Лидл ::54::

• 81 944
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Видях, че коментирате някакъв географски глобус. Пуснали ли са го вече или предстои да го пуснат?

# 421
Видях, че коментирате някакъв географски глобус. Пуснали ли са го вече или предстои да го пуснат?

От 15.12 е светещият глобус.

# 422
  • София
Юлмана, фокусът беше за връщане на УРЕДИ, които са били ползвани...
написах го в духа на последните коментари по темата за връщането на УРЕДИ, не на храни....Който е чел, ме е разбрал...казах го с добро чувдство все пак, но както и да е Grinning
И все пак фокусът не беше за уреди, а за тигани.  Joy

# 423

От 15.12 е светещият глобус.

Благодаря! А случайно да знаете дали имената на обектите са изписани на български или на латиница?

# 424
А случайно да знаете дали имената на обектите са изписани на български или на латиница?

Доколкото се вижда на единия модел, имената са на английски. Предполагам същото ще е и при другите модели  Peace.

# 425
  • София
Момичета, стига вече с това връщане на ползвани-неползвани уреди, дрехи и т.н. Щом магазинът дава тази възможност, нормално е да се възползваме от нея. А това, че отново магазинът не намалява върнатите продукти и не ги обявява като такива, а ги предлага за нови - не е вина на потребителите, а на служителите. В други магазини си има цели раздели,в които си пише, че това са върнати продукти - дали ще са пробвани веднъж-два пъти, дали ще са само разопаковани, няма значение. Върнати са, значи са на по-ниска цена и е обявено, че е възможно да са използвани и т.н.
В крайна сметка, всеки иска, когато купи нещо, то да работи качествено и задоволява потребностите му, а това няма как да се разбере, ако не се тества нещото, нали?

# 426
А дали някъде в София сте виждали останали от кантарите, които бяха миналата седмица?   bouquet

# 427
Още един минус за кафемашината от приятелка. Ще я връща. Вече не съжалявам, че не успях да си я купя  Mr. Green

# 428
  • В една слънчева къща...
Относно отварянето, бърникането и т.н. в кутиите имам пресен случай от днес. На щанда с единични неща намирам силиконовите формички за близалки. На касата се сетих да проверя дали всичко е ок с тях и установих, че липсват пластмасовите клечки /120бр. по описание на кутията/. Служителката ми каза: "Ами вие си преценете дали ще си го купите. Откраднати са, явно." То е ясно, че аз ще си преценя, но много ме подразни, че продават нещо с липсващи части и са напълно наясно с това. И просто съм удивена защо на някой са му притрябвали пластмасови клечки  ooooh!

# 429
Аз търся от коланите за кръста - от промоцията в понеделник. Размер ХЛ ми трябва. За Бургас става въпрос.

В Изгревския магазин имаше в понеделник доста. Вече сме сряда всъщност, може вече и да няма. Хич не ти помогнах май.  ooooh! Embarassed

# 430
  • София
Относно отварянето, бърникането и т.н. в кутиите имам пресен случай от днес. На щанда с единични неща намирам силиконовите формички за близалки. На касата се сетих да проверя дали всичко е ок с тях и установих, че липсват пластмасовите клечки /120бр. по описание на кутията/. Служителката ми каза: "Ами вие си преценете дали ще си го купите. Откраднати са, явно." То е ясно, че аз ще си преценя, но много ме подразни, че продават нещо с липсващи части и са напълно наясно с това. И просто съм удивена защо на някой са му притрябвали пластмасови клечки  ooooh!
Те може би и затова са намалени... На щандовете с единични/намалени бройки винаги с повишено внимание...

# 431
Партидата чопъри за която писах -личеше ,че не е фабрично опакована -а дооправяна в склад или  ...
  Та  и от вечерта ,ако иска да спи пред магазина Тета няма как да вземе нов и неотварян .
  Мисълта ми беше уредите да са с намалена цена ,като единичните бройки. На никой няма да му е приятно да купи на редовна цена ползвана стока. И ако клиентите се обединят по някакъв начин може и да извоюват някаква справедливост - вместо да се джафкат помежду си Grinning
   Някой пробвал ли е чая с ананас или от другите видове плодови чайове ?

# 432
  • София
   Някой пробвал ли е чая с ананас или от другите видове плодови чайове ?

Cool citrus - хубав е.

# 433
днес купих това кафе.
http://www.mama-papa.com.ua/images/board/6/6641/large.jpg
 Някой пробвал ли го е? Дали съм се прецакала или не съм ...

# 434
  • София
днес купих това кафе.
http://www.mama-papa.com.ua/images/board/6/6641/large.jpg
 Някой пробвал ли го е? Дали съм се прецакала или не съм ...
Аз съм купувала, на мен лично не ми допадна вкуса, не че е лошо. Виж, на теб може да ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт