Лидл ::54::

• 81 977
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Машина взех с отварянето на магазина през 2010 за майка ми. И досега е доста често използвана и не е имала оплаквания.
От миналата есен и аз я дебнех (бяха я пуснали на 120лв, но се изчерпа за отрицателно време навсякъде в БеГе) и от месец - месец и половина съм горд собственик Mr. Green
Експлоатирам си я жестоко и се държи доста добре hahaha

(За права машина Silver Crest става въпрос. Върху Pfaff и AEG нямам наблюдения Peace)

# 601
  • В една слънчева къща...
Аз имам и оверлога, и машината /но бялата/. Доволна съм. Като за в къщи си върши идеална работа. Тази е със същите опции, но дизайнерски вариант /по-красив външен вид/. Аксесоарите в комплекта също не се различават, както и функциите.
Моята тавичка на Зенкер е кръгла, но от същата серия, от която са сега правоъгълните. Много съм доволна /както от всичко останало на марката/. Мъжът ми я надраска жестоко с един нож, режейки си  Crazy козунак, докато съм била в другата стая /аз бих си отчупила, ама мъжка му работа/, но все още не ми залепва, каквото и да пека. Най-често вече я ползвам за френската селска торта, която само сглобявам вътре, но и изрязвам блатовете с нея. Продуктите пак взимаме от Лидл  Laughing

# 602
  • софия
Никъде не прочетох  отзиви за термочашите .Хубави ли са ?
То аз и не ги видях в магазина -просто забравих за тях като отидох и дали се бяха свършили -не знам.

Сложили си ги за украса в брошурата. Виж, че нямат цена Wink Иначе бих купила. Имам от предишна промоция, но са без дръжка.

# 603
То аз и не ги видях в магазина -просто забравих за тях като отидох и дали се бяха свършили -не знам.

Сложили си ги за украса в брошурата. Виж, че нямат цена Wink Иначе бих купила. Имам от предишна промоция, но са без дръжка.

Аз ги гледах и двата вида. Пластмасови са отвътре, а това скапва кафето. И бяна миналата седмица, къде ги търсите сега?!

# 604
  • софия

Аз ги гледах и двата вида. Пластмасови са отвътре, а това скапва кафето. И бяна миналата седмица, къде ги търсите сега?!

Аз говоря за стъклените, които са в брошурата на 6 стр. при каната за чай.
Аз също не обичам и избягвам да сипвам топли напитки в пластмаса.

# 605
Имаше ги в брошурата с нещата за чай и кафе. Имаха цена 9,99 лв за 2 броя.
 И защо пък да не ги търся ,от стари промоции остават стоки и се продават в месец . Защо на съвсем обикновен въпрос някой е готов да скочи и да се кара и  подиграва . Доста странни хора има тук . Това е тема за споделяне и помощ ,а не другарски съд или място да си излеем негативните емоции натрупани другаде .
  Аз не видях да са стъклени. Дъщеря ми ги видя в брошурата и искаше да й купя. В понеделник като ходих пропуснах да ги търся ,може да са били от четвъртък.

Термочаши Промоцията е валидна до: 14.12.2014
Термочаши Двустенни - идеални за горещи и студени напитки -това намерих в гугъл .
  Няма ги в сайта .
  Любезно моля ,който е закупил такава чаша да ми напише мнение ,а не госпожи  с военно школовка или настроение да хокат и порицават дет който намерят за дет квото се сетят Grinning  Тези маниери си ги запазете за в къщи и ако близките ви са склонни и принудени да ви търпят ,аз ни най -малко не съм длъжна и не изпитвам мазохистично желание да ми се сопат за някакъв  безобиден въпрос. Не съм написала някаква безумна глупост ,нито пък засегнах нечий нежни чувства.
  Моля да бъда извинена ,ако е така.
   Намерих си брошурата - на малката от магазина на страница 10 долу в ляво - Термочаши Ернесто -от понеделник 8 декември. Имат си цена -9,99

# 606
  • София
yulmana, не приемай нещата толкова лично. Пиша в няколко теми, където и ти, и все около теб стават разни такива неприятни истории. Явно лесно се палиш, но това е форум, ако се връзваш на всеки, че конкретно за теб е всяко негативно изказване, няма да ти останат нерви. С най-добри чувства го казвам, не се заяждам и не искам да влизам в спорове.
В Лидл не съм стъпвала от 2-3 седмици. За мен това е рекорд и смятам да продължа да го подобрявам. Спестих сума пари Mr. Green
П.С. Кафето е еспресо, не еКспресо.

# 607
Ама хич не го приемам -но просто е излишен подобен коментар . Аз не си го слагам и грам не се ядосвам Grinning
  За кое е еКспресо иде реч / аз ли написах това : D
 На мен ми е наблизо ,но ходя като имам нужда от нещо . Тази седмица само в понеделник.
 За малко се вързах ,че тези чаши са наистина от друго промоция -ама ги има в брошурата.
  Просто аз съм такъв човек и не обичам да пиша и коментирам непроверени неща  - има хора се връзват и приемат за добронамерен съвет.
 Затова моля преди да напишете коментар ,проверете и не пишете наизуст ,че даже независимо ,че инфото ви не е достоверно да размахвате поучително пръст и да порицавате.
   Когато не съм права или греша се извинявам.

# 608
  • София
Дали изобщо някъде има останали мъжки боти от 33лв, мисля че бяха?
п.п Явно не. И в сайта са ги махнали.

# 609
  • Бургас
Някъде има ли 3D пъзелите от 555 части?Искам да купя този с конете,но така и не се появи в нашия Лидл.

# 610
  • София
Вчера по обяд имаше на Скобелев, но не обърнах внимание на номерата.

За сметка на това от мъжките комплекти нямаше нито един брой. Някой да е мяркал някъде останали, че то и без това телефонът за инфо днес не е актуален и няма кого да попиташ?

# 611
  • София

За сметка на това от мъжките комплекти нямаше нито един брой. Някой да е мяркал някъде останали, че то и без това телефонът за инфо днес не е актуален и няма кого да попиташ?
Днес е работен ден, телефонът им би трябвало да работи Wink

# 612
  • София
Скрит текст:

Днес е работен ден, телефонът им би трябвало да работи Wink
Благодаря ти, Малко Сладко Коте, ама явно за тях не е работен.  Simple Smile Току - що им звъннах! Все пак, мерси за идеята! Hug

# 613
И ние търсихме вчера от мъжките комплекти, но не намерихме, а сега виждам, че и от сайта им са махнати. Може би ако някой върне някъде нещо може и да се появи някоя бройка.

# 614
След малко отивам до там и ще проверя дали има боти или комплекти .
   За зърнена закуска и кекс отивам / на него му се чудя още / Сега виждам ,че на този мраморният пише шоколад и ванилия -това кафявото какао ли е или шоколад !?
Каймата хубава ли е ? Искам да си направя кюфтенца .

Общи условия

Активация на акаунт