Лидл ::54::

• 81 904
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
И аз да се похваля, сутринта преди работа към 7 и 30 бяхме в Лидл, купихме два чифта боти за ММ и за подарък за брат ми. ММ каза, че са мн удобни. Взехме и два мъжки комплекта, мн мекички  и приятни на допир ми се видяха.Всъщност никога не съм ходила толкова рано и си мислех, че ще сме само ние и пенсионерите, но наистина имаше мн хора, предимно мъже.

# 496
И аз да се похваля, сутринта преди работа към 7 и 30 бяхме в Лидл, купихме два чифта боти за ММ и за подарък за брат ми. ММ каза, че са мн удобни. Взехме и два мъжки комплекта, мн мекички  и приятни на допир ми се видяха.Всъщност никога не съм ходила толкова рано и си мислех, че ще сме само ние и пенсионерите, но наистина имаше мн хора, предимно мъже.

Ботите отговарят ли си на номерата? Тежки ли са? ММ ми каза по телефона/извън страната е в момента/, че носел между 42 и 43 номер, аз му взех 43...та се чудя дали ще му станат?

# 497
Здравейте.
Мога ли да върна инхалатора след като торбичките, в които бяха опаковани разните приставки ги няма?  Rolling Eyes

# 498
  • София
И аз имам кафемашината. Simple Smile Ще си напиша мнението, само да не кажете, че съм хейтър  Mr. Green

Не е шумна, кафето става много бързо, приставката за пара също е добра. На вкус обаче, не виждам разлика с кубинската кафеварка, която ползвах до скоро. Пробвам с различни марки кафе, но мисля, че не съм уцелила все още точното. За каймак - прави, но съвсем малко. Това не ме бърка, аз слагам мляко в кафето. Кой каза за евтините пластмаси? За тази цена, евтини ще са, как иначе. На мен ми прави впечатление, че металните цедки са мнооого леки, не знам това какаво означава и от какъв материал са, не знам дали е проблем, просто ми прави впечатление, много по-леки са спрямо другите които съм ползвала до сега.

Кога ще намалят зайците?

Глобусите за колко големи деца са подходящи?

# 499
  • София
Чудя се все се оплакват от ниски пенсии, а могат да си позволят по 5 комплекта, сори за спама, ама не се сдържах!

Не се чуди.  Със сигурност не са за тях, а някой от младите роднини им е поръчал да ги купят, защото са свободни и могат да разполагат с времето си. Вече няколко пъти като отивам рано до Лидл се "сприятелявам" с някоя баба и те казват, че еди-коя си тяхна роднина ги е изпратила да купят.

# 500
Цитат
зависи от детето.Може и на 4 да проявява интерес и да иска да знае всичко.На моя позната сина на 4 годинки знае на глобуса и като кажеш да покаже показва.Така ,че според мен са подходящи  и за малки деца а защо  не и за възрастен Simple Smile

# 501
Има различни видове полар. Качественият е страхотен и удобен.
Касиопея какъв точно прах ползваш /извинявам се за спама  /

# 502
  • Варна
Цитат
зависи от детето.Може и на 4 да проявява интерес и да иска да знае всичко.На моя позната сина на 4 годинки знае на глобуса и като кажеш да покаже показва.Така ,че според мен са подходящи  и за малки деца а защо  не и за възрастен Simple Smile

Моята мома е 5 клас и се замислям и аз за глобус.  Simple Smile

# 503

Моето момченце е на 4 г. Вече познава градовете от картата на България, мисля, че и глобусът ще му е интересен. Този с животните.  :peace

# 504
  • Варна
Благодаря за мнението за боба. Взех днес половинка да го пробваме.

Малкият пусна в количката едно шоколадово кремче и се сцепи опаковката. Исках да го платя на касата, но ми отказаха и го бракуваха.  Embarassed (може някой да си го хапне)

# 505
  • София
Да докладвам: на Скобелев ( София) от мъжките комплекти – само XL ( 2-3 изглеждат прилично за подарък, останалите разкъсани и разпердушинени – възмутена съм – кому е нужно това??? – размерите така и така ги пише, достатъчно е по един отворен, за да се види как изглежда размера). Наистина изглеждат огромни. Утре ще атакувам друг Лидъл, че ще карам детето на училище.

Ако има някой, който го е изпрал вече, моля, да пише свил ли се е при прането – да знам дали да рискувам с XL, ако няма L - ки!

Иначе взех нар, авокадо (с червен етикет) - узрели и вкусни са ( поне на мен ми допадат).
И задължителните охладени пици! Simple Smile  Утре ще съм за пъстърва!
Грабнах и бадеми на намаление, ама не съм ги дегустирала още!

# 506
  • София
Пера основно с Перуол за бяло/цветно прах или гел, разнообразяам с Ариел маунтийн дрийм или нещо от сорта маунтийн фреш  newsm78. За първи път чух сега че полара се наелектризира, мнооого се дразня да ми се наелектризират дрехи, завивки, затова със сигурност щях да забележа.

# 507
  • София
Пера основно с Перуол за бяло/цветно прах или гел, разнообразяам с Ариел маунтийн дрийм или нещо от сорта маунтийн фреш  newsm78. За първи път чух сега че полара се наелектризира, мнооого се дразня да ми се наелектризират дрехи, завивки, затова със сигурност щях да забележа.

Полара е изкуствена материя, нормално е да се наелектризира Wink, на мен ми се случва предимно с дългокосвест такъв.

# 508
И от мен положителен вот за кафемашината...много добра Peace

Да питам машинките за бръснене скубят ли? Някой ползва ли ги вече?

# 509
  • Бургас
Ако някой купи от образователните игри с Мики маус (числата) и Мечо Пух (чосовника) много моля да сподели отзиви дали си струва. да не купувам пак на сляпо и после да ходя да връщам.
Пастелите също ме интересува дали си струват Simple Smile
Имаме у дома пастелите от предишното пускане в продажба и не съм във възторг - сравнително бледи цветове и искат повечко натиск, а моят си харесва ярките цветове и лесното рисуване с едни други и тези така си стоят общо взето Peace

Общи условия

Активация на акаунт