Лидл ::54::

• 82 104
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Шлайф дали има в София някъде останал.

Отзиви за него ако сте купували ?

# 166
Някой с уреда 3 в 1-сандвичи,гофрети,пържолки Simple Smile ?
Разтърсих се в старите теми,но не успях да открия рецептата за гофретите. Някоя добра душа да има спомен кога я обсъждахме.... Досега карахме на сандвичи,но вече е крайно време да опитаме и приставката за гофретите. Или,ако знаете някаква друга изпитана рецепта...моля  Praynig
А,някой да е пробвал и как се справя уреда и като скара?
Аз правя по тази рецепта:
2 яйца
1 бакпулвер
1/3 ч.ч олио
1 ч ч пр мляко
1 ч ч брашно
ванилия
*пудра захар

стават  10 гофрети

Дали има все още месо от малки прасенца? Последния път като ходих имаше, но дали са останали?

ние вчера вземахме от Лидл в Русе

# 167
  • Русе
И в Ловеч в петък имаше такова месо от малки прасенца. Явно е от постоянния асортимент.
А иначе във вестника за следващата седмица го има като ново в асортимента. Да не е нещо по-различно newsm78

# 168
  • На брега на реката
Ние преди седмица купихме задно бутче от младо прасенце. Е повярвайте ми - няма такава отврат. Лигаво и миришещо на урина и при печене и при ядене. По-гадно нещо  не бях опитвала. Нека пише и някой друг, но аз лично не бих купила никога повече.

# 169
Карола, гофретите ти хрупкави и мазнички ли стават или меки?
Искам хрупкави гофрети, които стават леко мазни  Embarassed Само съм купувала такива, но на домашния гофретник не се получават така, а все меки стават.

# 170
По-скоро са мекички. Иначе онзи ден една съфорумка mimimibg сподели с мен следната рецепта: http://traianaskitchen.blogspot.com/2014/05/blog-post_14.html

# 171
  • Бургас
В кой от Лидл-ите в Бургас има по- голям асортимент от играчките показани в каталога?

# 172
  • Русе
Ние преди седмица купихме задно бутче от младо прасенце. Е повярвайте ми - няма такава отврат. Лигаво и миришещо на урина и при печене и при ядене. По-гадно нещо  не бях опитвала. Нека пише и някой друг, но аз лично не бих купила никога повече.
Честно да ти кажа преди години пекохме домашно малко прасенце в пещ, пълнено с ориз. Въобще не се хареса от никой. Много мазно и точно - лигаво. Месо почти нямаше, преобладаваше сланината.

# 173

Вчера имаше в магазина на Черни връх.

# 174
От днешното ходене до Лидл си взех маслини, зехтин, лазаня и последния останал сив сутиен и то моят номер  Grinning А всъщност отидох за килим  Whistling но..... никаква следа от килими, та даже се замислих, дали пък не съм объркала седмицата  Thinking Нямах време да питам на касата, щото малката щеше да се напика. Та всъщност имаше ли килими???

# 175
Имате ли впечатления за конвектора.Как са му параметрите харчи ли много изсушава ли вьздуха в стаята.

# 176

Вчера имаше в магазина на Черни връх.
<Мерси много .

# 177
Карола, гофретите ти хрупкави и мазнички ли стават или меки?
Искам хрупкави гофрети, които стават леко мазни  Embarassed Само съм купувала такива, но на домашния гофретник не се получават така, а все меки стават.
По рецептата от книжката на самия гофретник, гофретите ми станаха по- хрупкави  Peace.
Иначе уреда го пробвах и в трите му приложения и е ок. От месото сме пробвали само с охладеното контра филенце и става добре, но трябва и да се обръща.

# 178
Нашият уред се зацапа под приставките покрай реотана, при вас получи ли се така? Чудя се как да го изчистя. пробвах с универсалните им кърпички, но понеже е мазнина май няма да се изчисти така лесно

# 179
Някой с уреда 3 в 1-сандвичи,гофрети,пържолки Simple Smile ?
Разтърсих се в старите теми,но не успях да открия рецептата за гофретите. Някоя добра душа да има спомен кога я обсъждахме.... Досега карахме на сандвичи,но вече е крайно време да опитаме и приставката за гофретите. Или,ако знаете някаква друга изпитана рецепта...моля  Praynig
А,някой да е пробвал и как се справя уреда и като скара?
Аз правя по тази рецепта:
2 яйца
1 бакпулвер
1/3 ч.ч олио
1 ч ч пр мляко
1 ч ч брашно
ванилия
*пудра захар

стават  10 гофрети

Аз този уред съм го пропуснала, може ли снимка. Искам такъв, но и да става като тостер(партигрил), т.е. да се надига горната част, ако ме разбирате

Общи условия

Активация на акаунт