Лидл ::54::

• 81 893
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
 Моля някой, който има кафемашината, да сподели, на мен ли ми се струва, или много трудносе завърта цедката. Имам на Саеко и тази я взех за подарък, тъкмо я пробвах и цедката ми с струва ужасно трудно да се завърти. И още нещо да попитам - държача на цедката - онази черна част,която се бута напред и назад, и която задържа цедките за една и две дози, - та онази черна част има ли някаква пружинка или просто така си се движи напред и назад свободно?
 На първо четене по скоро не ми хареса кафето, като го сравнявам с моята машина, но може би защото е първо, ще пусна още няколко да видим.

# 541
Моля, ако някой види от конструкторите в кръглите кофи, изостанала бройк в София да ми пише в кой магазин - интересуваме този, който имаше над 100 части с платки с дупки и болчета и гайки, изглежд като този

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 10:24 от anbibian

# 542
Да, и на моята кафемашина трудно се затяга докрай ръкохватката, (не цедката) а ако правиш двойна доза и натъпчеш повечко кафе, направо си е невъзможно за мен да я махна после. В цедката остава и малко вода. Като цяло съм от доволните, но вече се чудя дали да не я върна  newsm78 Давам си още малко време, и да, ползвам я през това време.

# 543
Да, и на моята кафемашина трудно се затяга докрай ръкохватката, (не цедката) а ако правиш двойна доза и натъпчеш повечко кафе, направо си е невъзможно за мен да я махна после. В цедката остава и малко вода. Като цяло съм от доволните, но вече се чудя дали да не я върна  newsm78 Давам си още малко време, и да, ползвам я през това време.
Благодаря много за  мнението, аз реших да я върна, нещо ме притеснява тази ръкохватка, а и кафето не ми харесва в сравнение със Филипса.

# 544
  • Пловдив
Момичета,салатите в кутии Снежанка и Руска дали стават newsm78

# 545
Някой не си ли взе термометъра? Аз го купих, но на едно и също място, отчита различни стойности. Така ли са по принцип или да ходя да го връщам.  newsm78 Май ще се окаже, че живачните мерят най-точно.  Tired

# 546
Сутринта набързо грабнах от образователните игри с часовника с Мечо Пух.
Дано да си струва. Ще я нося за коледнато тържество в градината + 2-то пъзела от предната седмица  Peace

# 547
Като цяло е възможно да дадат отклонения термометрите електронните аз съм много доволна от нашия не е на лидл обаче  Simple Smile

# 548
  • МАРС
Хубаво ли е мюслито, което е на промоция от днес? newsm78

# 549
  • Сливен
хрупкавото мюсли е хубаво,за другото не мога да кажа,относно руската салата вкъщи я харесваме.

# 550
Хубаво ли е мюслито, което е на промоция от днес? newsm78
Кое е мюслито?
И друго-да сте виждали в магазините да продават Мляко за тяло за под душа, на Нивеа, на прИмоция? По специално-в магазина на Младост4? Да знам дали да се разкарвам до там? newsm78

# 551
Някой не си ли взе термометъра? Аз го купих, но на едно и също място, отчита различни стойности. Така ли са по принцип или да ходя да го връщам.  newsm78 Май ще се окаже, че живачните мерят най-точно.  Tired
Една приятелка има термометъра, пробвахме го в тях веднъж,  ММ го слага на челото си, после аз...не е нещо особено, едно и също показваше, не се сещам точно как беше, но не бяхме очаровани, тя също. newsm78

# 552
Една приятелка има термометъра, пробвахме го в тях веднъж,  ММ го слага на челото си, после аз...не е нещо особено, едно и също показваше, не се сещам точно как беше, но не бяхме очаровани, тя също. newsm78
Аз го взех заради Бебешореца, че с дигиталния много трудно става меренето и никога не знам дали е измерил правилно. Laughing

# 553
Този термометър не отчита правилно ли ? Това може да е оценка за такъв уред.
 Ама да се очаровам от термометри ми е малко странно ..... Този коментар нещо не го схванах .
 Или отчита правилно  / сверява се с некой надежден / или не .
  Очарование в термометри и апарати за кръвно какво трябва да е Grinning

# 554
Този термометър не отчита правилно ли ? Това може да е оценка за такъв уред.
 Ама да се очаровам от термометри ми е малко странно ..... Този коментар нещо не го схванах .
 Или отчита правилно  / сверява се с некой надежден / или не .
  Очарование в термометри и апарати за кръвно какво трябва да е Grinning

Просто се чудя дали е нормално да показва различни стойности при няколко поредни измервания на Т (ако става дума за този от Лидъла)

Общи условия

Активация на акаунт