Лидл ::54::

• 81 920
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Точно такъв коментар чаках  Laughing    bouquet  Харесала съм я за подарък, дано не я изкупят преди обедната  ми почивка newsm17

# 646
  • Sofia
Мелничката я имам от рапродажба, страхотна е, много са и батериите, цели 6, но пък е голям кеф с нея.
А,дали може да я ползвам за смилане на семена например?

# 647
Безкабелната прахосмукачка пускали ли са я досега? Някой с мнение за нея?

# 648
  • Щастлива мама на 3 слънца
Безкабелната прахосмукачка пускали ли са я досега? Някой с мнение за нея?
И аз се интересувам. Колко е мощна и къде е клип а

# 649
Още има ли кафемашини и хубави ли са? На картинка изглеждат прилично... Някой купи ли си?

Аз си купих...писах доста за тях по-назад.
С две думи - аз съм доволна, прави страхотен каймак, изглежда супер на външен вид - на мен друго не ми е нужно. Laughing

# 650
А какви са батериите за мелничката? Те много  бе-чак пък 6?Сега е кеф, че са включени в комплекта и цената, но по-нататък - трудно ще се поддържа...

# 651
Момичета, тази луканка по манастирски която е на промоция от утре, хубава ли е? Какво ще кажете?

Скрит текст:

# 652
  • оттам, откъдето започва България
У дома доста сме изяли от нея,  но тази, която сега е дадена на картинката е отрязано парче. Дали само за рекламата е така, защото ние като купувахме си беше цяло парче.

# 653
Мили дами, рибните пръчици, които сега са намалени как са по-вкусни? Пържени или печени?

# 654
И по двата начина .
 Аз  пека на кухненска хартия и така ми харесват повече .
 Инак панирам с яйце и пържа.
  То аз взех 1 кутия и дано са читави /не някой размразявани /.  Утре ще ги пека или пържа .
   Някой правил ли е нещо различно с тях ми е интересно .
 Мюслито с шоколада хубаво ли е ? Аз взех с плодове и мисля да си го обогатя с шоколад сама  Grinning

# 655
Така както са, ги топваш в яйце и ги слагаш на хартията ли?

# 656
  • на Мелмак
Аз бях решила да ги направя печени като по-здравословни - не успях , според инструкциите на опаковката ,
трябваше да е на по- нисък градус - фурна с вентилатор , по-дълго време .
Пържени ми се получават , но пък гледам да ограничавам пърженото , всъщност май почти не пържа  newsm78
Оф , изморена съм , сори , не знам дали ме разбра  Rolling Eyes

# 657
  • на Мелмак
А накакви градуси печеш ?
Колко - като време ?

# 658
scrye , последно за мелничката - с малки батерии ли работи ( ААА) и става ли за мелене на семена? Благодаря ти! Hug

# 659
Когато ги пържа са в яйце  -инак за печени може яйце -но после оваляни във галета / корнфлейкс /
 На мен ми е по -лесно печени -на хартията и тава не търкам да мия - с пърженето е по -пипкаво .
  Аз даже и картофи си правя на кухн.хартия и стават като пържени .  
 На опаковката пише на колко се пекат и пържат .

Общи условия

Активация на акаунт