Лидл ::54::

• 82 157
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
И аз се интересувам от термометъра - даже щях да поръчвам подобен от чужд сайт, но мисля да взема на ЛИДЛ да го пробвам.
Пишете, че не е много удобен, но то няма вариант поне при нас - голямата не дава въобще да се мери, освен ако не е на челото... малката пък не мога да я удържа, ако е повече от 40-60 сек, максимум, така че вариантът ни е някакъв такъв.  Rolling Eyes

# 91
  • Някъде на път....
Миналата година си взехме килим за 79лв. Доволни сме, нямам забележки.  Peace

Благодаря

За кой килим говорите?

# 92
Здравейте , и аз да се запиша за темата.
Харесах си доста неща от тази брошура 8 дек. Но едно  ме грабна доста понеже  един път го пропуснах. Има ли някои коментар за електронната пила  " комплект за маникюр и педикюр"  Предната седмица си взех този комплект за  с  и сам супер доволна страшно добро качество са геловете  лепилото фурната изпича всякакви видове гел, изпробвах я и сега искам да си взема  и тази пила но ми се иска да попитам дали някои не си я е взел лятото  около юли месец и ако е може ли някакъв коментар. Благодаря Ви

# 93
Харесах си доста неща от тази брошура 8 дек. Но едно  ме грабна доста понеже  един път го пропуснах. Има ли някои коментар за електронната пила  " комплект за маникюр и педикюр"  Предната седмица си взех този комплект за  с  и сам супер доволна страшно добро качество са геловете  лепилото фурната изпича всякакви видове гел, изпробвах я и сега искам да си взема  и тази пила но ми се иска да попитам дали някои не си я е взел лятото  около юли месец и ако е може ли някакъв коментар. Благодаря Ви
Върнете са назад в темата,коментираха го! Peace

# 94
  • София
Здравейте, са питам и аз, някой има ли представа дали кафемашината е хубава. Хубав ден на всички.

# 95
  • София
Здравейте, да питам и аз, някой има ли представа дали кафемашината е хубава. Хубав ден на всички.

# 96
Върнете са назад в темата,коментираха го! Peace

Гледах но не видях, но по прескочих няколко. Мерси и се извинявам

# 97
  • София
За кафемашината намерих отзив в един италиански или испански сайт с чичко гугъл, че хората са си я купили точно от промоция в лидл, като цяло сякаш е добра и прави хубаво кафе. Така твърдят тия които са си я купили. Ако някой има по конкретно и евентуално мнение от първа ръка, дано се включи  Peace

# 98
  • Русе
А дали я има тази елха някъде в магазините?
Във Варна я има. Вчера я гледах, имаше отворена кутия, но не ми се видя хубава. За това исках и снимка в разгънато състояние.
И в Ловеч я има. Но като, че ли и на мен не ми се понрави. Не, че ще купувам(имам подобна), но понеже тук я коментирате я загледах.

Карола, одеяла в Ловеч бол от предни седмици, но няма с ръкави.

Не мога да свикна с новата подредба в магазина и като отида много от нещата ги подминавам и забравям да си ги купя. Crossing Arms

# 99
и аз досега търсих отзиви за кафемашината ...........
дали си заслужава  newsm78 в момента има и на технополис една на ронсън на достъпна цена та им се чудя на двете

# 100
  • Пловдив
За Лидълската кафемашина имаше много добри отзиви, но дали е същата като преди - това не знам. То отдавна не я пускали, така че коментарите може и преди година да са били за нея.

# 101
  • Варна
EsteLiTart, през лятото се загледах в комплекта за маникюр, когато го бяха пуснали. Опипах с пръсти накрайниците. Не мисля, че е кой знае каква оферта. Преди време си купих от Джъмбо такъв комплект, работи с батерии. Върши ми перфектна работа, струваше около 10-тина лева. Плюс това може да си купиш комплект накрайници за смяна, когато се наложи. Като цяло изглежда малко "дървено" изпълнение, но пък 6-7 години не ме е предал. Съответно прецених, че няма смисъл да се обзавеждам с втори такъв комплект от Лидъл. Дано съм била полезна!  Hug

# 102
да хубавите коментари са за лидълската машина .....майка ми иска да си вземе и все я разубеждавам изчакай като пуснат на лидъл ще си вземеш от там...... и тя чака  Tired
та се чудя да и препоръчам ли тази  не намерих на български отзиви

# 103
За Лидълската кафемашина имаше много добри отзиви, но дали е същата като преди - това не знам. То отдавна не я пускали, така че коментарите може и преди година да са били за нея.

Не е същата.

# 104
  • Русе
Този машина пише, че е марка от групата Делонги. Peace

Общи условия

Активация на акаунт