Лидл ::54::

• 81 997
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Термочаши Промоцията е валидна до: 14.12.2014
Термочаши Двустенни - идеални за горещи и студени напитки -това намерих в гугъл .
  Няма ги в сайта .
  Любезно моля ,който е закупил такава чаша да ми напише мнение ,а не госпожи  с военно школовка или настроение да хокат и порицават дет който намерят за дет квото се сетят Grinning  Тези маниери си ги запазете за в къщи и ако близките ви са склонни и принудени да ви търпят ,аз ни най -малко не съм длъжна и не изпитвам мазохистично желание да ми се сопат за някакъв  безобиден въпрос. Не съм написала някаква безумна глупост ,нито пък засегнах нечий нежни чувства.
  Моля да бъда извинена ,ако е така.
   Намерих си брошурата - на малката от магазина на страница 10 долу в ляво - Термочаши Ернесто -от понеделник 8 декември. Имат си цена -9,99

Не следя внимателно, но този коментар към това, което написах ли е?
Не мисля, че съм те засегнала, по какъвто и да било начин, пишейки, че според мен са сложени като украса. Гледам електронната брошура. Самата ти казваш, че там ги няма. Хартиена нямам. Нито съм писала, че си написала глупост, нито съм се сопвала, нито съм "хокала, порицавала" или каквото и да било подобно. ooooh!
И написах, че съм закупила термочаша без дръжка.

# 616
  • София
Момичета, в Лидл продават ли еднократни подложки за торти? Питах в тортената тема, но не ми отговарят и не знам къде да търся. Благодаря!

# 617
Момичета, в Лидл продават ли еднократни подложки за торти? Питах в тортената тема, но не ми отговарят и не знам къде да търся. Благодаря!

Мисля, че не, отдавна пазарувам в магазините им, не съм виждала подложки за торти. Предлагат в онлайн магазини за сладкарски материали и консумативи, сигурно и в други, но аз съм поръчвала по нета. Peace

# 618
И аз не съм виждала такива подложки. Може би в магазините тип "левче" може и да има.

# 619
в Джъмбо има.

# 620
  • София
Благодаря много.

# 621
  • София

Ходих за правоъгълната тавичка. Не ми хареса, защото ми седи малка. Дадените размери в брошурата са за долната тава    /основата/ а не за откопчаващата се част.

Мъжки комплект имаше останал ХЛ  - това в ЛИДЛ Студ. Град.

# 622
Кльомба ,това картонени подложки ли са - кръг !?  Скоро правих торта и си направих сама такъв кръг от една опаковка от шоколадовите целувки / пазя кутиите защото отвътре са лъскави в златисто и стават идеално за тази цел . Ама аз съм както казва дъщеря ми един Плюшкин и събирам странни неща и им намирам приложение Grinning /
 В Лидъл има пластмасови чинии и разни подобни за пикник -чаши ,вилици ,лъжици - пластмасови - купувала съм за излети .
 Ходих до Лидл .
 Детски апрески за момиче има доста бройки от малката номерация и намалени на 19,99 ,от големите имаше 2 чифта пак на 19,99
  Кафе машини си има в изобилие. Има от миксера с купа ,тост мейкъра  ,  каните тип френска преса. Мъжките к-ти - полара не е много хубав и ще се наелектризира . Някак не ми допаднаха как стоят в сравнение с други неща от полар дето имаме в къщи .
  При кафе машините -вече изместени настрани имаше и мултикукър за 111лв /1500W - няма го в новата брошура -не съм ходила от понеделник и не знам кога е зареден. Но кутиите не бяха разтворени -  и явно е от скоро.
  Тези работни обувки не ги видях . Имаше останали доста от ски екипите и разни неща намалени . Под табелата за единични бройки имаше стоки без стикер за цена -нито табела над тях с цени - няколко кутии от уредите за маникюр и машите -явно са намалени -ама защо нямаха цени  !?
  Като цяло имаше почти всичко от промоцията за чая и кафето - без термочашите . Даже имаше останала и 1 кафемелачка.
  Харесах си този смърч декоративен ,който ще го има другата седмица - пускан ли е друг път и може ли да си остане в саксията или трябва да се засади навън.
  Ще се радвам наистина да е декоративен и мини - един вид бонсай.

# 623
  • софия
Най-накрая и на мен се случи: преди малко купих отвратително развалена черна ряпа. Отвън е ок, но вътре е гадно гнила Sick Кой знае с какво ги торят и гледат тези зеленчуци и плодове.
Не мога да се занимавам да я връщам. Детето е болно и я взех, за да я издълбая. Добре, че взех 2.

# 624
  • на Мелмак
При нас зайците бяха намалени , отделно от намалената цена имаше и в рафта - 30% - един заек излизаше около 6 лв .
Пастървата също беше намалена , взех и бисквити с подправки - децата ги харесаха и си ги ядат по фигури.

# 625
Къде стоят тези зайци -при нас не ги виждам !?
/ Зайци бол у нас и не ги ям / ,но веднъж бих взела да сравня има ли разлика с домашен .
  Див съм яла ,домашен тоже . Сега да опитам и от магазина Simple Smile
 Като имаше патици казах на ММ и той ще ти донеса домашна /един наш познат има вила край един вир и цели ята патици ,гъски и тям подобни пернати  . / Ама аз си искам една от магазина и на следващо зареждане ще взема.
  Дали ще има пуйки за Нова година . То май само гъски не е имало /или се лъжа/.

# 626
6tastliva  Peace
И аз взех намален заек, но ми излезе ок. 12 лв.  Mr. Green Мисля, че не беше много голямо намалението, май 12%

# 627
При нас зайците бяха намалени , отделно от намалената цена имаше и в рафта - 30% - един заек излизаше около 6 лв .
Пастървата също беше намалена , взех и бисквити с подправки - децата ги харесаха и си ги ядат по фигури.

hahaha
И моята дъщеря си е харесала вятърните мелници и само тях яде.

# 628
Кои точно са тези вятърни мелници  -форма на бисквитата с подправки ли е или са с различни форми?
Тези бисквитки все се каня да ги купя и като ида в магазина хич не се сещам за тях .
 Днес мултикукърите май около тях бяха и съм ги подминала.

# 629
  • Щастлива мама на 3 слънца

hahaha
И моята дъщеря си е харесала вятърните мелници и само тях яде.
И моята

Общи условия

Активация на акаунт