Лидл ::54::

• 81 984
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Някой да даде отзив за термометъра, струва ми се много добра цена за подобен термометър  newsm78

За този вид термометри ти трябва едно висше образование, за да мериш температура. Обикновено меренето на челото се повтаря 4 пъти и трябва и 4-те пъти температурата да е една и съща или с много малки отклонения. Да ама не. При нас не се получава и много трудно му вярвам на този термометър. Затова пак си ползваме обикновения дигитален термометър, че вече от живачните няма на пазара. А те си бяха най-точни.

Ние имаме от миналогодишните термометри. Съгласна съм, че с меренето на температурата на чело не се справя много добре (или аз не се справям Embarassed), но за сметка на това температурата в ухото я мери перфектно и за секунда. Проверявала съм му показанията десетки пъти (за по-сигурно  Mr. Green) и с електронен и с живачен - оказа се, че мери абсолютно точно. Много съм доволна от него, защото преди беше голям проблем да накарам малчо да държи термометър 5 мин. Смятам, че и цената му е супер, преди това не съм намирала подобен за под 50лв.

# 76
Днес минах но профучах буквално, че на вън ме чакаха. Купих си масло и трюфели само. Хвърлих бърз поглед за одеало с ръкави но не видях. Може и да съм пропуснала. попитах на касата, но отговорът беше, че ако няма извадено, значи няма.

Кали, намери ли одеало?

# 77
В Колзодуй, също няма одеало със ръкави,неяколко пъти оглеждах! Исках да помогна,но уви Confused

# 78
А електрическото одеяло да сте виждали?

# 79
А някой виждал ли е останали  3 в 1 - тостер, грил и гофретник - преди около 2 седмици ги пуснаха

# 80
  • Sofia, Bulgaria
Сега и каната за чай си набелязах и така си решавам проблема за един  коледен подарък. Дано не свършат още първия ден, че май в Лидъл има тенденция доста бързо да се изчерпват хубавите неща.

# 81
А някой виждал ли е останали  3 в 1 - тостер, грил и гофретник - преди около 2 седмици ги пуснаха

В Търговище има около 10 броя.

# 82
  • София
Относно термометрите - имайте предвид, че ако детето кара много ушни инфекции не можете да му измерите температурата с термометър за ухо. Аз се изръсих преди години за много скъп такъв (само за ухо, по препоръка) и докато разбера, че заради възпалените уши на дъщеря ми не мери бая време мина. Да не говорим, че ухото се изтегля по определен начин, за да може термометъра да оцели канали (ама и аз обясних ooooh!) и ако канала е крив (и такъв случай имаме Laughing) пак не мери.  Peace
Относно живачните - живачни точно няма, но има абсолютно същите на външен вид, просто вътре не са пълни с живак, а с друго вещество, така че можете да си купите от всяка аптека. Peace
Аз искам да се оплача от пилешките пържоли от бутче - ужасни, ама много ужасни Sick Когато ги пуснаха в началото взех за проба, правих ги само на оребрения тиган, без нищо и станаха супер, даже имах гости тогава и ме питаха от къде е това супер пиле. Сега в събота взех отново (даже бяха на промоция), е няма такъв отврат, мирише ужасно, на вкус ужасно и дори не мога да определя на какво мирише. Не е на развалено определено, в срок си бяха, свежи на външен вид и даже като ги отворих сурови не ми миришеха, но в оребрения тиган като почнаха да пускат едни мазнини Shocked по едно време започнаха да се пържат направо, дори кюфтета свински не са ми пускали такова нещо. Та никога повече Naughty

# 83
Здравейте, понеже вчера нямах време да отида до ЛИДЛ, а се интересувам от големия килим/за 79 лв/, някой ако го е виждал или купил, ако може да даде отзиви. Благодаря предварително

# 84
  • Sofia
Влизам с молба- Моля, ако някоя от вас е закупила изкуствената елха (мисля, че цената й беше 45 лв), и има възможност, да приложи реална снимка. Благодаря!
Незнам как да приложа снимка  Embarassed, иначе бих се похвалила с елхата. Надмина очакванията ми  Hug-кичеста и висока Peace

# 85
# 86
  • Бургас
А дали я има тази елха някъде в магазините?

# 87
  • Бургас
Миналата година си взехме килим за 79лв. Доволни сме, нямам забележки.  Peace

# 88
  • Варна
А дали я има тази елха някъде в магазините?

Във Варна я има. Вчера я гледах, имаше отворена кутия, но не ми се видя хубава. За това исках и снимка в разгънато състояние. Все още се опитвам да се убедя сама, тази година да купим изкуствена.

# 89
Миналата година си взехме килим за 79лв. Доволни сме, нямам забележки.  Peace

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт