Лидл ::54::

• 81 899
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Моля, ако някой си е взел от киселото зеле, да ме ориентира къде да го търся. Вчера обиколих два пъти магазина в Изток и не го видях.  Thinking

# 556
За апаратите да кръвно знам ,че се изчакваше няколко миниути преди да се премери отново инак отчитат неправилно.
 Вижте книжката с инструкциите първо. Вземете нормален термометър премерете с него и после с този и сверете резултати .
 Като не е верен го върнете и готово .

# 557
Августина за това в кофи ли питаш ? Миналата година го поставяха при пресните плодове и зеленчуци срещу витрината със месата на промоция .
 Инак това нарязаното в пакети /дето си го има цяла година / е при  корите за баница и маргарините.

# 558
 Зелето в кофи, в Ловеч, е в хладилната витрина точно до яйцата...

# 559
yulmana, simpatiuh4e, благодаря ви!   bouquet
За това в кофата става въпрос, да.
В хладилните витрини не се сетих да погледна. Довечера ще проверя.

# 560
То и охладените пици ги гледах скоро там ,а бяха преди при лазанята и колбасите .
 Явно им сменят местата.
 Много се дразня като свикна с нещо да е на определено място и го преместят .  Grinning
 Сигурно е  търговски трик за да привлече внимание -при мен действа обратно -отивам си на старото място -няма го и не купувам  Grinning

# 561
  • София
И аз се отчитам за мъжкия комплект - пасна идеално. Отговаря си на номера.

# 562
  • София
Да, и на моята кафемашина трудно се затяга докрай ръкохватката, (не цедката) а ако правиш двойна доза и натъпчеш повечко кафе, направо си е невъзможно за мен да я махна после. В цедката остава и малко вода. Като цяло съм от доволните, но вече се чудя дали да не я върна  newsm78 Давам си още малко време, и да, ползвам я през това време.
Благодаря много за  мнението, аз реших да я върна, нещо ме притеснява тази ръкохватка, а и кафето не ми харесва в сравнение със Филипса.
При мен ръкохватката се завърта много лесно и хубаво, не препълнена, но добре напълнена. Но и аз съм я опаковала и ще си ходи обатно, поради други причини, които не мога да преглътна. Три дни правих кафе с нея, няма промяна, на Филипса е много по добро. Не мога да си обясня защо, кафето същото, налягането пак си е 15 бара, крема диск има, и накрая .... резултата във вкуса е толкова различен. Да допълня с една и съща вода в резервоара.

# 563
Момичета,салатите в кутии Снежанка и Руска дали стават newsm78
Да, опитах ги и тях, снежанката последният път само беше малко повечко солена според моя вкус, но иначе са хубави.   bouquet

# 564
Момичета, съжалявам, че имате проблем с кафемашината..
Направо се чудя дали говорите за същата Rolling Eyes

При мен работи идеално!
За мен показател е какъв каймак прави една машина-тази прави по-плътен и по-гъст каймак от старото ми Делонги, следователно е по-добра...за мен.
Вкус на кафето-не виждам как може да е различен и от какво да е различен...То си е все вода и кафе...от какво да се получи този различен вкус? Според мен е субективно...

Ваше право е да я върнете, щом не отговаря на очакванията и щом не я ползвате с кеф...

# 565
Някой не си ли взе термометъра? Аз го купих, но на едно и също място, отчита различни стойности. Така ли са по принцип или да ходя да го връщам.  newsm78 Май ще се окаже, че живачните мерят най-точно.  Tired
Една приятелка има термометъра, пробвахме го в тях веднъж,  ММ го слага на челото си, после аз...не е нещо особено, едно и също показваше, не се сещам точно как беше, но не бяхме очаровани, тя също. newsm78

И аз това не го разбрах  Rolling Eyes, с какво трябва да те очарова един термометър  Rolling Eyes наистина питам, не се заяждам /защото така прозвучава/ ама за мен един термометър, ако мери точно и е лесен за употреба е добър, ако ли не - не е.

Взех го вчера, но още не съм го пробвала... снощи само успях да прочета книжката. Дано да е верен.

# 566
Е, като вземете да издребнявате ooooh!

Не е очарована , в смисъл, че не мери точно и лесно..това е, какво има да се разбира и да се хващате за думата...

# 567

Препоръчайте ми някой друг чай от новите -черен или зелен / без жасмина - с него нещо не се харесахме Grinning   - не ми ухае на жасмин и това е  / добре поне не е като този от Пени с дъх на мръсни чорапи  Grinning -  /

# 568
  • София
Хубаво ли е мюслито, което е на промоция от днес? newsm78
На нас ни допада, само че аз харесвам лилавото, въпреки, че това с многото плодове е изкушаващо... прилича ми на мюслите  на нестле, само омеква една идея по-бавно.

# 569
Е, като вземете да издребнявате ooooh!

Не е очарована , в смисъл, че не мери точно и лесно..това е, какво има да се разбира и да се хващате за думата...

Тета, какво издребняваме, момичето по-горе написа, че МЕРИ точно, пък не е очарована, затова попитах...

Общи условия

Активация на акаунт