Шапка, шал и ръкавички пазят ЮЛСКИТЕ колички. - Тема 4

• 37 647
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Привет и от нас 😊 Бебчо вече спинка, а аз се мъча с таблета, затова накратко. Честит празник на празнуващите, със здраве да си носят имената!
Лаленце , благодаря за информаццията.
Катиче, добре дошла и от мен, имаш прекрасен бонбон. Ако моя младеж, беше ТЯ също щях да го кръстя така, на майка ми Калинка. Сега оставам с надеждата да е второто.
Жулката, скорошно оздравяване.
Сега да се допитам с моя проблем: тази вечер като къпахме малкия, дупето му беше зачервено и имаше пъпчици. Не съм сменяла нито памперсите, нито кремчето. От какво може да е? С какво да мажа? newsm78

# 76
  • Телиш/Плевен
Аринче, защо да не можеш да повярваш, че има още мами, които да пишат във форума? Аз например пиша тук, но не и във facebook. Това е мое лично решение, тук ми е приятно  Peace
smile3525 newsm10
Аз пиша и на двете места, ама за 1535989-ти път да кажа, че тук ми е по-хубаво. Heart Eyes

Честит празник на имениците и на всички, които имат повод!  bouquet

katicha, добре дошла! Simple Smile

# 77
Тара2, не че да те плаша, но ние сме така от почти 3 месеца. Ивайло беше на 2,5 месеца когато отказа да суче във всяка друга поза освен легнал. До ден днешен е така. Пробвам го когато сме навън и примерно тръгваме да се прибираме, за да яде и го слагам на гърда в колата с надеждата, че ще хапне и няма да се прибираме. Ми резултата е нулен - не иска, пъчи се, прави "брум" и накрая, ако настоявам много, започва да плаче.
Точно го описа. Още в петък я пробвах в колата. Пъчи се, извива се като дъга, все едно гърдата е отровна. Пет часа насам-натам по задачи и през цялото време не яде, а плаче от глад. Добре, че е зимата и без друго сме основно вкъщи. Каквото, такова. Просто ми е странно, защото до преди седмица си ядеше всякак.
Добре дошла на мама Катя и бебе Калина!
Аз не съм привърженик на Фейса. Преди бях.
Честит празник на празнуващите и на техните близки! Да са живи и здрави.

# 78
Здравейте докато намеря време бях си и забравила паролата та сега я възтанових представям ви стиван и Ангел със сивата шапка много се радвам че пак ще ви чета и чат пат пиша пожелавам ви здраве на семействата ви и много любов и щастие Simple Smile
Оставям и линк да ги видите вече сме на 5 м и 15 дена дано по често да се включвам

http://prikachi.com/images.php?f=images/854/7766854r.jpg&sendlinks=1

# 79
  • Телиш/Плевен
Angels369, добре завърнала се при нас!  bouquet Страхотни момчета си имаш! Да са ти живи и здрави! Heart Eyes

# 80
  • Пловдив
Добро утро

Времето уикенда е отврат.Но вчера си поканихме гости,днес ще го утрепем по Моловете.Надявам се и люлките малко да изсъхнат,че голямата до поиграе в парка
Мъжът ми изненадващо днес заминава в друг град.Бащата на негов добър приятел е починал и отива на погребение.Та ще си бъдем тричките кифлички

Болничките бързо да оздравяват

# 81
 wavey Добро утро   food010
Верно много гадно времето по Пловдив а и едва ли някъде е хубаво  Wear Umbrella Не ме кефи искам да е хубаво и слънчево и да ходим по плажа ееееехеее замечтах се.
 welcome на Катя и на Калина (много е сладка) и welcome back на Angels369 Simple Smile Много сладки бебоци ще ги изям без гарнитура  Mr. Green
Ние сме болни. Първа бях аз сополи яко. После Малчо взе да кашля Доки каза че е от лиги ама днес вече съм сигурна че не е от лигите. Утре ще го водя още рано сабахлян и никаква ваксина. И честито и мм от вчера се присъедини към отбора на Мърсоливите и сега няма как да му минавам с номера "гледай го ти че аз да не го разболея"  Crossing Arms Щяхме да ходим на детски рожден ден във физкултурния салон на едно училище и щеше да е супер яко, но нали знаете 3ма болни не са добре дошли на детско парти  Naughty
Някоя мама беше писала за пъпчици по дупето, това също е подсичане и на моя някой път му се случва.
Мале пак трябва да поръчвам дрехи. Най вече бодита и пижами, че тея дето са до 6 месеца сега са точни и не мисля че ще изкарат до 6 месеца. Едни от най любимите дрешки умаляха  Cry но важното е че детето расте  Party
Искам и тук да рекна за среща във вторник примерно и то най вече заради тара2 че за другите съм писала във фейса

# 82
Добро утро!

Пловдивчанки, пълните ми душата с вашите срещи! Най-сериозните се оказахте  Hug

Добре завърнала се на Angels!  Party

Добре дошла и на мама Катя! Много сладко бонбонче си имаш!

На коментара на аринчето не знам как да възкликна  Laughing

Авенсис, оправяйте се бързо!

Елфита: Мерси за кафето, невероятно изглежда  Heart Eyes

Лаленце: Как си?

юлката: Стискам палци да оздравявате бързо,много бързо. Виктор също беше болен с хрема и кашлюкаше от сополките. Напълн осе оправи за 6 дни. Не забравяй да му проветряваш, даже го извеждай по малко на въздух, защото иначе си живеем с бацилите вкъщи и с този топъл и сух въздух нещата не се оправят.

Да ви споделя какъв фейл стана със захранването. След като го започнах преди 8 дни Виктор се запече зверски. Започнах с картоф и реших, че е от него. СЛожих морков(не знаех, че и той запича  Whistling) , разбира се нещата не се оправиха. Смених с тиква вчера, наложи се да дам и круша, само и само да избегна клизмата(Не се притеснвам от алергии с тези продукти, но планирах все пак да ги сменям поне на 5 дни, но уви...).Не братче,нищо.. накрая прибегнах до клизма и добре, че го сторих. Няма да ви казвам какво имаше в памперса и как плачеше миличкият Sad
Моята грешка е, че не започнах с тиква. Така, че от днес започвам от начало с тиква - 2, 3 лъжички, по-разредена и увеличавам бавно и ще сме на тиква бая време. Ако не се оправи стомахчето спирам захранването и отиваме на гастро.

Спокойна неделя на всички и много усмивки!  Hug

# 83
Моник@ това със запичането май е често явление при захранването с пюре. Разсъждавам си и си мисля, защо не пробваш да му дадеш по ЗВБ, по-щадящо ми се струва за стомахчето, най-вероятно ще изяде много по-малко отколкото с лъжичка, но захранването не е за наяждане, а за да се запознае с храната и да се изградят хранителни навици. Не съм чула за бебе запечено от ЗВБ, може и да греша, не знам, но нищо не пречи да пробваш.
 welcome на новите и завърналите се мами. Много сладки бебоци  Heart Eyes
Пчеличке и аз мисля да се занимавам с нещо самостоятелно, мисля с бебешки дрешки, имам идея да правя бодита с принтове, и да рисувам принтове и да ги продавам онлайн само още малко Лили да порастне, че сега нямам много време, понеже абсолютно сама я гледам, помощ от никъде, а да седна да кроя, шия и рисувам си иска време.

# 84
как се прикача изображение директно, а не чрез сайт?

# 85
  • Варна
Ние бяхме запечени преди захранването, атова се отказах от оризовата каша и картофа и дадох тиква. След вчерашните 2 лъжички, голяма част от които по лицето и лигавника, днес имахме преливащ памперс с доста редичко съдържание. След тиквата ще въвеждам картоф и морков, но миксля всичко да смесвам с тиква.

Днес объркахме малко режима и сега спи, а трябваше към 2 да яде нова порция.
Сутринта се събуди по-рано от обичайното, към 6.15. След млякото я взехме с ММ да спи при нас. Заспа почти веднага и като се събуди след около час много се усмихваше. Не сме я вземали да спи при нас откакто беше мъничко неосъзнато бебче, та за нея това е нещо съвсем ново. На мен също ми хареса, макар че госпожицата се беше разположила почти диагонално в поза жабка, заемайки почти половината от нашия персон и половина.

# 86
  • Бургас
Здравейте и добре дошла на мама Катя и прекрасната Калина  Hug
Ние до сега скитосвахвме из центъра и морската градина. Много добре ми се отрази разходката. Беба спа през цялото време, а баткото не престана да мрънка колко се е изморил  ooooh!
Когато започнах да захланвам ЛЛ ме посъветва да започна с картоф, но да бъде доста рядко пюрето и постепенно да сгъстявам за да не се запечем. Така и направих и да чукна на дърво не сме имали проблеми с акането.

# 87
  • Варна
И аз правя рядко пюрето, но от страх да не се задави. Все пак досега е приемала само течна храна.

Приемам, че пюрето от тиква й хареса, след като облиза всичко изтекло по гумения лигавник. Simple Smile

# 88
Ехааа,вече доста от вас са захранили,но аз не бързам все още явно му стига кърма и смятам захранването да бъде около Коледа,тогава ще е на 5,5 месеца.
 авносметката от болестта-тати вече е полуздрав,мама е много болна,бебчо малко сополки и подкашля. Аз се тъпча с инфлуцид,парацетаол до днес сутринта защото вдигах и темп. леко и бронхостоп,защото се давя от кашлица.На малкото му купих Стодал за всеки случай да ми е под ръка.
 Утре ММ има РД-трийсетак и поради това, че е понеделник и  сме с бебе няма да има голям празник,но мамка му се самопокани със сестра му  и баща му + гаджето на сестра му.Хайде да почвам от сега да поприготва нещо че утре няма да успея.

# 89
  • София
milevami, не съм сигурна, но мисля, че трябва да натиснеш бутона Вмъкни изображение и да добави адреса на снимката между img-тата. Какво ще ни покажеш?

arin4eto, и аз все се изумявам, че Вселената е безкрайна. Както и на другото безкрайно нещо се изумявам, ама на...

Моника, интересна мисия "захранване". Морковът запича, да. Мотаее се из нета една морковена супа при разстройство. Wink Броколите разхлабват. Може да пробваш и пащърнак, той май беше неутрален, пък и е някакво разнообразие де. Тиквичката също.

Аз имам една книжка, "Дневникът на мама", сигурно и вие сте я срещали, разпространява се безплатно. Има я по кабинетите на педиатрите и в родилното я имаше. Много ми е полезна информацията там. Пише и за захранването. Погледнете я, ако ви се намира.

Общи условия

Активация на акаунт