Лидл ::54::

• 81 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Гледам,че в Пловдив ще отварят още един Лидъл  Peace Доволна съм  Crazy
По булеварда до Бирената фабрика Simple Smile Наблизо ми е Simple Smile

# 31
Аз харесах каната за чай,от типа на фенската преса,всъщност почти всичко що е кафетерапия харесах,нооо:) Как са килимите от днес ?!

# 32
  • София
ММ ползва тримера и като самобръсначка - вече 1 година го ползва нон стоп. Не се е оплакал. Пяната и самобръсначката не се ползват изобщо. Доволен е  много Hug

# 33
  • София
Ей, нямаше ме 2 часа вкъщи, връщам се и 30 нови отговора, няма изчитане.
И аз харесах детския килим, дали е като този от Икеа - отдолу противоплъзгащ?
Такава френска кана имам, но я ползвам само за чай.

# 34
ММ ползва тримера и като самобръсначка - вече 1 година го ползва нон стоп. Не се е оплакал. Пяната и самобръсначката не се ползват изобщо. Доволен е  много Hug
Благодаря за отговорите относно тримера,като твоя направо изпревари въпроса ми  Laughing  (дали тримера може да се ползва и като самобръсначка) ,май ще взема и аз един за подарък  на мъжо  Flutter
А да попитам относно тези термометри....някой ползвал ги?

# 35
Някой има ли отзиви за царската туршия другата седмица? Simple Smile

# 36
Да не е само запис, харесах каната за чай.

# 37
  • София
И аз харесах детския килим, дали е като този от Икеа - отдолу противоплъзгащ?
Такава френска кана имам, но я ползвам само за чай.

Противоплъзгащ значи, че е гумиран ли  newsm78
Дали няма да мухлясва отдолу, че ми е много криво мястото  Thinking

А каната как точно работи? Не си грее сама водата, нали?

# 38
  • София
Да си повторя въпроса и в новата тема.Търся отзиви за комплекта за маникюр и педикюр,който е в брошурата от следващия четвъртък?
Добре де, точно преди твоето е мнението ми относно въпроса ти  

Ако трябва да отговоря по същия начин...  Laughing
Добре де,не видя ли,че сме писали почти по едно и също време и явно докато аз съм писала ти си публикувала отговора си и съответно не съм го видяла?
Все пак благодаря!

Да видях и ми стана смешно точно за това, ама във форума понякога сме неразбрани, не е като на живо да комуникираме, т.е. в случая беше забавно, не ми беше неприятно и ни най-малко не се заяждам  Hug
Та ако мога да помогна с повече инфо пиши какво конкретно те интересува  Peace
Относно тримера май е станало някакво объркване - аз говорех за тримера за нос и уши от 7 лева, а Вие май говорите за тримера за тяло  Laughing

# 39
  • Русе
Гумените стелки за колата и аз ще отида да ги видя. Така предварително едва ли някой ще каже за какви автомобили са подходящи. За каквито и да са, все ще ги пригодим. Преди 2 години като си купихме колата, от Тойота ни предложиха да закупим от тях стелките, че били специални. Да, ама струваха 100 лв. Мъжа ми отиде и купи едни за 12 лв., поизряза от тук от там шофьорската стелка и стана работата Wink Сега се оплаква, че се е протрила, та се оглеждаме за нови на промоция.

# 40
Искам да си купя от нарязаните домати Nostia, качествени ли са?
Цитат
С.амо тях ползвам, купувай смело, за всичко стават Peace

# 41
  • София
Харесах мъжкия домашен комплект.

# 42
Seengril ,този чай е хубав като престои по -дълго във водата /а не по указание на пакетчето - в него няма чай и не пречи да си стои до края вътре в чашата торбичката - последната изстинала глътка е най -вкусна ,което пък може би ще рече ,че е удачен за студен чай./
  Каната може да е за чай ,а не за билкова отваря - чаят се запарва за по -кратко време -инак става с лош вкус. И на мен ми трябва чайник за билкови отвари и още не съм открила удачният вариант ./Имам пакети билки и дрога - брани и домашно производство и точно поради липса на удобен съд за варене така си стоят.
 Според мен пресата за кафе си е само за кафе ,нали другото е за чай и ми изглежда по различно.
Дидка бандитка каква е точно твоята преса за кафе ?

# 43
Да кажа само, че освен в кафемелачка, ядки, сол на кристали и др.подобни идеално се разбиват и в чопъра от Лидл, който също е 20 лв... В чопъра орехите стават направо на брашно, доволна съм от него...

Също за доматите в консерва - много са добри Peace похвалвам ги и аз...

Суитчърите 110-116 за момчета са умалени...Сега мерих вкъщи с подобен от Лидл, миналогодишен, също размер 110-116 - разликата е голяма, сегашните са по-тесни и по-къси поне с един размер Rolling Eyes Ще заменям, ако има останали 122..

# 44
  • Варна
Прекрасна нова тема   bouquet
Искам за тримера да попитам дали е хубав ? Видпх един коментар че не се бил ползвал но на мен ме интересува дали работи добре ?
Точно, защото не го харесва не го и ползва. Миналата година след като купих и него и машинката, прочетох, че тези на Силвър Крест са по-хубави от Ремингтън предлагани в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт