Шапка, шал и ръкавички пазят ЮЛСКИТЕ колички. - Тема 4

• 37 701
  • 727
  •   1
Отговори
# 195

Аз след такъв кадър го утепвам моя направо Blush Blush

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 19:45 от bebe2

# 196
Аз след такъв кадър го утепвам моя направо Blush Blush

Ха, ха . . . и аз! #2gunfire

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 17:07 от demaji

# 197

Абе, нали сме демократични от мен да мине, на всичкото отгоре девойката само го пита дали не се сърдя, аз затова не се сърдя, даже лайквам.  hahaha

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 16:02 от sweetpie

# 198
Защо да го трепе бе хора то това е реклама, Пайчето като създаде модните дрешки за бебоци и тя ще си вземе някой готин за фотосесията, само дето по-млад  hahaha Аз съм на принципа да се поставям на чуждото място и така е по-лесно да се избегнат недоразумения  Mr. Green

# 199
Ей, палавници такива  Joy Joy Joy

Пайче, много ви е готин татито

# 200
Божее,
аз моя при такава снимка съм го премазала с колата направо, а пък на момичето горко му.

Браво, че сте демократични пайче, аз не мога.... Sad

Ние си взехме бънджи и довечера чакам ММ да го "инсталира" на вратата.

А за пробиотика - биогайа с две ръце...

# 201
...

...
На нас ни подариха, но не е ли рано? newsm78
Беб на колко месеца е?

# 202
Та като стана въпрос за бънджито ... само ние ли не сме ходили на ортопед?

# 203
Хаха Пайче, ако все пак решиш да се ядосаш на ММ след фотосесията, много ще сме на твоя страна, само кажи  Mr. Green

А пък ние си сменихме вратите с дограмени и няма как да го закачим, и аз мисля че е рано още.

Започвам да обличам дрехи с размер 6-9м,  не ги обичам целите гащеризони с тези отвори по краката, само нощем се спи с плюшени в чувалчето.

Я да питам, няколко кафяви петна на памперса смята ли се за запек, не всеки ден, но нали сме запечени и чая Блевит не помага комай много ... На три четири дена пълни пампи и то с помощ.

Та като стана въпрос за бънджито ... само ние ли не сме ходили на ортопед?

Че то зависи от педиатъра да те прати, не се безпокой, ако има нещо видимо педиатърката да ти е казала (ако е такава на място). Сега, около 6 м. ще ви прати.

# 204
  • Варна
1905vv, ти си истински професор. Възхищавам ти се искрено!   bouquet Като каза "вечното разстройство", каката ни беше така, оказа се че реагира на глутена, но това стана ясно чак след втората годинка, смятай до тогава каква мъка беше, а всички ти казват "при разстройство - сухари, солети, бисквити"  ooooh! Измъчих си детето, това цял живот няма да си го простя Sad Верно трябва човек да е завършил медицина, преди да се реши на дете. Много ме е страх от болести и лекари, и не знам, кое е по-страшното - изобщо да не го водиш на лекар, или да попаднеш на некомпетентен такъв...

А сега как е каката ви? Израснахте ли го? Синът ми малко след годинката го диагностицираха с целиакия like синдром - дотогава и двамата на диета, а резултат нулев. Все рядко, зелено, със слуз. Слава Богу с диета няколко месеца, сега яде всичко.

Пайче
, аз съм давала Протексин Рестор. Хубав е. И с няколко бактерии, не като други с един вид.

# 205
Да се отчета и аз за днес:
Вече сме на 5 месеца  smile3501, бяхме на консултация и Влади е 69см(66) и 8200(7500), каза че гърдичкит са чисти още ден-два да давам осцилококцинум и био баланс,пораснал с и на гърдички и главичка,ваксина следващия месец понеже все пак е бил малко болничък,а и аз съм бацил.Разходихме се  след това и купихме нова играчка за да отбележим месечинката,той поспа доволно навън.Дано по бързо се оправяме и това да ни е било боледуването за тая зима.

# 206
Да се отчета и аз за днес:
Вече сме на 5 месеца  smile3501, бяхме на консултация и Влади е 69см(66) и 8200(7500), каза че гърдичкит са чисти още ден-два да давам осцилококцинум и био баланс,пораснал с и на гърдички и главичка,ваксина следващия месец понеже все пак е бил малко болничък,а и аз съм бацил.Разходихме се  след това и купихме нова играчка за да отбележим месечинката,той поспа доволно навън.Дано по бързо се оправяме и това да ни е било боледуването за тая зима.
Честита месечинка!!! Много бързо да растете и все да сте здрави Simple Smile
...

...
На нас ни подариха, но не е ли рано? newsm78
Беб на колко месеца е?

На 4м. и 15 дни е Калина, но не смятам, че е рано. Ще започна по малко да я оставям. А за Коледа ще купим и проходилка, та после да я оставям по малко и там, но на високата степен, разбира се. Имам приятелка, която нейното е на 5 м. и 15дни и скача като лудо, то май си е необходимост бънджито и за мама малко. Иначе ръцете ще ти омалеят да го държиш.

# 207
Юхуу!

И ние сега се прибрахме от разходка. Беше доста приятно времето!

бебе2: Тази седмица като не сме се виждали имам чувството, че съм се стопила, защото не си ме водила на някакви вкусотийки и затова да не остана по назад си взех сам самичка греяно вино като майка пияндурка, бутайки количката с едната ръка и отпивайки с другата  Crossing Arms

Ооо и аз бих убила ММ за такава снимка  Mr. Green ние сме ММ сме си ревниви. Е не болезнено, но все пак ревниви!

За бънджито : ортопедът, при който бяхме е твърдо против бънджитата, но каза , че ако настоявам за такова да се слага детето в него най-рано след 6,5-6 месеца.
На нас ни дадоха едно, ама не знам дали ще го ползвам..

юлианка: радвам се, че сте по-добре!

Аз съм давала биогая, уж за да ака повече. Е не ми се получи. Може би тия неща за зазатягане..

блускай: За запек не би ли трябвало да е по-твърдо акото на консистенция?  newsm78 уф не знам! Виктор изкара един запек по мои виждания, защото констистенцията беше като пластелин.

Оффф не мога да се добера до тоя еконт. Под нас се намира и все има огромна опашка!!  #Cussing out

бебе2: добра ли се до майната си?  Mr. Green

# 208
  • Варна
Привет! Преди малко се върнахме от консултация. Биха ни Синфлорикс и Третраксим. Следващия път ще ни сложат въпросната 6-валентна. Качили сме 500 гр. за 40 дена, което е добре. 6800 гр сме, но сме се "смалили" с 1.5 см, че предния път уж бяхме 63.5, пък сега сме 62. Дадох превантивно Панадол, защото предния път от тази комбинация вдигнахме Т. То и сега въпреки Панадола пак започнахме да вдигаме. Тежка нощ се очертава.

Педи каза, че нямаме рахит и че главата ни била твърда, а гастрото преди 2 седмици каза, че е мека. Върви разбери кой прав. В средата на януари ще ходим на ортопед за първи път и то ще си платим, защото на педи й се свидят направленията и твърди, че нямаме нужда. Та ще видим ортопеда какво ще заключи за рахита.

Памрерси ползваме зелените на Памперс. Доволна съм. Преди това пробвахме всички марки. Наистина обаче зеленият цвят е недостатък. Мен ме притеснява, че не мога да наблюдавам цвета на урината, иначе акито си го виждам.

# 209
  • Там някъде
Юлианка, честита месечинка!Хайде здравички от сега нататък!
Sweetpie, много ви е атрактивен тати и хубаво, че си демократична, аз не мога да се похваля с подобно качество.
1905vv, радвам се, че Ивайло вече е по-добре, а ти почивай до него - сега ти се е паднало!

Общи условия

Активация на акаунт