Лидл ::54::

• 81 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Влизам с молба- Моля, ако някоя от вас е закупила изкуствената елха (мисля, че цената й беше 45 лв), и има възможност, да приложи реална снимка. Благодаря!

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 22:39 от _Evenstar_

# 61
# 62
  • София
Благодаря за новата тема.
Пъстърва си купуваме редовно - вкусна  е. Купувах и котлети от толстолоб - не бяха много мазни и кокалести.

# 63
Някакви отзиви за машинката за подстригване, също така с каква мощност е?

# 64
  • Пловдив
Някой да даде отзив за термометъра, струва ми се много добра цена за подобен термометър  newsm78

# 65
Аз също търся отзиви за термометъра за Т( мери на чело и ухо) за 19,99лв.

Също и за сервиза/паркинга. Пускали ли са ги преди?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15853

# 66
Пъстървата прясна ли е, българска ли е, трябва да захраня бебето с риба, не знам удачно ли е да взема от Лидл  Thinking

# 67
  • Пловдив
Допълвам: Вашите инхалатори бучат ли? Малката е болна цяла седмица и вече полудявам от ужастния шум, който създава. Голямо чакане бешше за тоя страхотен инхалатор, а вече ми иде да го пусна от терасата.
Бръмчи Sad
Но пък съм доволна - баткото не успя да направи пристъп, даже и антиалергичния сироп му спестих, а малката се размина само с инхалациите и хомеопатия Party

И аз харесах детския килим, дали е като този от Икеа - отдолу противоплъзгащ?
Имаме този със Спайдърмен вече близо 2 години - не е мръднал Simple Smile
Отдолу е гумиран Simple Smile Не е много дебел, но изолира Peace

И да се извиня, на който обещах, че днес ще отида до магазина - не успях... два пъти Simple Smile
Откриха Декатлон, точно до Лидл и лудницата днес беше страшна - не послях да влезна в нито един от двата магазина Peace

# 68
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=15766
Отзиви за детската играчка с одеяло, подходяща ли е за 2-3 годишно дете?

# 69
  • София
Ще се опитам да дам мнение за някои от стоките за другата седмица, които съм виждала или ползвала, но от други марки:
Пресата за кафе - ако обичате кафе по-слабо и от шварца, то това е вашият уред. Слага се доста фино смляно кафе, добавя се вряла вода и с буталото се натиска нагоре-надолу, за да се смеси кафето с водата. По този начин кафето си пуска аромата, но за да получиш по-силно кафе ти трябва доста материал. Т.е. много неизгоден метод за слабо кафе. Доколкото си спомням, в миналото така се е приготвяло кафе. Мои роднини бяха донесли такава преса от Канада, черпиха ме, но не бях очарована. И отиде поне 50 гр. кафе за 2-3 чаши. Отделно, че трябва да го прецеждаш, защото иначе ще пиеш утайка.
Термочашите за топли напитки - удобни, но зависи от качеството. Имала съм различни видове и някои от тях текат от капака, т.е много зависи какво е уплътнението. В момента имам една дори с порцелан вътре, а отвън инокс, но е с дръжка. Дръжката пречи чашата да се сложи в поставката за кафе от дясно на шофьорската седалка в някои марки коли. Аз в момента съм с Тойота и просто не става - заклинва се и не можеш бързо да я извадиш, когато си в движение. Тази без дръжката в тези случаи е по-удобна, но не е много практична за носене. Нещо с което да се внимава - ако отвътре чашата е с някаква пластмаса, не е за препоръчване. Горещата напитка нагрява пластмасата и могат да се отделят някакви вредни вещества от нея. Аз някога имах такава, и то оригинална от Старбъкс, но я изхвърлих точно по тази причина.
Каната за чай - изглежда ми супер, тъй като освен че водата се вари, има опция за поддържане на топлината на напитката (малко като машините за шварц кафе - отдолу има котлонче). Друг плюс и разлика от стандартните кани за загряване на вода - има цедка, в която слагаш чая за запарване. Т.е. правиш запарка, а не вариш чая. Е, ако оставиш каната да ври по-дълго време, ще ври и чая, но...
Детските шапки - супер модели и цветове, но само за по-малки деца. За тинейджъри май не стават, ама и те са доста по-претенциозни...
Поларените суитчери - определено умалени - и на дължина, и на ширина. Днес купих на синковеца и макар, че е под 150 см най-големият р-р 146/152 му беше малък.
Та по този повод - нямаше нищо от ски облеклата над 152 см. Аз силно се надявах да има 152/164 см, ама нейсе. Та ако от ЛИДЛ четат този форум, да се замислят.
Ски чорапите - купих 2 чифта, добре са изработени, дълги са, което за мен това е плюс, но са малко тънки на местата без удебеление. Т.е. не са познатите дебели ски чорапи с уплътнения на прасеца и стъпалото, ами са стандартна дебелина с уплътнения на тези места.
Ски ръкавиците - като за тази цена са супер. Аз купих такива миналата година и за сега са ОК.

Дано съм била полезна.

# 70
  • София
Някой да даде отзив за термометъра, струва ми се много добра цена за подобен термометър  newsm78

За този вид термометри ти трябва едно висше образование, за да мериш температура. Обикновено меренето на челото се повтаря 4 пъти и трябва и 4-те пъти температурата да е една и съща или с много малки отклонения. Да ама не. При нас не се получава и много трудно му вярвам на този термометър. Затова пак си ползваме обикновения дигитален термометър, че вече от живачните няма на пазара. А те си бяха най-точни.

# 71

Каната за чай - изглежда ми супер, тъй като освен че водата се вари, има опция за поддържане на топлината на напитката (малко като машините за шварц кафе - отдолу има котлонче). Друг плюс и разлика от стандартните кани за загряване на вода - има цедка, в която слагаш чая за запарване. Т.е. правиш запарка, а не вариш чая. Е, ако оставиш каната да ври по-дълго време, ще ври и чая, но...

Дано съм била полезна.

Много си изчерпателна, но каната за чай може ли да се остави да ври или изключва при завиране като другите кани.

# 72

Freyda  , в сайта има инструкции на почти всички уреди . Аз ще потърся да видя -и на мен ми харесва каната - чаймейкъра с нагревателя.

# 73
  • София
Сега чета в брошурата, че каната за чай е с функция "автостоп" и функция "поддържане на топлината със защита от прегряване". Функцията "автостоп" ми звучи като самоизключване при завиране. Ама само предполагам...

# 74
Описание на каната за чай
Скрит текст:
Кана за чай

IAN: 100072
България - Свойства

Кана за чай
    За лесно и бързо приготвяне на ароматен чай
    Сваляща се кана без кабел от термоустойчиво стъкло
    Със скала за нивото и топлоизолирана дръжка
    Авто стоп и последваща функция на поддържане на топлината – със защита от прегряване
    Свалящ се филтър с напорна тръбичка за лесно почистване
    Вкл. четка за почистване за напорния тръбопровод
    Вместимост: макс. 1 литър (ок. 8 чаши)
    Мощност: макс. 650 W
    Бутон Reset от долната страна

Упътването http://www.lidl-service.com/static/91052799/100072_DE.pdf

Цитат
Забележка:
Зеленият чай не е подходящ за приготвяне на чай
Automat. Идеалната температура за приготвяне на кафе за зелени чайове
се намира на около 70 ° С. При по-високи температури за варене,
като тези, генерирани в Tea автомат, танинова
киселини са освободени. Чаят ще горчи.

Следователно е идеален за билкови отвари.

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 23:52 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт