Лидл ::54::

• 81 915
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Взех и аз мъжки комплект - размер М. ММ е 190 см висок и е около 90 кг. Направо са си уголемени Mr. Green Не го мерил.

Ааа, ти ме хвърли в оркестъра. Той си е направо за номер L! Ако М му е голям, то какво да правят по-слабите мъже?...

Благодаря!
Изключвайки 2 шапки, това е първата поларена дреха, която се купува вкъщи. Не знам защо, но покрай тези шапки не харесвам поларени неща. Като станат на топчета и колкото и да ги переш ми изглеждат мърляви.
Тези поне са тъмни, няма да им личи Laughing

О, мисля, че ще преоткриете полара.  Simple Smile Топъл, пухкав, лек, немачкаем и бързосъхнещ. За мен е най-удобната материя за зимата.

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 12:11 от РРР

# 481
В новата брошура има кафемелачка Силвър Крест за 19.99 лв. Хубава ли е?

# 482
Да се похваля с апрески за детето, които според безплатния лидълски телефон, на който звънях миналата седмица бяха изчерпани. Аз не знам...все едно не искат да си продадат стоката. Сигурна съм,ч е и в някой магазин в София ги е имало...

Браво, радвам се, че си намерила накрая Peace
Аз така купих след време светещи ботушки на малчо, много им се радва милото...

За мъжките комплекти - огромни са според мен, ММ е слаб, според него-нормален си е, просто другите са дебели Mr. Green
Уголемени ми се виждат, едвам изрових М размер, имаше само две М-ки..Материята не ми харесва много, струва ми се, че ще полепват прашинки и др.подобни Thinking

Взех и боти 43 номер, малко ръбати и груби ми се виждат..дано му станат..

Авокадо хубаво имаше на лев и малко...

# 483
  • 1st floor
Пак шевна машина ... и пак точно като нямам пари... Crossing Arms

# 484
  • Варна
И аз взех от мъжките комплекти, размер L, ММ е 187см, 90кг. Вкъщи го наложих на анцунга, който носи в момента - пасват идеално. Явно съм нацелила  Mr. Green

П.С. Харесах прахосмукачката от новата брошура. Пускана ли е преди, отзиви?  newsm78

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 13:07 от g-bone

# 485
Здравейте момичета,
Да ви споделя мнение за каничката за чай /електрическата/. Купих я в понеделник и вече 2 дена я пробвах - страхотна е. Чая става малко по-бавно , но пък много вкусен и ароматен и през целия ден разполагаш с топъл чай. Смятам, че е чудесно за зимата. Не е кой знае каква хамалогия да се измие. Дано мнението ми е полезно за някой, който все още се чуди, дали да я купува.
Какъв чай точно си прави  - шипка /плод / или от сушени листа ?
 Моля сподели с кое става най -добре? Ако намеря останала кана да си купя  - имам сушени билки и все не откривам удобен и удачен чайник.
Благодаря !

# 486
ММ купи термометъра и го чакам довечера,плюс разни подаръци за каката като влакчето,мислех е изчерпано навсякъде вече,но явно в по-малките градове е друго.

# 487
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Да ви споделя мнение за каничката за чай /електрическата/. Купих я в понеделник и вече 2 дена я пробвах - страхотна е. Чая става малко по-бавно , но пък много вкусен и ароматен и през целия ден разполагаш с топъл чай. Смятам, че е чудесно за зимата. Не е кой знае каква хамалогия да се измие. Дано мнението ми е полезно за някой, който все още се чуди, дали да я купува.
Какъв чай точно си прави  - шипка /плод / или от сушени листа ?
 Моля сподели с кое става най -добре? Ако намеря останала кана да си купя  - имам сушени билки и все не откривам удобен и удачен чайник.
Благодаря !

Правих си чай от пакетчета обаче /3 пакетчета за цяла каничка/, нямам сушена билка. Колежка каза, че ще ми донесе да опитаме с липов цвят, но това ще е чак в понеделник. Мисля, че ще се получи. А чайници има доста в Козлодуй, преди малко ги видях.
Има и доста детски боти, розови и сивички, ако някой се интересува.

