Лидл ::54::

• 81 936
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, момичета.

Моя мъж днес си е купил бандаж за кръста, който му е малък.
Може ли да споделите отзиви, че се чудя дали да го сменям или направо да го върна  Rolling Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 451
Ами връщаш го като не върши работа . То има ли различни размери ,ако има го сменяш .

# 452
Ами връщаш го като не върши работа . То има ли различни размери ,ако има го сменяш .

Да, има различни размери. Май са от S до XL. Въпроса е дали да си правя труда да го сменявам.

# 453
Ами вземи по -голям размер пробвайте и като не стане пак върнете . Връщат се пари и се прави замяна без проблем при преставяне на бележката.

# 454
Някой има ли мнение за комплекта за маникюр? Струва ми се, че миналата година по това време пак го пускаха  newsm78

# 455
Аз търся от коланите за кръста - от промоцията в понеделник. Размер ХЛ ми трябва. За Бургас става въпрос.

В Изгревския магазин имаше в понеделник доста. Вече сме сряда всъщност, може вече и да няма. Хич не ти помогнах май.  ooooh! Embarassed

Тази вечер пак бях там - пак имаше доста, но за размери не погледнах.

# 456
  • Русе
Преди няколко дни четох в един пост, че имало много хора на боба. Хубав ли е насипният боб, увира ли добре?
А къде по принцип е този насипен бон,защото при нас не съм видяла да има  newsm78
Не съм купувала от този боб, че лятото си купих 5 кг. селски, но вчера видях, че въпросния е при плодовете и зеленчуците.

# 457
Някой има ли мнение за този сак , от следващата седмица.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16356
Интересува ме основно ако го е ползвал, и то интензивно, дали е здрав.Имам вече няколко подобни куфара със потрошени дръжки. newsm78И се чудя дали тези на са с по добро качество.

# 458
  • София
Преди няколко дни четох в един пост, че имало много хора на боба. Хубав ли е насипният боб, увира ли добре?

Ние пробвахме насипния боб  тези дни. Става, увря добре, друг е въпроса, че при нас го правихме в гърне и го загорихме, но това което ставаше за ядене от него ми хареса.

# 459
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Да ви споделя мнение за каничката за чай /електрическата/. Купих я в понеделник и вече 2 дена я пробвах - страхотна е. Чая става малко по-бавно , но пък много вкусен и ароматен и през целия ден разполагаш с топъл чай. Смятам, че е чудесно за зимата. Не е кой знае каква хамалогия да се измие. Дано мнението ми е полезно за някой, който все още се чуди, дали да я купува.

# 460
 Аз взимах от насипния боб-хареса ми  Peace

# 461
Ако някой купи от образователните игри с Мики маус (числата) и Мечо Пух (чосовника) много моля да сподели отзиви дали си струва. да не купувам пак на сляпо и после да ходя да връщам.
Пастелите също ме интересува дали си струват Simple Smile

# 462
  • Варна
Dari Panayotu, купихме миналата година с ММ 2 броя от тези сакове, за да ни идват майките на гости  Laughing Бяха ги пуснали пак точно преди Коледа и това им бяха подаръците. За 1 година ползване нямат грешка, аз вкъщи внимателно си ги разгледах и много им се кефих. Струват ми се хубави и качествени, дръжки и колелца не са изневерили, лекички са за ползване. От мен имаш зелена светлина за покупката!

# 463
  • Велико Търново
До сега не ми се е налагало да връщам стока в гаранция, но електрическата ми четка за зъби спря да работи. Как процедират, носят я за ремонт или заменят, ама то надали има с какво да я заменят? Трябва ли да занеса и комплекта с накрайниците, които бяха с четката?

# 464
  • Щастлива мама на 3 слънца
До сега не ми се е налагало да връщам стока в гаранция, но електрическата ми четка за зъби спря да работи. Как процедират, носят я за ремонт или заменят, ама то надали има с какво да я заменят? Трябва ли да занеса и комплекта с накрайниците, които бяха с четката?
Каква и беше цената у доволна ли си от нея. Че я чакам отдавна

Общи условия

Активация на акаунт