Лидл ::54::

• 81 903
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
здравейте! най вероятно ми се повтаря въпроса, но доволни ли сте от хлебопекарните и имате ли представа дали ги има в някой магазин?

# 511
Изключително съм доволна от хлебопекарната . Почти няма ден в който да си почива . Струва си всяка стотинка . Хляб от магазина не купувам вече.
    Моля някой да ми напише цената на стафидите и кокосовите стърготини.Опаковките по 250 г ли бяха? Благодаря предварително!
 Сушени боровинки има ли и на каква цена са? / Дали не е по -изгодно от магазин за сушени плодове да си купя -тези магазини са ми далеч и предпочитам от Лидл . Той ми е наблизо - ама като ходя къде блея и не съм погледнала за тези неща  Grinning /

# 512
благодаря! а как разбирате къде може да откриете даден артикул?

# 513
  • София
Повечето пробваме първо клиентския телефон, като в същото време питаме и тук във форума, защото от въпросния телефон много лъжат Whistling
yulmana, не съм заглеждала цена, но при нас в магазин за ядки, стафидите са 5-7лв., зависи дали са тъмни или светли (това така и не разбрах защо е newsm78). Можеш да опиташ и по телефона, би трябвало тази информация да могат да я предоставят Mr. Green

# 514
  • Щастлива мама на 3 слънца
Прахосмукачка харесах. Някой имал ли е. Чехлите и ботушите

# 515
Ботуши естествена кожа не съм виждала досега в ЛИДЛ .
  От стафидите съм вземала и ми харесват ,но не помня цена.
  Кокоса знам че е голяма пакет.

# 516
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз взех от мъжките комплекти, размер L, ММ е 187см, 90кг. Вкъщи го наложих на анцунга, който носи в момента - пасват идеално. Явно съм нацелила  Mr. Green

П.С. Харесах прахосмукачката от новата брошура. Пускана ли е преди, отзиви?  newsm78
И аз мн в харесах

# 517
  • София
Отново да попитам дали някой си купи комплекта за маникюр и педикюр,отзиви?
Забелязахте ли дали има интерес към него?

# 518
Имаше положителен отзив преди няколко дни -прегледай темата и ще го откриеш .

# 519
  • София
Да аз бях попитала и тогава и една потребителка ми отговори.Искаше ми се да получа отзиви,но вероятно не е популврен този комплект сред тук списващите.

# 520
Но тя беше написала ,че е доволна и че постига добър резултат.
 Просто го прочетох и затова споменах ,ако пишеш конкретно с нея ,може да обмени личен опит и да отговори конкретно на въпросите ,които те интересуват.

# 521
  • Sofia
Кокосовите стърготини са 200 гр PeaceДнес правих кокоски и станаха много вкусни:)

# 522
  • Русе
Стафидите са 1,99 лв., мисля, че бяха 250 гр.
По-хубави стафиди от тези в ЛИДЛ не съм яла на нашия пазар. Стафидите са турски и не са глазирани отгоре.  Peace

Аз утре ще връщам мъжкия комплект. Долнището е много широко. ММ искал тесни крачоли я тези са му като потури, хем не е със слаби крака.
Едва ли ще има М обаче, за да заменя.

# 523
  • у дома
Някой беше питал за апрески да момиче -инфо от тази вечер-в Лидъл Монтана имаше 28 номер и розови и лилави,даже май са намалени...

# 524
  • Бургас
Аз търся от коланите за кръста - от промоцията в понеделник. Размер ХЛ ми трябва. За Бургас става въпрос.

В Изгревския магазин имаше в понеделник доста. Вече сме сряда всъщност, може вече и да няма. Хич не ти помогнах май.  ooooh! Embarassed

Тази вечер пак бях там - пак имаше доста, но за размери не погледнах.

Много ти благодаря за отговора   bouquet Утре ще изпратя ММ да погледне.

Общи условия

Активация на акаунт