Лидл ::54::

• 81 893
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Много  благодаря на всички за отговорите  bouquet
  Днес купих стафиди от квартално магазинче - 100г за 0,70 ,но лидлските са по -хубави.
 Купувала съм преди като правих американските бисквитки със шоколад.
 Кокоса беше изчезнал по едно време .
 Сега пък няма сметанената паста / направо хубаво краве масло си беше и на добра цена / , Точно ми хареса и веднага го спряха .
 Както и любимият ми чай с кактус .

# 526
Здравейте.
Мога ли да върна инхалатора след като торбичките, в които бяха опаковани разните приставки ги няма?  Rolling Eyes
някой може ли да ми помогне?

# 527
  • Варна
Във връзка със сушените плодове,похвалвам сушените сливи-мноого сладки,крехки и месести  Heart Eyes Поне на пакетчето не е написано да е добавена захар.
Взех си от ароматите за кафе от Делукс серията.Моите са с канела,ванилия и  newsm78 анасон май.Харесва ми,въпреки че като за пръв път си ръснах малко и ароматът се позагуби в последствие.На утрешното кафе-повечко  Mr. Green
йоко как няма да го върнеш,все пак трябва да ги има в комлекта.Аз не зная де,но ти вярвам,че така е описано по кутията.
Само да не е като на моя миксер,който си взех наскоро.Убих се да търся пасатора,а то се оказа,че в комплекта на моя модел нямало пасатор  Laughing Добре,че си имам (пасатор) и въпросът беше само да не съм прекарана  Mr. Green
П.П Миксерът не е Лидълски
Да попитам за детските будилници с анимационни герои,някакви отзиви?Дрънченето как е-силно,слабо,поносимо,електронно,ретро Laughing.А пластмасата хубава ли е,че през опаковката ми беше трудно да преценя.

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 03:12 от gali-presi

# 528
  • София
Някой беше питал за апрески да момиче -инфо от тази вечер-в Лидъл Монтана имаше 28 номер и розови и лилави,даже май са намалени...
Благодаря, аз питах Simple Smile
Вчера точно от ЛИДЛ Монтана се сдобихме с тях Grinning

# 529
Добро утро!Искам да попитам това кьопоолу,което днесе на промоция дали е хубаво?Няколко пъти купувам от витрината на Кауфланд,но това е толкова солено,че не може да се яде.Последно като ходих и в Лидл на Пещерско имаше останали два бр апрески Лупилу 28номер,дамски също имаше.

# 530
  • София
Да докладвам и аз - ММ снощи премери мъжкия комплект - размер М му пасна идеално. Сравнително нормален мъж Mr. Green  - висок 190 и почти 90кг.    

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 11:45 от hris.g

# 531
Добро утро!Искам да попитам това кьопоолу,което днесе на промоция дали е хубаво?Няколко пъти купувам от витрината на Кауфланд,но това е толкова солено,че не може да се яде.Последно като ходих и в Лидл на Пещерско имаше останали два бр апрески Лупилу 28номер,дамски също имаше.

Малко е блудкаво, но ако се подправи с малко сол, чесън и магданоз, си е съвсем ок.

# 532
  • София
Те всъщност повечето ги продават така не овкусени (мен ме мързи да си ги подправям и  не купувам, но това е маниера, за да си ги докара всеки по своя си вкус).
Най-хубавото   кьопоолу, което съм яла от години (купено) беше от пазара, домашно направено и в буркан, но дори и то беше  дискретно само овкусено, но нямаше нищо общо с тези от магазините...

# 533
Сега видях ,че ще има и уред за кисело мляко.Дали ще е хубаво.Вижда ми се ужасно евтин  newsm78 като се има в предвид цената на тефал...

# 534
  • София
Чудесен е, лятото си взех, долго го чаках да се появи а сега е и с лека отстъпка.
Но бурканчетата са малки, ако в къщи ядете  много кисело мляко трудно ще ви стига или ще трябва да правиш доста често. Ние понеже ядем 1 до 2 кофички на седмица ни е перфектно.
(обаче изобщо не го правя по рецептата от книжката, кояо е за много часове и с много кисело мляко за закваска)

# 535
А по каква рецепта го правиш?И за колко време става.И ние ядем по 1-2 кисели млека седмично Simple Smile .

# 536
Много са хубави дамскитеботуши,но цената предполагам е добра за естествена кожа.Благодаря за мненията,хората го бяха изкупили кьопоолуто,имаше само две останали.Олиосъщо се купуваше на цели стекове.

# 537
  • София
 DqVoLsKi_ChArOvNa 
Скрит текст:
за всичките бурканчета слагам общо 1 ч.л. кисело мляко, в книжката 5 ли колко бяха...
За часовете там също са много, реално за около 4 часа става, но зависи и от закваската.
Повече часове или повече кисело мл. за закваска ми става много кисело после, ние обичаме сладичко мляко.
(правя го с домашно пр. мляко и  за кисело ползвам елби или  хармоника, още не мога да се организирам да си взема суха закваска, а рядко правя порция след порция и  почти никога не успявам от моето подквасено да взема за следващата закваска)
По принцип някъде имаше цяла тема за уредите за кисело мляко там пишат как правят, някои и разни добавки слагат, плодове, кафе, не нам какво си, аз си правя само чисто

# 538
На мен ми допада!   bouquet

# 539
gali-presi благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт