Шапка, шал и ръкавички пазят ЮЛСКИТЕ колички. - Тема 4

• 37 690
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
1905vv браво и на мама и на бебко! Все по- добре да сте  bouquet
За студеното, аз съм си малко перде и много не се главоболя. Щом краката са и на топло и главата, другото в чувала, не мисля че има проблем. Крака, ръце, ушии, то човек да изперка какво да проверява
Задната хрема моят син я влачи откакто тръгна на детска. И май май има някаква реакция към времето и става хронично в есенно-земния сезон. Разпознава се по това че детето хърка и кашля, като проговори, говори на нас или в засега нашия случай, бръмчоти и гука на нос, НО през носа стандартна нищо не може да се изкара. Много е подмолно, защото бързо се смъква надолу и много лесно минава в бронхит или нещо по-страшно. Та понеже не може да се изчистват секретите и ако по случайност успееш да изкараш някакви те са с всички нюанси на жълто-зелената гама Mr. Green
Ние вчера за сефте ходихме на кино от раждането на Ами, а майка ми с двете производни. Филмът беше супер и всичко, но с ММ се сдърляхме, че той подхвърли нещо за касиера дето ако знаел че 2 деца имам не било сигурно че щял така да ме гледа Rolling Eyes и аз се разярих Blush. И го наврях на кучето.... Много мразя такива подметки. Все едно аз по цял ден се чудя с кой касиер да си правя мили очи. Това на ММ му е болната тема, в следствие и моята...
Мен треска ме тресе за на Лео РД-то другата седмица, през 156000 варианта минах и вчера като че ли намерихме решение (вече ме беше подгонила паниката, сега мога спокойно да се отдам на главоблъскането за подаръка). Писах покани до емнайсет часа и се надявам днес лапето да не забрави да ги раздаде и да разчете правилно имената. То е много объркано, щото поканите са на български заради родителите, пък имената на деца са на латиница, щото детето сега на френски се учи да чете... Все едно пък си нямам и други грижи ooooh!
katicha , тия ще да са от турските. И аз тях ползвам и да ви кажа хич не ми миришат гадно. Да не говорим че цената е силно мотивираща  Laughing

# 181
Bebe2 не са турски, а са от полските. Не миришат изобщо зле. Качеството е даже по-добро, отколото тези, правени за България. В този магазин има турски кърпички сензитив на памперс, които ползвам и са наистина супер. Заслужава си.

ето ги въпросните продавачи в продавалник:
http://beznadejden-1.olx.bg/

# 182
Bebe2 не са турски, а са от полските. Не миришат изобщо зле. Качеството е даже по-добро, отколото тези, правени за България. В този магазин има турски кърпички сензитив на памперс, които ползвам и са наистина супер. Заслужава си.
Абе то май идеята на мамата дето питаше не е че миришат зле, а че миришат силно. Пък тя без аромати търси. Някой някъде се беше похвалил от Еви бейби. Аз съм ползвала лидълските с големия, но беше на 6 месеца някъде и съм много доволно. Верно че са по- плътнички и бързо се надуват, но пък иначе са си екстра откъм непропускливост

# 183
Привет 😃
моя човечец снощи ме разби,разбира се си питърси храна на 5- тия час,но да са живи и здрави залъгалките на 56 път стана номера.Събуди се в 9 ч т.е пауза- храна 8 ч1/2  Shocked
За пампите,бях чела,че са ароматизирани на Памперс,само в болницата взех оранжевия понеже ги водят лятни.После в нас почнахме на Пуфис,ми мн ми изпускаха и дебелички се оказаха всравнение на Молфикс,които взехме да пробваме понеже бяха на промо.Оказаха се нашите,а и ги взимам за 15.30 пакета.,важното е,че детето е ок.
Едно коледно ми е,метнах едни сърми със застройка ги правя и стават страхотни.
Айде,да видим днес ще излезнем ли.Приятен ден мами.

# 184
Момичета и аз бях с Премиум кеър на Памперс и си ми бяха екстра, обаче 4-ката нама нищо общо с предишните номера. Вътре не са бели, а сини и вън са на звездички и им я нама жълтата лента  Sad

Абе то май идеята на мамата дето питаше не е че миришат зле, а че миришат силно. Пък тя без аромати търси. Някой някъде се беше похвалил от Еви бейби. Аз съм ползвала лидълските с големия, но беше на 6 месеца някъде и съм много доволно. Верно че са по- плътнички и бързо се надуват, но пък иначе са си екстра откъм непропускливост
Ще взема да ги пробвам лидълските, плътни да са, само да не пропускат  Simple Smile

Снощи ме инструктира - ако Ивко не диша, първо му дай противоалергичните капки и ако не се оправи, тогава ме събуди да ходим в спешното  ooooh!  Попитах го, може ли, докато чакам Ивко да продиша, аз да си изгладя балната рокля и тогава да ходим в спешното.....Б,ожкееееййййй, тряснах му една възглавница и му пожелах лека нощ.
Joy Joy Joy разби ме

# 185
За пелените аз съм доволна от памперс премиум- бели, леки, с много слаба миризма, но приятна и сууупер попивателни. Купувам ги от кауфланд.  Peace
Лили вече си ака нормално   newsm44 върти се като пумпал вече, като е по корем прави лицеви  Shocked ето едно клипче, но после го трия
Скрит текст:
Браво на Ивайло, да се оправя по-бързо.
миси77 браво за хубавите мерки и теглилки. Породено от твоя пост да попитам, кога се затваря фонтанелата? На Лили беше доста голяма, и наскоро все едно за един ден се смали и сега ме притеснява да не вземе да се затвори по-бързо от необходимото. Сега е с размера на 1 лев.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 16:05 от sweetpie

# 186
То стана вече добър ден, благодаря за коментарите относно необръщането, не само едно магаре било Марко  Mr. Green

1950, бързо, бързо оправяне, че по празниците да сте на шест. И всички болнички мами и бебчета също  Peace

За инхалаторите, имам приятели с мечето, не са се оплаквали, ползват го често. Дано никога не ми се налага, но инфото тук е много полезно.

Лаленце, успешно и бързо пренасяне, знам какво е да влачиш багаж, дете ... добре, че от n години вече не сме се местили и сме си на своя територия, но има нужда от по-широко, та няма да е последното. При всяко местене нещо изчезваше, друго оставяхме ... гадничко. Кога ще ни поканиш на по кафенце в новото гнездо Laughing.

За памперсите - на Пуфис не миришат, но имат стегнати ластици за по-пухкавите крачета и ги смених. От baby love се подсичаше, защото са по-плътни.

Мама Сънчо комай пишеше за пулмекс маз, ползвали сме го с каката като беше малка.

Абе този ламинат доста студено държи, трябва да се мисли нещо,но е супер при повръщане, само забърсвам и толкова. Вие как се справяте? Докато пролази, ако разбира се, ще е чак догодина, но незнам кога. Кака й не лазеше изобщо.

Пайче, акането от захранването ли се подобри, комай с тиква беше пробвала?

# 187
Ооо ние сме далече от захранване, чак януари. Акането се нормализира защото спрях да ям млечни и шоколадови. Няма слуз днес.
И ние сме на ламинат, и се чудя какво да постилам, много мразя килими. Може да взема пъзел постелка като Мимето, но до колкото разбрах е гумена и ще събира яко косми от котарака, а гума трудно се чисти от козина.
Като споменах котарака, Лили е влюбена в него- като го види само му гука, вика го, а ако го докопа почва едно скубане, дърпане, мачкане. Дупе да му е яко на Лъки.  hahaha

# 188
И ние сме на ламинат. С баткото нареждах меките пъзели, имах осемнадесет части, от два пъзела, и се получаваше прилична писта за лазене. Бършех го всяка сутрин с една кърпа без препарат. Веднъж седмично го събирах и миех в банята с препарати. Сега май пак ще влезе в употреба.

Пайче, как ги спря тия, шоколадовите, м? Аз изобщо  не мога да се огранича от какаосъдържащи продукти. Просто като наркотик са ми откакто родих. Предполагам, че е от натрупаната умора - нали тогава човек има нужда от повече сладко. Млечните много малко ги уважавам в момента, че нали веригите им са дълги и не могат да се преработят от бебешкия стомах и хоп! алергията готова. И на всичкото това Ивайло е с вечното разстройство. Сега и пробиотици приема, та видях какво е сгъстено ако  Mr. Green

# 189
  • София
1905vv, ти си истински професор. Възхищавам ти се искрено!   bouquet Като каза "вечното разстройство", каката ни беше така, оказа се че реагира на глутена, но това стана ясно чак след втората годинка, смятай до тогава каква мъка беше, а всички ти казват "при разстройство - сухари, солети, бисквити"  ooooh! Измъчих си детето, това цял живот няма да си го простя Sad Верно трябва човек да е завършил медицина, преди да се реши на дете. Много ме е страх от болести и лекари, и не знам, кое е по-страшното - изобщо да не го водиш на лекар, или да попаднеш на некомпетентен такъв...

Моя звяр беше заспал, чух го че се разбръмча, демек, събуден е, но се правя на ударена и не отивам, той си поиграва сам след сън Wink По едно време нещо приглушено взех да го чувам, отивам аз, той се обърнал по корем, с главата, където му бяха краката и завряна под завивката, ще се удуши от въртене ей! Той отдавна се обръща и върти като часовник, но обикновено се заклещва напречно на кошарата и се налага да го спасявам. Този път е преодолял препятствието и се заврял под завивката. Диване!

# 190
Здравейте, то и при нас стана добър ден  ooooh!

Тази нощ Виктор се събуждаше твърде често, нещо го болеше. Затова си поспахме до късно.

Ние ползваме пуфис. Не миришат, но много хора се оплакват, че им пропускат. На нас не ни пропускат или се случва много рядко.

Пайче ; Лили е страхотен бонбон!

Виктор пък от вчера почна да лази, ако мога така да го нарека... брои ли се лазене с едната ръка отстрани, а другата в устата? Но наистина успява да мине разстояние  Mr. Green

Ерго раницата ми ме чака вече в еконт и нямам търпение!  Crazy Дано му хареса, дано  Praynig Поне да мога да отида до кварталния магазин с нея..

Хайде хубав ден засега от мен

# 191
И ние акаме рядко, май и аз ще давам пробиотик, иначе на ден поне 3 пъти пълни гащите, но е едно воднисто, е не всеки път, но често. Само се чудя какъв пробиотик, една позната ми каза, че е доволна от Протексин Рестор. Някой ползвал ли го е? Изписан й е заради същи проблеми, които имаме и ние. И понеже затънахме дълбоко в л....та тема ето нещо да разнообразим вижте "мойто слънце" какви фотосесии си прави имало и още кадри, не знам дали искам да ги виждам  Blush [spoiler[/spoiler]

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 15:57 от sweetpie

# 192
  • София
Моя дриска по веднъж на ден, за сега де., ама качествено  Mr. Green Това го споделям за да съм в унисон с темата

Моника, брои се, много ясно. Къде да е една бебешка ръчичка, освен в устата на собсвеника.  Joy

sweetpie, ти нали беше питала защо хората ви гледат странно с ТМ? Ако това на снимката е той, отговорът е ясен Wink Много е атрактивен. Има излъчване на добра душа.

Пробиотик съм давала само БиоГая, мисля че е най-доброто.

Памперси ползваме Пуфис. Ползвахме в началото Премиум, по-добри са, но много скъпи. Моя не е с чувствителен задник, та минахме на Пуфис.

# 193
Тони   bouquet  никакъв професор не съм, ми просто баткото като боледуваше много и се налагаше да чета денонощно, че нашата педиатърка е чудна. И като не зная на коя по-свястна да се преместя, от неволя взех да се интересувам. Пък и съм мнителна и много не вярвам на чуждото мнение, та трябва да съм много убедена и затова събирам всякакво инфо и си го пресявам през моята глава или опит, като се опитвам да си обясня процесите. Имам приятелки далеч по-информирани от мен, но те имат повече време да се ровичкат и четат. Та така, неволята...
А твоят сладур е невероятен - как само си го описала, чак си го представих, милия, как се е заклещил  Joy

Моника, браво на Виктор! И Ивайло се опитва да лази, ама го възспирам за момента, че нали имаме рахит и не ми се иска да натоварва костите сега.

Пайче, малката душичка е много сладка!

Пробиотик Био Гайа съм давала на баткото и съм доволна. Сега ММ е взел Лактофлор

Много съм активна тия дни тук, ама  щото съм се пльоснала до Ивайло и не смея да мръдна. Да не вземе да се удави в кашлица, та да съм на разположение да го вдигам.

# 194
Пайче като каза "мойто слънце" и аз очаквам да видя сладката муцунка на Лили и ......о каква изненада  hahaha със сигурност не очаквах секси, голи,татуирани хора  Joy

Общи условия

Активация на акаунт