Честно казано, за Сугна ми стана жал само заради това, дето я зарязаха така, а все с пак жена, дето е изгубила току-що дете, е малко жестоко това.
Иначе, както и снощи писах, напълно си заслужава всичко друго. Аз ѝ се ядосвах още като наричаше Шам Пратап - ми то се случва, ама се случва веднъж. А тя просто прекали.

Зиз, Тери, за Кармата и аз това си мислех точно вчерашния епизод - гледам я Тапася как се кефи и казва неща от сорта "Хайде да видим тази любовна история колко още ще се обърка". Демек нея я кефи да има мизерии, колкото по-големи, толкова по-добре. Верно шоспкият манталитет е намесен, ама една идея по-остро е при нея. До преди 2-3 серии се молеше на боговете да я спасят, разкайваше се ужким, сълзи, работи... Много бързо забрави как можеше да я нахендрят и пак си върши дивотиите.
Ама и сценаристите някои от нещата не са ги изпипали. Имаше моменти в предишните серии, в които Нани е нон-стоп зад всеки ъгъл, имах чувството, че е на 5-10 места едновременно. Вчера, точно когато Виир идва при Ичха, в къщата няма никого. Е тва ми се видя малко тъпо на фона на другото, ама карай.