# 488
  • на Мелмак
Лидъл - София - Свобода - имаше един цял метален щанд с апрески - детски и дамски , току що минах от там уж да взема едно мляко  Crazy

# 489
Dari Panayotu, купихме миналата година с ММ 2 броя от тези сакове, за да ни идват майките на гости  Laughing Бяха ги пуснали пак точно преди Коледа и това им бяха подаръците. За 1 година ползване нямат грешка, аз вкъщи внимателно си ги разгледах и много им се кефих. Струват ми се хубави и качествени, дръжки и колелца не са изневерили, лекички са за ползване. От мен имаш зелена светлина за покупката!
Благодаря. Работата ми е свързана с много пътуване. Налага се да се прехвърлям на различен превоз и вече имам 3 куфара без телескопична дръжка.Сега се замислям за сака, ако е качествен. ще ми върши добра работа.

# 490
 Благодаря   bouquet
Мен точно за чай от билки ми трябва и ще се радвам някой правил такъв чай в каната да сподели как е и дали да си я купя ?
/Нямам място просто да трупам разни уреди ,ако става само за чай от пакетче не ми върши работа .То пакетчето си се запарва добре и в чаша индивидуално ./

# 491
Благодаря   bouquet
Мен точно за чай от билки ми трябва и ще се радвам някой правил такъв чай в каната да сподели как е и дали да си я купя ?
/Нямам място просто да трупам разни уреди ,ако става само за чай от пакетче не ми върши работа .То пакетчето си се запарва добре и в чаша индивидуално ./
Бях писала някъде по напред, че имам каната от миналият път, за чай от билки е хубава,  чаят става малко по бавно, но много по-ароматен. Лично за мен единственото малко неудобство е, че цедката е малко малка и билките по трудничко се слагат, защото моите са на букети и трябва да ги начупвам предварително, но се свиква. Другото нещо е, че ако не изключиш чайника след първата запарка, той има функция да запазва топлината, което води до повторни автоматични включвания през определено време и билките се запарват твърде много. Но това само ако се остави чайника включен, тоест той не изключва автоматично, като примерно каните за вода, а трябва да се изключи ръчно, ако искате билките да не се запарват няколко пъти. За чай от шипки  примерно не бих го препоръчала, защото твърде много време изисква, да се накиснат шипките, защото при този чайник няма  пряк досег на билките с водата, а всичко става чрез пара и една тръбичка, която е по средата на чайника, и през която минава парата и отива до билките.  Дано да съм била полезна и да сте разбрали нещо от дългите обяснения. Ако някой има други въпроси нека пита, ще се опитам да отгаварям!
 За кафемашината - купих я вчера, но още не съм я  пробвала, а няколкото последователни отрицателни коментари за малко да ме откажат даже да я пробвам, мислех направо да я върна, но пък после има няколко положителни коментара, затова ще я пробвам и ще пиша после.
 Днес взех от мъжките комплекти, Л и мисля че си отговаря на номера. В 9 часа имаше само няколко бройки останали, а хората бяха награбили по 5 комплекта  Shocked, и то пенсионери... Чудя се все се оплакват от ниски пенсии, а могат да си позволят по 5 комплекта, сори за спама, ама не се сдържах!

# 492
 Пипи огромно благодаря за отговора   bouquet

Скрит текст:
Искам да ви кажа ,че има хора ,които понякога ей тъй си дават нарочно лош отзив за нещо -даже и без да са го пробвали  . Не визирам този с кафемашината и не твърдя специално за нея ,че е така.
  Но има доста хейтъри и не хващайте вяра на всяка мнение на 100%
  Например една дама дето се оплакваше от хлебопекарната  ,като ми писа на лични по това ,което сподели личеше явно ,че въобще или не е купила същият уред или не го е ползвала правилно. 
 Аз съм добронамерен човек и винаги очаквам същото от отсрещната страна -даже и не го очаквам мисля си наивно ,че е така и доста пъти съм била неприятно изненадана.
 Така ,че личният опит е най -важен като критерии - вземаш пробваш и така разбираш отговаря ли  на твоите изисквания.
  Всеки има различен вкус и критерии за качество и чуждият не е база ,еталон или константа.
 Благодарна съм за всеки споделен опит или мнение и винаги вземам от тях това което е удачно за мен .
 Ако пък не пасва на моето виждане ,вкус или критерии не се сърдя ,а съм благодарна за отделеното внимание и споделянето.

# 493
  • София
Аз нямам много поларени неща, само блузки и анорак за детето ми, все от Лилъл. Нищо няма да е станало на бубонки, хубав мек, пухкав, след, почти една година непрекъснато носене и пране. Не използвам омекотител, но не ми се наелектризира, може пък праха да има омекотител както се твърди на опаковката и за което аз съм лееко скептично настроена  Peace

# 494
От 15 съм си набелязала това.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16346 дано да не жълтенее а да е по златисто.Ще си го подаря веднага  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт