Лидл ::54::

• 81 877
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм вземала много пъти от тях, винаги съм ги правила на фурна, наредени върху хартия за печене, както е описано на опаковката, без допълнителна панировка и винаги са ставали страхотни Peace.

# 661
scrye , последно за мелничката - с малки батерии ли работи ( ААА) и става ли за мелене на семена? Благодаря ти! Hug

И аз се интересувам от вида на батериите?

# 662
Някой не си ли взе термометъра? Аз го купих, но на едно и също място, отчита различни стойности. Така ли са по принцип или да ходя да го връщам.  newsm78 Май ще се окаже, че живачните мерят най-точно.  Tired
Една приятелка има термометъра, пробвахме го в тях веднъж,  ММ го слага на челото си, после аз...не е нещо особено, едно и също показваше, не се сещам точно как беше, но не бяхме очаровани, тя също. newsm78
И аз това не го разбрах  Rolling Eyes, с какво трябва да те очарова един термометър  Rolling Eyes наистина питам, не се заяждам /защото така прозвучава/ ама за мен един термометър, ако мери точно и е лесен за употреба е добър, ако ли не - не е.

Взех го вчера, но още не съм го пробвала... снощи само успях да прочета книжката. Дано да е верен.
Ох, момичета, съфорумки и т.н, голям проблем стана с грешния ми подбор от думи, не се изразих правилно, сигурно...тези, които са от региона, в който живея, са разбрали какво имам предвид, не пишех очарована буквално, трябваше да сложа едни кавички, така щеше да е по-ясно сигурно Laughing, имах предвид, че не беше точен, казвам ви-не ни хареса, но точната причина не я помня, ММ помни, че му показвало 34 градуса, а без да го държи до челото, просто във въздуха-пак толкова, аз наистина нямам спомен т.к беше преди година, пък и то не пречи да се пробва, ако не е точен да се върне и така, най-добре е да се тества  bouquet Peace Peace

# 663
  • Варна
Прегледах няколко страници назад ,не открих каквото търсех и ще питам
машинката за подстригване има ли я някой и справя ли се ?
Марката гледам не е силвър крест , но пък на същата(ремингтон) имам преса за коса която си върши работата съвършенно !
Незнам за тези парички дали няма да дъвче коса , а евтини дето не стават у дома имам вече 2 !

# 664
  • София
Аз на Ремингтон бих се доверила.

# 665
  • Gorni Bogrov
Здравейте,трябва ми спешно блендер дали сте виждали някъде изостанал такъм от стари промоции?

# 666
  • на Мелмак
Лидъл Свобода има блендер , а за машинката - може да я върнеш , ако не ти харесва!

# 667
Здравейте,трябва ми спешно блендер дали сте виждали някъде изостанал такъм от стари промоции?
Миналата седмица ми се мярна, утре като пазарувам  ще проверя дали наистина има останали.

# 668
Сетих се да ви питам ако не се продадат комплектите тенджери (на които съм хвърлила око) после намалят ли ги или ги прибират?

# 669
Кой да си го хапне? Rolling Eyes
Политиката на магазина е такава. Ако ще и бутилка уиски да счупи клиент,не я заплаща.

Е, какъв е проблема да си го хапне някой служител? Уискито и да иска не може да го оближе. Всъщност може, но ....  Joy

Разбира се, че е проблем.  ooooh! Сигурно има и такива, но за похапване от отпис/ брак/ досега не съм чувала или виждала. Поне във филиала, в който аз работя. За тези години през които работя. Ако ли пък видя,ще остана в потрес.  Ако за много хора това е ок-за мен е крайно тъпо. Както е тъп и коментара за облизването на уискито.  Crazy Ама наистина мнението на повечето хора за служителите в такива магазини е особено "приятно". Бях чувала, усещала лично и сега отново ... Rolling Eyes
Иначе -да бъдем любезни служители, имайки предвид горенаписаното е като детска игра ..да ви кажа. Laughing Много е лесно-отвътре ни напира...ахам.

# 670
  • Велико Търново
scrye , последно за мелничката - с малки батерии ли работи ( ААА) и става ли за мелене на семена? Благодаря ти! Hug

Да, с батерии ААА е. Не знам дали става за семена, може и да става, не сме пробвали. Ползваме я за пипер(бял, черен, зелен и т.н.) Има степени на едрост и лампичка.

# 671
Клипчето за безкабелната прахосмукачка - на 1 страница второто клипче (не знам защо не ми дава директен линк )
http://www.lidl.bg/bg/Video.htm

# 672
  • София
От днес  в Кауфланд има блендер, ако не намериш в Лидл

# 673
някой ходи ли до лидл вече?
Видяхте ли го този часовник хубав ли ви се стори ? Жълтее ли .Аз не знам дали ще мога да отида да го видя поне да знам дали си заслужава .
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16346

# 674
У дома доста сме изяли от нея,  но тази, която сега е дадена на картинката е отрязано парче. Дали само за рекламата е така, защото ние като купувахме си беше цяло парче.
Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт