Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 602
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сал да кажем, че Ича пак се изплющя с Виир...а Тъпата слухтеше зад вратата... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тоя сериал, освен, че е идиотщина...даже е забавен... hahaha hahaha hahaha
НанитУ и тя там да се наслаждава на любоФта на Виир към Ича...вече газ изкарва едни места и мой пълни бутилките за готвене Joy Joy Joy

# 541
Джаго да не би след сватбата на Ананди вече става положителен литературен герой? Или има още мръсни зайци в шапатарката?

# 542
Джаго да не би след сватбата на Ананди вече става положителен литературен герой? Или има още мръсни зайци в шапатарката?
Оправя се...особено след новите серии при рускините. Видя Развратовата любов и вече се предаде след дълги страдания и ревност.
Аз и до сега се питам...какво очакваше да стане след сватбата?  Rolling Eyes
Може би разчиташе, че Ананди се жени зарад майка си и го обича....ама тя го приземи преди сватбата...та още не го  разбирам това. Joy Joy
Няма да прави повече обмислени мизерии...обаче като развали годежа със СанчитУ за малко направи на Развратова живота ''песен''...ама и това мина.

# 543
Дори не знам какво коментирате  Mr. Green Толкова ли сте напред със сериите? Коя е Разврати?  newsm78

# 544
Дори не знам какво коментирате  Mr. Green Толкова ли сте напред със сериите? Коя е Разврати?  newsm78

Разврати е втория мъж на Ананди, който се казва Шиф, но Зис го е кръстила РазвратИ

# 545

Joy Joy Joy Даже в женски род съм го писала

# 546
Малеееееееееееее, голям рев голямо чудо.  2 епизода продължи изпращането на булката от дома на Калиани. И аз поревах, както аз си знам. Горкия Шив - хич не му е било приятствено жена му да реве се едно отива на заколение.
Моите щерки не са ревали на сватбите им, но ази ... newsm45 ... когато омъжвахме голямата. С малката вече не ревах

# 547
Аз още не го наричам Разврати, защото още не съм го виждала кат палавник...Засега само гледка ...

# 548
Малеееееееееееее, голям рев голямо чудо.  2 епизода продължи изпращането на булката от дома на Калиани. И аз поревах, както аз си знам. Горкия Шив - хич не му е било приятствено жена му да реве се едно отива на заколение.
Моите щерки не са ревали на сватбите им, но ази ... newsm45 ... когато омъжвахме голямата. С малката вече не ревах
На РазвратИ му е все тая...той знае, че булката винаги плаче и го приема нормално. Grinning
Ще ти е жал като рече да си консумира брака и Ананди го прати да пали...мене тогава ми се ревеше... Joy Joy Joy

# 549
На РазвратИ му е все тая...той знае, че булката винаги плаче и го приема нормално. Grinning
Ще ти е жал като рече да си консумира брака и Ананди го прати да пали...мене тогава ми се ревеше... Joy Joy Joy

Така е, когато за пръв път гледах сватба беше на Ранвир и Рагини от цветовете. Те толкова се обичаха, а тя така рева, аз тогава не знаех и се чудих, но после разбрах, че там така реват, понеже май не ходят по всяко време при родителите си.

# 550

Така е, когато за пръв път гледах сватба беше на Ранвир и Рагини от цветовете. Те толкова се обичаха, а тя така рева, аз тогава не знаех и се чудих, но после разбрах, че там така реват, понеже май не ходят по всяко време при родителите си.
Мдаааааа...ходенето на снахата при родителите й е по благоволение на съпруга. Евентуално се срещат по празници, но отново, ако благоволят да ги поканят. Та булката си реве с право...кой знае кога би ги видяла отново.

# 551
  • София
       В съботният епизод на "Светлината на моя живот" също беше тежък за гледане. 

Сурадж все още е категоричен, че за него Сандия е минало и не я желае повече в живота си.
       Майката на Мена съветва дъщеря си да превземе властта в дома и тя да е новата господарка там, след като Сантош е много болна и няма да може да командва.
       Майката на Емили пък иска нейната дъщеря да не се дава, защото като виж я изгонили като Сандия.
       Сандия се връща пред дома си и плаче на тротоара. Сурадж я вижда през прозореца. Тя започва да му маха, но той безцеремонно затваря прозореца и не и обръща никакво внимание.

Четох коментари във форумите и все по упорито се твърди, че сега Сандия и Сурадж ще се разделят завинаги и Сандия ще започне нов живот със Закир. Твърди се, че поуката е, че хората, които не са с еднакво образование и цели в живота, не могат да бъдат щастливи заедно. Ще гледаме, ще видим!!!!

# 552
горкия Буратино.... Колко още ще го мъчи таз коза ?  newsm78

# 553
       В съботният епизод на "Светлината на моя живот" също беше тежък за гледане. 

Сурадж все още е категоричен, че за него Сандия е минало и не я желае повече в живота си.
       Майката на Мена съветва дъщеря си да превземе властта в дома и тя да е новата господарка там, след като Сантош е много болна и няма да може да командва.
       Майката на Емили пък иска нейната дъщеря да не се дава, защото като виж я изгонили като Сандия.
       Сандия се връща пред дома си и плаче на тротоара. Сурадж я вижда през прозореца. Тя започва да му маха, но той безцеремонно затваря прозореца и не и обръща никакво внимание.

Четох коментари във форумите и все по упорито се твърди, че сега Сандия и Сурадж ще се разделят завинаги и Сандия ще започне нов живот със Закир. Твърди се, че поуката е, че хората, които не са с еднакво образование и цели в живота, не могат да бъдат щастливи заедно. Ще гледаме, ще видим!!!!

Това вече е върха, защо няма нито един сериал с хубав финал? Толкова се надявах, че поне този ще е такъв, той толкова я подкрепя и накрая да се разделят, дано се разбере по рано, поне да не се налага да стигам далеч

# 554
Скрит текст:
Здравейте, момичета!Много сте изписали,аз ви четях ,но не можех да се включа в дискусиите.За разводите -ясно е ,че ги има на всякъде.В някои държави са по-малко   bouquet Embarassed
Да до разкажа сериите на Свелината по Войо;
 132епБабата извика Сандия да и покаже гримовете и бижутата си.Искаше да подари много от тях на Сандия ,но тя не взе нищо.Каза на бабата ,че на нея и стоят по-добре.Тя и каза ,че е млада и без бижута пак е красива.
Сурадж се чудеше какво да направи ,че да я заведе на церемонията по награждаването.
На сутринта Сандия занесе мляко на бабата,а тя и каза да отдели дрехите на Сурад от общите.Бяха цяла камара мъжки дрехи.Те като не са имали такива ,чак близки отношения ,тя не знаеше кои дрехи са негови.Тогава Сантош веднага пристигна и и подаде един елек и и каза ,че това е елека на сина и.В същото време Сурадж извика майка си да му занесе кърпа,тя тъкмо тръгна ,но бабата я спря.Каза и да не се държи с него като малко дете ,че той вече си има жена ,тя ще му занесе кърпа.Каза и да се грижи за мъжа си(Арун).Той пък веднага се обади ,че му се пие мляко с бадеми.После поиска шафран и кардамон,а тя му се изрепчи тихичко ,че остават няколко дни и после се връщат в къщи(демек да му мисли).
Сандия тръгна да носи кърпа на Сурадж,пристъпваше тихо и го наблюдаваше как се къпе(Бубе-той се къпеше на вън ,от страни на къщата изглежда имат място за къпане.Той си поливаше с канче ,вземайки вода от кофата).Когато Сандия му каза ,че му носи кърпа,той беше с насапунисани очи и ,като я чу блъсна кофата без да иска и изля водата от кофата.Тогава се опита да пусне водата от нещо като душ ,но тя не тръгна  и Сандия взе малко вода и започна да му полива.В същото време водата от душа тръна и Сандия , за да не се намокри понечи да избяга ,тогава се спъна в сапуна,той я хвана за кръста и така се гледаха....малееееее newsm51 Two Hearts txtlovesТой я пусна ,зави я с кърпата и тя си тръгна.
След това Сандия мажеше бабата с маска за коса и кихна.Тогава бабата и каза ,че имали голяма връзка с мъжа си,защото той се къпал със студена вода ,а тя киха.След това обсъдиха Сантош.Бабата  я питаше ,дали Сантош изобщо върши нещо в къщи или всичко вършат снахите и.Сандия естествено я защити.Но къпането толкова рано на Сурадж беше с една цел,той трябваше да отиде в селото и да намери превоз и начин да си тръгнат от там.
 В къщата в Пушкар:Мена и Чатури си говореха и в това време звънна телефона.Чави слезе набързо и каза,че сигурно е е за нея.Вдигна телефона ,но се обаждаше момчето ,което беше у тях за сестрата на Мена.Той и каза,че чака отговор от нея и ,че иска да се видят на по-кафе.Тя веднага затвори телефона,но той пак се обади.Тя дръпна кабела на телефона и го спря.Тогава Мена я попита ,защо не вдига и защо е махнала кабела, но тъй като Чатури е там тя и каза ,че се обажда фалшивия купувач ,на сарита.
133 еп. В къщата при бабата,дойде един мъж и каза на бабата ,че ще ходи в града и ако някой иска може да го закара ,защото по празниците ,автобусите ,ще са претъпкани.Но тя каза ,че няма кой да ходи в града.Но Сантош също искаше да си тръгват и каза ,че няма кой  да се грижи за магазина на Сурадж толкова дълго.Бабата каза на Сурадж и Сандия да тръгват ,но Сантош и сина и ще останат(но май се е шегувала),защото накрая всички си тръгнаха.По пътя мъжа на Сантош,се оплакваше от стомах и спираха на всяка крачка.Сурадж се притесняваше ,че с това темпо ,ще закъснеят за награждаването.Накрая когато пристигнаха на нещо като автогара,извикаха по една рикша ,за двете двойки и от там направо в къщи.Но Сурадж не искаше да се прибира ,а да заведе Сандия в университета.Тогава видя един гвоздей на рикшата ,нарочно се убоде на нея и каза на майка си да тръгват ,а той със Сандия ,ще отидат до болницата да го превържат и да му бият инжекция.Сантош естествено като го знае ,че се страхува от инжекции му каза ,че в къщи тя ще го превърже или тя ,ще отиде с него ,но той и каза ,че е уморена от пътя и по добре да се приберат.Разбраха се, накрая всеки по пътя си.Отидоха в болницата ,която е до университета на Сандия,но през цялото време Сурадж се правеше ,че всичко става случайно.Беше много смешен ,когато доктора се опитваше да му бие инжекцията.Сандия започна да му разказва разни истории и той докато се усети ,вече беше готов.След това Сурадж каза на Сандия,че се чуват някакви аплодисменти от училището и ,а тя му каза ,че днес е награждаването.Той се направи на приятно разсеян и и каза ,че трябва да отиде на награждаването ,че по някаква случайност са там ,точно в този момент и да го направи в чест на своите родители и ,че няма да дойде за да не нарани своята майка.
  134 еп.Сантош и Арун се прибраха в къщи.Чатури им се радваше ,но като видя ,че Сурадж и Сандия се натъжи .Попита Сантош къде са останали ,а тя и каза ,че се е наранил и е отишъл в болницата.В този момент се почука на врата и сантош си помисли ,че Сурадж се прибира ,но не беше той ,а братът на Сандия-Анкур.
Сандия отиде в университета.Прити беше там и много се зарадва ,като я видя.Каза на декана ,че сандия е дошла,а Сурадж докато си чакаше лекарството,чу аплодисментите и толкова детински се похвали на сестрата,че тези аплодисменти които чуват са за неговата съпруга ,която е била трета в цяла Индия.(много беше сладък) Hug  bouquet
Когато Сантош видя Анкур,направо побесня,каза му да не би да търси нови лъжи,и че братята подаряват дарове на сестрите си ,а той им подарил само лъжи.Как  не го е срам да дойде в нейната къща.Той искаше да и се извини,каза и че за всичко е виновен той и ,че Сандия нищо не знаеше.Всички спорове ставаха на отворена врата и хората от улицата ги чуваха и гледаха.Той я попита дали може да влезе и да говорят вътре.Тя си тръгна бащата на Сурадж му каза да влезе и да изчака сестра си.Анкур  не смееше да влезе ,но Арун му каза ,че тези обиди които чу от Сантош ,Сандия ги чува всеки ден.И че той ги е излъгал ,а Сандия е наказаната.
На церемонията Сандия  когато си взе наградата ,деканът я попита какви мисли и минават.тя каза ,че наградата е за всички  приятели ,учители и семейството и.Прити  я попита ,защо е сама,защо мъжа и не я придружил.тя и каза ,че той е с нея ,но се наранил и е в болницата ,която по слуайност  е близо до колежа.След това започна да се връща назад и се сети ,че нищо не е случайно, Сурадж е направил всичко възможно тя да е там.След това набързо слезе ,за да отиде при него и да му благодари.как го гледаше само ,с такава любов и благодарност (имах чувство ,че ще му скочи на врата и ще го прегърне,ама-не) ooooh! Joy #CrazyТя му каза ,че знае какво е направил ,за да я заведе там.Той си призна и и каза ,че няма да попречи на щастието на жена си .Това е  newsm51  love001Ще чакаме следващите епизоди с нетърпение.  bouquet.

Благодаря ти за подробния разказ! Тези епизоди ще са невероятни - нямам търпение да ги гледам. Това с къпането и аз го видях и там направо са супер. Сурадж е страхотен - какво ли не е правил, но е успял да заведе Сандия за наградата. smile3525 newsm76 Two Hearts

До колкото сметнах ще излъчат тези епизоди във вторник. После няма да има сериала заради празниците ...
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт