафемелачката събира малко количество за едно мелене - около 15 гр.. Има специални мелници за брашно. По-добре е да потърсите такава за зърно.Simple Smile
 Лично на мен точно тази кафемелачка за ленено и сусамово семе, ядки и др. семена ми върши перфектна работа. Конкретно много ситни семена (именно като ленено и сусамово семе) не могат да се смелят в разни чопъри и подобни уреди, защото са прекалено ситни семенцата. Точно поради тази причина взех и кафемелачката. С нея по желание и по-дълго мелене всичко може да се смели на много фин прах, напр. като най-фино смляното бяло брашно.

# 50
В предната тема се жалвахте от нелюбезното отношение на клиентския телефон и управителите при търсене на неналична стока. Явно наистина  зависи на кого ще попаднете. Аз вече съм горд собственик на тостер 3 в 1 и искам да похваля служителката, която ме обслужи по телефона - изключително мила, записа какво търся и съответно тел. ми номер, след 10 мин. върна обаждане, че могат да ми доставят тостера в желан от мен магазин и след още 3 дни си го получих  Simple Smile

# 51
  • София
maria.v.b, благодаря за изчерпателния отговор. Hug
Е, нали е свеки - няма как да е лесно! Явно ще трябва да търся мелница за брашно! Mr. Green

Колко магазина на Лидъл има в Пловдив, че участвам в играта, ама не знам, то и във Варна не знам колко са! Страшен въпрос! Simple Smile

Някой купил ли е пъстърва от промоцията днес? Как са? "Хубавици" ли са?

# 52
# 53
  • Пловдив
Колко магазина на Лидъл има в Пловдив, че участвам в играта, ама не знам, то и във Варна не знам колко са! Страшен въпрос! Simple Smile
Плд - 4

# 54
maria.v.b, благодаря за изчерпателния отговор. Hug
Е, нали е свеки - няма как да е лесно! Явно ще трябва да търся мелница за брашно! Mr. Green

Някой купил ли е пъстърва от промоцията днес? Как са? "Хубавици" ли са?
Днес не съм вземала, но винаги преди е била хубава.  bouquet

# 55
Някой виждал ли е останало електрическо одеало някъде?

# 56
Благодаря за темата   bouquet

Взех си препарата за стъкла за камини, отдавна го чакам и останалото са ежедневните неща. В понеделник ще ходя за бебе,че хлапето ми наду главата за него.

# 57
Благодаря за темата   bouquet

Взех си препарата за стъкла за камини, отдавна го чакам и останалото са ежедневните неща. В понеделник ще ходя за бебе,че хлапето ми наду главата за него.
Какъв е този препарат? Може ли снимка или описание?  bouquet

# 58
# 59
  • Пловдив
И аз фалирах вече с този Лидъл  newsm45
Тази седмица си взех и 3-те цветове от сутиените, разкошни са.
И детските шапки са страхотни, детето иска чак да спи с нея, не я сваля от главата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт