Лидл ::54::

• 82 052
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Още има ли кафемашини и хубави ли са? На картинка изглеждат прилично... Някой купи ли си?

# 631
Кои точно са тези вятърни мелници  -форма на бисквитата с подправки ли е или са с различни форми?
Тези бисквитки все се каня да ги купя и като ида в магазина хич не се сещам за тях .
 Днес мултикукърите май около тях бяха и съм ги подминала.

В пакета има различни форми бисквити, иначе на вкус са еднакви. На мен много ми харесват, освен това ми се струват евтини за количеството си.

# 632
6tastliva  Peace
И аз взех намален заек, но ми излезе ок. 12 лв.  Mr. Green Мисля, че не беше много голямо намалението, май 12%

и аз купих на 7,77 лв с 12 % намаление но срока му е до 19.12 преди 2 дни гледах с срок до 15.12 и за тях може да има по голямо намаление.

# 633
  • София
По темата за термо чашите....Вчера пратих майка ми да ми купи,но понеже исках зелена от комбинациите и тя ми звъни от Лидъл на ул.Раковски,че има няколко останали и ми взима.Е да ама не радостта ми беше за кратко.Тя взела,че решила да отвори кутията и какво да види,вътре две черни чаши.Някой си е направил комбинация от две зелени явно  Mr. Green и им теглих една и на лидъл и на разни клиенти дето явно им е бащиния там и си правят каквото си искат.Та спестих едни 10 лв. които вложих не в лидъл разбира се  bowuu

# 634
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Някой питаше за тенджерите от следващата седмица - аз имам втората по размер (взета от разпродажба за 3 лева  Mr. Green ) това, което на мен не ми харесва е че вътре има едни "бобчета" които изглежда закрепят дръжките към тенджерата и ми е кофти като трябва да я мия, и на капака има такива "бобчета". Та ако някой не го притеснява това, са си ОК, не ми загаря нищо.

# 635
Какво ще кажете за пасаторите другата седмица? Кухнята ми е червена и червеният много ми харесва, а и имам нужда от такъв. Моят изгоря и сега ползвам този на миксера - върши работа, но не ми е много удобен.

# 636
Да похваля каймата ,която е на промо ! Страхотни кюфтенца станаха .
 /Рядко купувам кайма от магазин .Последно тази от теленцата и беше хубава за супа топчета./ Аз досега на некачествено месо от Лидл не съм попадала . Само воденичките не харесвам много - като че ли са само ципите и малко месо - другото стои като обрано ./
  Натали в нашият Лидл /Разград / имаше поне 6 машини за кафе.
 Пасатора е мощен . Вземай пробвай и като не харесваш връщай . Не мисля да е имало точно такъв. Важното е да работи и да е удобен.
 Този е много хубав на външен вид и цената е добра.
 Има ли друг вид сок от ябълки ,освен този дето е на промо?

# 637
Благодаря ти, yulmana! За жалост в София са свършили още на първия - втория ден... Confused

# 638
Пробвай в магазина ,който ти е удобен -помоли управителя да ти поръча да доставят от нашият и може да стане.
 Някой спомена ,че му доставили стока така . На този телефон се убедих ,че е на късмет .
 Обади се на националният телефон ,кажи че има в Разград и да доставят до твоя магазин . Пробвай -дано успееш.

# 639
Взех термочашите без дръжка,хубави,но едната течеше и ги върнах. Другата не я и пробвах.

# 640
Пробвай в магазина ,който ти е удобен -помоли управителя да ти поръча да доставят от нашият и може да стане.
 Някой спомена ,че му доставили стока така . На този телефон се убедих ,че е на късмет .
 Обади се на националният телефон ,кажи че има в Разград и да доставят до твоя магазин . Пробвай -дано успееш.

Благодаря за съвета, ама много ми е сложно, пък и чак толкова не ми е зор за тази машина. По-натам нещо по-хубаво може да излезе... Peace

# 641
  • София
Още има ли кафемашини и хубави ли са? На картинка изглеждат прилично... Някой купи ли си?
Тази сутрин имаше няколко в магазина на Резбарска. А за отзиви може да се върнеш няколко странички назад - момичетата са писали доста подробно.

# 642
Благодаря ти  bouquet Hug

# 643
Момичета, харесала съм мелничката за пипер и слушалките от четвъртък. Пускали ли са ги преди? Благодаря  Hug

# 644
  • Велико Търново
Мелничката я имам от рапродажба, страхотна е, много са и батериите, цели 6, но пък е голям кеф с нея.

Общи условия

Активация на акаунт