Това малко ме поуспокоява, че четох някъд, че трябвало чернодробни изследвания да се правят. Аз отначало мислех, че е от пртопляне лятото, тъй като нямаме климатик и вкъщи е много топло. Но продължава вече 5 месеца.. Все пак, пак ще питам педи като отидем другия чтвъртък. Не че ще реагира някак..
Карам я на усет - ако ми затоплее, давам Панадоли, Нурофени и др... Ама не ми пука, че до 38 гр не трябвало. За мен трябва и давам.
. Нали и ние си имаме месечинка днес
.
за това не ми пука...9 м съм качвала, 9мога да свалям кг. Той като цяло напоследък е по грижлив. В началото изяде няколко скандала как трябеа веднага да е дошъл като каже че има нужда детето да се закара до някъде и сега не изпуска консултация, нито някакъв важен момент. Цял ден се скатава на работа и вечер го тероризирам като му връча бебето за поне 45 мин хихихи. Определила съм му време да прекарват заедно хихихи. Знам че съм зла,но смятан че и той трябва да може са се оправя с нея, да я успокоява, да я преспива. Вече се опитва даже. Пее гушка разхожда и така. Смея смело да твърдя, че аз съм си го възпитала така и се гордея със себе си
. Що се отнася до работата, радвам се, че не ми се налага да се връщам още сега на работа. ММ има възможности да ни гледа а аз кроя планове за още 2 деца и искам да са с неголеми разлики но ще видим натам.
и пак започвам да чакам....

Кога я пуснахте, че и доста сте пописали
, леле колко бързо минава времето. Ама направо настръхвам като чета за балничките, бързо да оздравявате еййй. Много е гадно бебче да не се чувства добре
Постоянно мрънкам на баткото да не се навира в малката, че ме е страх да не и лепне някой вирус от училище. Обаче като ми каже - "...ами тя ми е сестра и аз искам да я гушкам" и направо ми омекват краката 

Аз дадох онзи ден тиква с картоф, малиииии като направи едни муцунки, като текнаха едни сълзи - хем ми е смешна, хем ми стана жално, че плаче, че и нарежда-все едно иска да ми каже, че не и харесва. Та за да не тормозя детето добавих плодовото пюренце и така всичко се омете
Дали може да е от зъбите?
) и още 3 кг, които трябва да сваля , които така и не свалих след миседа та общо 6,5 кг. В доста от дрехите си влизам, но има доста в/у какво да се поработи. Когато ми остане време правя гимнастика, но то не е много често 2-3 пъти в седмицата. Мечтая за зала - аз обожавам фитнеса-но няма кои да ме отмени за тази екстра
.Преди ходех два пъти седмично и въпреки че не съм ходила откакто малкия се роди демек 4 години още ми липсва 
Препоръчани теми